X

Video: Un fost puscas marin a impuscat mortal 12 persoane intr-un bar din California

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pro tv: Atacatorul din barul din California era un fost pușcaș marin.  Ce armă a folosit

Ian David Long, în vârstă de 28 de ani, este considerat a fi autorul masacrului din barul Borderline Bar & Grill din Thousand Oaks, din California.

Autoritățile au descoperit că atacatorul a murit într-un birou din interiorul barului, unde, cel mai probabil s-a sinucis.

Bărbatul a folosit un pistol Glock 21 de calibru 45. Anchetatorii nu știu momentan câte gloanțe au fost trase.

Ian David Long a fost pușcaș marin în Corpul Maritim al SUA, au transmis autoritățile, potrivit CNN.

12 persoane, printre care şi un ofiţer de poliţie, au fost ucise într-un incident armat, într-un bar din sudul statului american California. Cel puţin 10 oameni au fost răniţi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Probabil că înainte de a se înrola în armată, de fapt mai mult ca sigur că toți cei care ajung soldați, tre să treacă niște teste psihologice foarte stricte. Întrebarea e, ce îi face să se manifeste ca niște psihopați după lasarea la vatră?
    De menținut că sunt foarte multe cazuri

      1. Oare? Pai asta vor si conducatorii lumii si tu esti de acord cu ei! Daca e turbat si vrea sa omoare, poate folosi si o arma cumparata de la contrabandisti! Dar daca e programat sa omoare pentru a-i face pe cei ca tine sa ceara dezarmarea populatiei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button