X

“Fake peace maker”, mesajul activistelor Femen care au sărit, la bustul gol, în faţa maşinii lui Trump la Paris

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Două activiste Femen au reuşit să treacă de barierele de securitate de pe Champs-Elysees și să ”întâmpine” maşina în care preşedintele american Donald Trump se îndrepta spre Arcul de Triumf.  Ele erau pe jumătate dezbrăcate şi aveau scris pe corp mesajul “Fake peace maker”. Ambele au fost reținute, precizează Le Figaro.

Sâmbătă, alte trei activiste Femen au manifestat în același mod tot sub Arcul de Triumf.

Trump, alături de alți peste 70 de lideri ai lumii se află la Paris, unde au loc evenimente dedicate Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. (activistelor) Li se pare ca au dreptate, poate chiar ca lupta pentru o cauza aparent buna… dar realitatea este ca ele niciodata nu-si vor gasi implinirea sau fericirea personala pe caile pe care umbla acum!! Fericirea femeii atarna de sotul ei, de familie, in supunere fata de sot si supunere fata de Dumnezeu, nu in rebeliune pentru cauze care par bune…

    Ce trist ca lupta lor nu este cea buna, ca nu lupta sa descopere mai mult pe Dumnezeu. Tocmai in asta ar gasi fericirea si implinirea si scopul vietii…

  2. Daca e sa ne luam dupa Biblie, barbatul este capul familiei iar femeia este inima. Si da, femeia nesupusa e urata in fata lui Dumnezeu. Dar ce facem cu barbatii care platesc femei pentru sex sau violeaza, care molesteaza copii, care obliga femeia cu care traiesc sa nu faca copii sau sa avorteze, sau dimpotriva fac o droaie de copii si traiesc de pe urma lor fiindca ii apuca ameteala sau palpitatiile daca trebuie sa munceasca? Ce facem cu barbatii care isi bat copii flamanzi cand plang, de nervi pentru ca nu au bani de tigari sau bautura? Ce facem cu traficantii de persoane, cu talharii inclusiv politicienii care, majoritar, sunt barbati?
    Pacatul e urat in fata lui Dumnezeu, indiferent cine il face si realitatea e ca barbatii in loc sa respecte cuvantul lui Dumnezeu au impus reguli care erau obligatorii pentru femei si facultative pentru ei. Realitatea e ca in loc sa fie tratata ca o fiinta umana, ca o stapana a casei si un liant al familiei, femeia a fost de multe ori tratata ca o chestie inferioara un cumul de servitoare, prostituata si iapa de prasila in functie de necesitatile barbatului.
    Si nu pot decat sa ma intreb ce fel de familie, ce fel de educatie si ce fel de viata pot conduce la asemenea comportamente.

    1. Nu e o diferență prea mare de discurs între ce susțin FEMEN și ce spuneți dvs. Poate doar tonul blândeții celor pe care le afirmați diferă. Eu nu înțeleg dacă tot împroșcați cu noroi și puneți în cârca bărbatului toate păcatele lumii de ce nu-l evitați. Aveți posibilitatea să trăiți în matriarhat, feministrocrație, etc nu vă obligă nimeni să îndurați toate ororile masculinității. Aveți alternative suficiente. Importasnt e să vă decideți ori cu feminismul ori cu Dumnezeu. Edulcorarea și cu feminismul și cu Dumnezeu nu prea merge. O aveți la îndemenâ și pe defăimătoarea de bărbați Miroiu Mihaela și pe alte feministe port drapel care au educat deja generații întregi în spirit feminist. Ce mai vreți? De ce acest discurs al urii față de bărbați? Trăiți fericite între voi femeile independente și pace. Dacă nici atât nu realizați că tot ce se află în jurul vostru este creația lui Dumnezeu și a bărbatului atât de hulit orice argumentați feministă pică. Doar nu locuiți intr-o casă făcută de feministe, masa de pe care mâncați, zidurile, cunductele, geamurile și instalațiile, aparatura, calculatorul, etc toate din casă, sunt făcute din mâini și pricepere de bărbat. Când vor produce șantierele de feministe mai vorbim. Aveți privilegiul nașterii asistate dar nu mai nașteți dacă feminismul consideră că asta vă e nociv sau uite sistemul v-a pus la dispoziție însiminările artificiale și băncile de material seminal. Și nici așa nu sunteți fericite? Lăsați bărbații păcătoși cu paiul și vedeti-vă de bârnă. Nu există numai bărbați păcatoși și femei virtuoase. Ia mai lăsați bărbații în pace și nu mai infierați și inteferați chiar în toate. Mai ales că feminismul spune clar – bărbații e nașpa și misogini/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button