X

FOCUS: Politia germana ar fi descoperit un complot al fortelor speciale din armata, ce planuiau uciderea unor politicieni in Ziua X

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sputnik: German Police Foil Plot in Army, Special Forces to Kill Politicians – Report

Poliția germană devoalează un complot al forțelor speciale din armată, pentru a ucide politicienii – Raport

În timp ce investiga cazul lui Franco A, un ofițer militar german care s-a înregistrat fals în calitate de refugiat sirian și ar fi intenționat să efectueze atacuri teroriste, poliția a descoperit o amenințare ascunsă mult mai mare, din interiorul armatei germane și al forțelor speciale.

Anchetatorii de la Biroul Federal de Poliție Criminală (BKA) au dat peste indicii că o conspirație a fost organizată în cadrul Bundeswehr-ului german, comandamentului forțelor speciale (KSK) și al unei asociații de soldați de elită, Uniter eV, a declarat revista germană Focus, citând materialele de investigație.

Un grup de ”prepperi”, care cred că un colaps guvernamental este iminent, se pregătește pentru așa-zisa ”zi X” pentru a-i strânge pe toți politicienii nedoriți ”într-un singur loc, cu intenția de a-i ucide”, a aflat poliția.

Lista completă a țintelor nu a fost încă descoperită, însă, potrivit revistei, șeful Partidului Stângii din Bundestag, Dietmar Bartsch, a fost în fruntea listei. Încă nu este clar ce planificaseră să facă după asasinate cei ce complotau.

Potrivit materialelor livrate, membrii ”rețelei conspirative” au stocat arme, muniții și combustibil, pentru a-și pune în aplicare planurile. Membrii grupului, care se referă, în mod obișnuit, atât la armata germană, cât și la forțele speciale, au discutat următoarele mișcări pe chat și în întâlniri private.

Investigația BKA a devenit aproape înțepenită ca într-un blocaj rutier, deoarece unul dintre membrii rețelei, un colonel-locotenent la Serviciul de contrainformații militare (MAD), a încercat să deraieze ancheta, a adăugat Focus. El a avertizat co-conspiratorii din cadrul KSK, cu privire la investigațiile viitoare și la progresul general al anchetei. Omul este acuzat acum, iar cazul său va fi revizuit de Tribunalul Districtual din Köln (Cologne).

Ancheta a găsit indicii ale conspirației, în timp ce investiga cazul unui soldat al grupării de dreapta Bundeswehr, Franco A, care intenționa să comită atacuri teroriste împotriva autorităților germane. Fiind cetățean german, el a înșelat serviciul de migrație al țării, înregistrându-se ca refugiat sirian, pentru a transfera vina pentru atacuri asupra imigranților.

Oficialii germani încă nu au comentat dezvăluirile investigației. Marie-Agnes Strack-Zimmermann, purtătoarea de cuvânt a apărării, pentru Democrații Liberi, a declarat că comisiile specializate ale Bundestagului nu au fost informate despre conspirația descoperită.

 

RT: Day X: Germany’s far-right commandos reportedly plotted to kill top politicians when order ‘falls’

Ziua X: Comandouri ale extremei drepte germane se pare că ar fi vrut să omoare politicieni de top, când ordinea se va prăbuși

O rețea subterană de extrema dreaptă, alcătuită din membri ai forțelor de comando germane de elită și din veteranii militari, au planuit să omoare politicienii de top, la prăbușirea ordinii în țară, susține un raport senzațional de presă.

Polițiștii germani au descoperit o rețea clandestină de extrema dreaptă, care ar fi avut ”planuri concrete” pentru ceea ce ei au numit ”Ziua X” – momentul în care ordinea civilă a Germaniei s-ar prăbuși, a declarat revista Focus. Planul de agresiune includea ducerea figurilor politice ”nedorite” într-un loc îndepărtat și uciderea acestora în masă.

Numele oamenilor de pe ”lista țintelor” grupului nu au fost încă stabilite, dar se crede că Dietmar Bartsch, liderul grupului parlamentar al partidelor de stânga, era unul dintre cei care urmau să fie eliminați.

Rețeaua subterană de extremă dreaptă se referă la membri ai KSK, unitatea de operațiuni speciale de elită a armatei germane, împreună cu veterani militari și veterani în domeniul aplicării legii. Pregătindu-se bine pentru ”Ziua X”, au creat deja depozite secrete de arme și muniții, precum și provizii de combustibil.

