X

URA #Rezistentului Dide. Despre jandarmerița spulberată de mașină: “Încă unul doborât!”

Cristian Dide, unul din protestatarii cei mai vocali la mitingurile din Piaţa Victoriei, a avut o reacţie subumană la ştirea cu jandarmeriţa spulberată cu maşina la Suceava, alături de bebeluşul ei.

“One more down! Du-te după Giani”, a comentat Cristian Dide pe Facebook ştirea cu jandarmeriţa spulberată de maşină.

O femeie în vârstă de 40 de ani şi copilul ei de aproape 2 ani au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de lângă Tribunalul Suceava. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 26 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sosirea echipajelor medicale, femeia era în stare foarte gravă şi în ciuda eforturilor medicilor, aceasta a decedat. Copilul a ajuns în comă la spital. Şoferul a fost reţinut, transmite România Tv.

Image result for dide mesaj jandarmerita

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
RevolteInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.