X

Sunetul ecumenismului. Apel ISLAMIC la RUGĂCIUNE dintr-o catedrală papistașă

Duminica va fi pentru prima dată în istorie când Catedrala St. Rumbold din oraşul Malines va transmite un apel islamic la rugăciune, ca parte a unui mare concert de pace.

Concertul este organizat pentru a comemora sfârșitul Marelui Război. Vor participa cel puțin cinci coruri cu aproximativ 180 de cântăreți: Corul Catedralei, Salvocalee și Vokalis (Mechelen), Cantate (Aarschot) și Musica Nova (Boom / Wilrijk), informează ziarul HLN.

Chemarea la rugăciune, în mod obișnuit, este auzită doar în moschei, dar duminică se va auzi apelul pentru musulmani şi din catedrala catolică a oraşului.

Apelul islamic la rugăciune face parte din concertul din catedrală.

„Cu acest concert vrem să facem un apel universal pentru pace, dreptate și umanitate pentru toată lumea”, spune organizatorul.

În afară de chemarea islamică la rugăciune, Kaddisjul evreu va fi, de asemenea, jucat în biserica catolică. Toate biletele pentru concert au fost deja vândute.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. S-a emancipat si dracu. Nu mai e atat de prost sa faca indirect mucenici. In numele iubirii parsive vrea sa spurce intreaga lume !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button