Infiltrarea în grupul secret ar fi fost imposibilă fără implicarea unuia dintre liderii săi, care s-a întâmplat să devină ”singura sursă de informații de încredere” pentru MAD, serviciul militar german de informații, potrivit Focus.

În mod ironic, un ofițer superior din cadrul aceluiași serviciu a făcut totul pentru a împiedica investigația. Un colonel locotenent de 42 de ani din cadrul serviciilor de informații militare, al cărui nume rămâne necunoscut, a fost acuzat de scurgerea informațiilor sensibile despre dovezi la unele contacte din cadrul armatei germane, avertizându-le în prealabil cu privire la căutările poliției.

Pe masura ce dovezile au crescut, anchetatorii au dat peste o asociere largă de oameni cunoscuți ca ”supraviețuitori” în Germania.

În mod obișnuit catalogați ca teoreticieni ai conspirației care se pregătesc pentru tot felul de crize apocaliptice, multe grupuri de supraviețuitori au legături cu membrii extremei dreapte și cu așa-numiții ”cetățeni ai Reichului” – naționaliștii care nu recunosc Germania democratică modernă și caută restaurarea vechiului Reich german.

German Army officer disguised as Syrian refugee arrested over suspected attack plot
(Ofițer al armatei germane deghizat ca sirian arestat, suspectat că plănuia un atac)
https://t.co/H59uO9SVe1pic.twitter.com/rYTcPw7GSh

— RT (@RT_com) April 27, 2017

Un alt ofițer KSK, identificat ca Andre S., a fost numit administrator al unui număr de grupuri online de supraviețuitori, frecventate de unii membri ai fracțiunilor neo-naziste germane. Omul a negat că este un neo-nazist, iar MAD a concluzionat în cele din urmă că nu era un extremist, raportează Die Welt.

Oficialii germani au fost în mod evident stânjeniți de orice legătură cu informațiile despre presupusa rețea secretă. Armata a refuzat să comenteze posibilele legături dintre ofițerii KSK și grupurile controversate de supraviețuitori.

Germania se confruntă de ceva timp cu o serie de evoluții descurajante atât în interiorul forțelor armate, cât și în cadrul societății. Anul trecut, Bundeswehr-ul s-a aflat într-o cumpănă, deoarece numeroase obiecte de colecție memorabile despre Wehrmacht și artefacte din epoca nazistă au fost descoperite în mai multe barăci.

Acestea au inclus postere care glorificau soldații nazisti, precum și căști de oțel distinctiv germane și replici ale armelor de tip standard ale Wehrmacht-ului. În urma acestei dezvăluiri inconfortabile, ministrul apărării Ursula von der Leyen a promis să controleze gradele armatei ”de la recruți la generali, de la instructori la ministru”.

Între timp, extremiștii din cadrul armatei sunt departe de a fi singura sursă de preocupare pentru Berlin. Un raport din ianuarie al revistei Focus a sugerat că numărul ”cetățenilor Reich-ului” de extremă dreaptă a crescut cu aproape 16.000 de membri și se pare că au început să se pregătească pe cont propriu pentru ”Ziua X”, prin crearea unei aripi armate.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cu cardul, cu codul unic de identificare si cu super-informatizarea zonei publice, nu mai poti pacali usor pe stapanii UE !

  2. Mie mi se pare interesanta asocierea cu grupurile de preppers. Adica daca te pregatesti pentru o situatie de urgenta esti un soi de terorist.

  3. S-au saturat si nemtii de hau haul ieuropean si de bagarea pe gat cu japca a emigrantilor.

    Aceasta solutie o vad si la noi: o mana de generali sa ia fraiele tarii in mana si sa bage la beciuri toata cloaca politica.

    Iesire din ue si nato, nationalizarea resurselor si pamanturilor vandute strainilor, stimularea romanilor sa revina in tara, revigorarea zootehniei si agriculturii.

    Abrogarea tuturor taxelor si impozitelor aberante sau inventate.

    1. Bravo Cosmin, sub masca apartenentei la UE, ne iau tot: materii prime, paminturi și forța de muncă, adică la fel ca-n CAER ! Așa dezbinați cum suntem, cu o economie distrusă tot cu ajutorul lor, suntem legați de miini și de picioare și sugrumați. Mi-e greu sa cred ca-n haosul creat, cineva mai poate pune piciorul în prag, fără să fie acuzat că-i dictator. DOAMNE ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button