X

MASS-MEDIA despre OrtodoxINFO: site naționalist, conspiraționist, anti-imigranți, anti-vaccinare

Vâlvă mare datorită postării “Dragă Uniune Europeană, ești o curvă satanistă”

Foto: https://www. b1.ro/stiri/politica/deputat-psd-draga-uniune-europeana-esti-o-curva-satanista-249253.html

Hot News: UPDATE Ce distribuie un deputat PSD pe Facebook: “Dragă Uniune Europeana, ești o curvă satanistă” / Cîtea a șters postarea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul PSD de Iași, Vasile Cîtea, a distribuit pe Facebook un articol de pe publicația ortodoxinfo, potrivit căruia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe rețeaua de socializare: “Dragă Uniune Europeana, ești o curvă satanistă”.
UPDATE 14.45 Postarea lui Vasile Cîtea a fost ștearsă.
Citește și: Explicațiile deputatului PSD: Este o opinie pe care o agreez. România nu e tratată corect
Ortodoxinfo este un site naționalist, conspiraționist, anti-imigranți, anti-vaccinare etc.
Deputatul este cunoscut pentru postările de origine anti-UE din surse obscure, scrie publicația locală pulsuliesean.ro.
În ultimele zile, Cîtea a distribuit pe Facebook o postare Antena 3 cu cei care, în Parlamentul European, ”au votat pentru Soros, împotriva României” și o înregistrare cu intervenția în plenul PE a Mariei Grapini, însoțită de comentariul ”Așa da !!!”.
Vasile Cîtea este președinte al Federației Române de Box și oficial al federației internaționale, AIBA. În Parlament, el este secretar al grupului PSD, vicepreședinte al comisiei pentru tehnologia informației și membru al comisiei pentru învățământ.

B1: Deputat PSD: „Dragă Uniune Europeană, ești o curvă satanistă” (FOTO)

Deputatul PSD Iași, Vasile Cîtea, consideră că Uniunea Europeană este „o curvă satanistă”, potrivit unui articol al publicației ortodoxinfo, un site naționalist și anti-imigraționist, pe care acesta l-a distribuit pe Facebook.

Deputatul PSD este cunoscut pentru postările anti-europene și nu este prima oară când lansează în spațiul public intoxicări la adresa blocului comunitar. Cu toate acestea, postarea este cu atât mai șocantă, dat fiindcă acesta obișnuia să-și cosmetizeze opiniile sale eurosceptice privind România.

Declarația vine în contextul în care Uniunea Europeană a publicat raportul MCV și i-a cerut imperativ majorității parlamentare să-și retragă toate modificările aduse Legilor Justiției.

Vasile Cîtea este președintele Federației Române de Box și oficial al federației internaționale AIBA. În Parlament, deputatul este secretarul grupului PSD și, totodată, ocupă funcția de vicepreședinte al comisiei pentru tehnologia informației și membru al  comisiei pentru învățământ.

Au mai scris:

Etc.

Valva a pornit de la articolul: FLORIN ZAMFIRESCU: “Draga Uniune Europeana, esti o curva satanista”

Faptul ca unor PSD-isti le plac postarile noastre, nu inseamna ca OrtodoxINFO e de stânga. Din contra, la noi puteti citi astfel de articole: STÂNGA POLITICĂ și DIAVOLUL (episodul pilot)

Dar e bine ca le plac. Astfel li se vor aprinde niste beculete in cap si pana la urma se vor trezi. Si o data cu ei se vor trezi si o parte dintre votantii si cititorii lor. Iar dupa ce se vor trezi, sigur vor si face ceva: vor renunta la doctrina stangii (necazand insa in capcana falsei drepte de tip PNL), vor lua calea Ortodoxiei, etc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. mai puneti acolo anti-ecumesit, schismatic si altele… . Un site abracadrant infierase ortodox info de cand cu Hrisostom..

