X

BBC va avea mai multe personaje homosexuale în emisiunile sale pentru a combate “cultura heteronormativă”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

BBC va avea mai multe personaje homosexuale în emisiunile sale pentru a combate “cultura heteronormativă”

Televiziunea BBC va crește numărul persoanelor LGBT care apar în programele sale și în buletinele de știri , ca parte a unor noi reforme de diversitate. 

Acestea vor fi reprezentări “adiacente”, ceea ce înseamnă că sexualitatea lor nu face parte dintr-o poveste sau este direct relevantă pentru o știre.

Off-screen și off-air, personalul LGBT va fi încurajat să “aducă întreaga lor personalitate în acest cadru “ și să fie deschise față de sexualitatea lor.

Alte recomandări includ folosirea pronumelor non-binare utilizate atunci când este cazul și o rețea de ” aliați heterosexuali”, care își vor anunța statutul cu ecusoane sau semnături speciale de e-mail.

Acestea sunt incluse într-un nou raport bazat pe un sondaj al atitudinii personalului LGBT, care a constatat că mulți au perceput corporatia ca avand o “cultură heteronormativă”.

Grupul LGBT reprezintă 11% din forța de muncă totală a BBC și 12% din personalul superior. Șefii BBC spun că au acționat pentru a se asigura că păstrează și atrag cel mai bun talent LGBT și că fac apel la o audiență mai tânără ca radiodifuzor.

James Purnell, directorul radiodifuziunii și al educației, a declarat: “Una dintre marile noastre provocări este în prezent în jurul publicului tânăr.

“Într-un sondaj recent de la YouGov, numai 51% dintre persoanele de 18-24 ani s-au identificat ca fiind complet heterosexuali.

“O organizație care pare să aibă o cultură heteronormativă nu este una care îi va atrage nici pe consumatori, nici pe angajați.

“Vrem să creăm cea mai deschisă și mai cuprinzătoare cultură.”

Un studiu intern a 300 de angajați LGBT la BBC a relevat zone care necesită îmbunătățiri, incluzand cultura heteronormativă, limbajul non-binar, sprijinirea personalului trans și adoptarea LGBTQ sau LGBTQ +.

De asemenea, s-au exprimat preocupări că bărbații homosexuali erau cei mai vizibili membri ai comunității LGBT din cadrul companiei, că intersecția dintre rasă și fundal în cadrul comunității LGBT nu a fost suficient de reflectată și că a existat o nevoie de lideri LGBT mai vizibili.

Karen Millington și Matt Weaver, au spus: „Speram ca acest lucru face ca toata lumea sa se simta inclusa – fie ca sunt genderqueer, bisexuali, homosexuali, lesbiene, transsexuali, non-binare, pansexual, intersexuală, asexuată, pederast, sub semnul întrebării sau un aliati“

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. @RomeoB

    Brexitul nu a fost organizat pentru a scapa de nenorocirea asta. Nu, in nici un caz , pt ca UK este un exportator mondial de indecenta. Uita-te numai la tarile din Commonwealth – Australia si Canada , care sunt port drapelul agendei mondiale sexo-marxiste. Brexitul a fost facut de elite pentru impartirea lumii in zone dominante asa ca in cartea lui Orwell. Uk trebuia sa faca parte din Oceania , alaturi de SUA , Canada, Mexic, insa iesirea lui Trump a stricat un pic meciul , sau l-a intarziat. Faptul ca Trump va fi pus pe sine dupa ce a deraiat putin e o chestiune de timp. Imensa masinarie sexo-marxista e mult prea puternica si infipta in sistem ca sa mai poata fi eliminata.
    si in RO cu referendumul tocmai am dat un test despre cum se manipuleaza masele si despre cum trebuie sa iasa la vot ceea ce vor ei. De data asta au boicotat , dar odata validat acest sistem va face dezastru la alegerile generale. Indiferent de ce va vrea populatia inca traditionalista agenda elitei va reusi sa fie implementata cu ajutorul media si social-media.
    Pai in UK ai azi emisiuni la TV unde vin oameni sa-si aleaga parteneri/ partenere bagati in custi de sticla si dezbracati complet. Criteriul de alegere este aspectul fizic si atat, alegi o carne dintr-o vitrina. Emisiunea este difuzata in prime time fara nici o jena si fara blurare. Ai alte emisiuni cum sunt si la noi gen insula iubirii in care vezi poponauti. In materie de desfrau oamenii astia sunt mega specialisti. barbatii se feminizeaza, iar femeile devin niste Xena – printesa razboinica- , ele de fapt isi aleg partenerii si-I lasa dupa cum vor. De baut pana nu mai stiu de ei/ele nu mai vorbesc….
    Brexitul urmeaza deci agenda globala si impartirea in 3-4 zone mari iar faza cu desfraul va cuprinde intreaga lume si va fi promovata si ultra-promovata de media. Nu cred ca va mai dura mult si vom vedea oameni facand lucruri pe strada fara rusine si asta va fi aratat ca o chestie de modernism.
    Imi pare rau ca am ajuns sa traiesc vremurile astea, , dar ce sa fac….. Dumnezeu sa ne ajute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button