  2. Cetatenii nu au nevoie de o presa vanduta intereselor celor de care e platita. Oamenii au nevoie de o media independenta. Si hot news a primit o statuie cu satan sa si-o puna la sediu ca sa stie care le e stapanul si sa-l venereze.

  3. De ce?!

    Popor român de pretutindeni,
    Popor frumos și chibzuit,
    Ce sa intamplat cu tine
    De te târăști pe al tău pământ?

    Popor curat și curajos,
    Popor ce ști să crești frumos,
    Popor măreţ și binecuvântat,
    Popor de îngeri protejat!

    De ce acum încerci să scuipi
    Către blândul tău Iisus
    Prin legi și fapte cu păcat,
    Prin lipsa mare de rugat.

    Erai cândva popor creștin
    Atât în faptă cât și-n cuvânt,
    Credinţa îţi era măreaţă
    Ce îţi ţinea de fortăreață.

    Popor creștin și minunat:
    Apucă-te iar de rugat,
    Apucă-te de fapte bune
    Și stai mai mult în rugăciune.

    Popor plin de voievozi măreţi,
    De mănăstiri și schituri vechi,
    Popor cu tradiţie cât cerul,
    De ce te lași dus cu zăhărelul?

    De ce lași pe vicleanul diavol
    Să îţi tulbure tot neamul,
    De ce nu mergi la spovedit
    De ce nu vrei să fi cinstit?

    De ce îţi place în păcat,
    De ce ești tu mereu certat,
    De ce nu mai ești cumpătat,
    De ce? De ce? Popor minunat!?!
    Ioan Danci.
    https://www.facebook.com/ioan.danci.7/posts/1918910021497398

  4. Va citesc de 10 ani,pe saccsiv si apoi aici,pe portal,si abia acum am realizat ca nu v-am multumit niciodata pentru tot ceea ce faceti,pentru toate articolele pe care le-am citit si la care voi ati muncit atata timp,prin care a mai cazut de fiecare data cate putin valul de pe ochi.Recunosc ca uneori mi s-a parut ca exagerati,ca sunteti prea “apocaliptici”,ca “poate nu o fi dracul asa de negru”,cum se zice in popor.Insa de-a lungul anilor am vazut ca tot ce ati scris se regasea in mod uimitor in fapte si evenimente din viata reala,am inteles legatura dintre evenimente,dar mai ales,in mod dureros,am inteles ca lucrurile despre care scrieti au fost prorocite in primul rand de Domnul nostru Iisus Hristos si apoi de Sfintii Parinti,ca ele apar scrise negru pe alb in Sfanta Scriptura si in cuvintele sfintilor.Ceea ce faceti de atat de mult timp e sa talcuiti evenimentele,schimbarile majore din lume care in mod tainic au fost prezentate mai ales in cartea Apocalipsei si in capitolele din Sfanta Evanghelie in care se vorbeste despre sfarsitul vremurilor.Domnul sa va rasplateasca toata munca si misiunea pe care o faceti prin aceste site-uri,sa va tina treji si sa va fereasca ochii trupului si ai sufletului de vederea omului faradelegii,sa socoteasca la Dreapta Judecata cati oameni s-au folosit din jertfa pe care ati facut-o.Iar cei care va judeca sunt din lume si va arata cu degetul pentru ca voi nu sunteti din lume si tocmai de aceea ii aratati lumii ca se afunda in groapa iadului si ii deranjati caderea pe care atat de mult o doreste si cu care s-a obisnuit atat de mult.Lucrarea pe care o faceti sa va fie socotita spre mantuire!

  5. Sa speram ca astfel vor afla cat mai multi de acest sait (merge in loc de “site”) si astfel vor fi mai multi care vor fi corect si cat mai complet informati!
    ROEXIT este solutia da’ nu ai cu cine!
    Ati vazut ce rapid au sarit cu proiectele de lege pentru parteneriatul perversilor si desfranatilor dupa Referendum? “Din toate zarile”, cu toata energia…. rea, adica dela cel rau, adica de la Satana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button