X

CLUBUL “COLECTIV” a fost TEMPLU SATANIC. Nu metaforic. Video si foto CUTREMURATOARE

de Saccsiv

Reluam articolul postat in 2017, caci a mai trecut un an si din nou aproape nimeni nu se mai preocupa de tineri.

https://lastfm-img2.akamaized.net/i/u/ar0/
In aprilie 2015 au gazduit European Satanist Tour. Iata si ce putem citi la
http://www.last.fm/es/event/3978968+The+European+Satanist+Tour+2015+part+II

 

Behemoth sunt o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: „Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.”. 

 

Iata comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul UNDE GRESESTE parintele MIHAI ANDREI ALDEA: Mesajul Goodbye to Gravity – „The day we die” este perfect ortodox / Eroii de la “Colectiv” sunt Sfinti / Rockerii de la “Colectiv” sunt ortodocsi adevarati:

 

Dovezi din ”auzite” si vazute.

Dovezi video ritual satanic la clubul Colectiv facut de Erik Danielsson solistul trupei Watain 07.04.2014 adica dupa ce solistul s-a rugat lui Satana la altarul din centrul scenei -spate a luat paharul cu sange se porc si a zis

This is the devil s bood” – ”Acesta este sangele diavolului” si l-a aruncat peste publicul de langa scena.

Poza Altarul satanist la care se roaga Erik Danielsson solostul trupei Watain

131031-Watain06
Foto: http://static.spin.com/files/styles/style620_413/public/131031-Watain06.jpg

Ritual satanic facut de Erik Danielsson solistul trupei Watain 07.04.2014 in Clubul Colectv la sfarsitul concertului lor se vede altarul satanic si paharul cu care se arunca pangele de porc peste cei din fata.

Interviu cu Erik Danielsson solostul trupei Watain.

In turneu la concertele trupei Watain fanii aduc diverse tributuri si tokens-uri (marturi, simboluri, semne, etc…) si i le dau formatiei Watain ca: parti de animale lucruri care sant moarte in general, oase umane. Min 1:25 si minutul 2:14.
Formatia are binecuvantarea Satanei. Min 3:26

Interviu cu Erik Danielsson solostul trupei Watain.

Ce se intampla fizic si psihic cu Erik Danielsson in timpul concertelor Watain cand este pe scena ”Intru in spatele scenei ca sa (faca o) comparatie ” (un fel de transa treaza). Declara ca este Satanist si pentru el un concert sau un ritual (satanist) este acelasi lucru. Intersactiunea dintre uman si ”divin” (luciferic).

Min 5:00

Am vazut parti din viitor desfasurandu-se in fata mea si nu arata prea luminos, omule, intr-un fel pozitiv vreau sa spun ca muzica Watain este facuta sa faca la fel acelasi lucru: sa aduca coruptie in cea ce este pur si nevinovat, sa aduca mizerie intr-o lume curata a societati occidentale, sa dezradacineze, sa creeze up evil (engleza), sa creeze haos unde este ordine, sa creeze faradelege unde este lege asta este ceea ce heavy metal este in general pentru mine toate cu scopul eliberari. Faima este intotdeauna libertate totala, eliberare totala.

Watain incrajeaza fanii la acte de teroare si terorism.

http://www.blistering.com/fastpage/fpengine.php/templateid/19323/menuid/3/tempidx/5/link/1

(traducere google translator)

Blistering.com: În cele din urmă, ce este în magazin pentru restul anului 2010?

Danielsson: Ei bine, după lansarea albumului vom fi in turneu mult sau mai puțin constant, la nivel mondial. Eu nu pot spune cat de mult astept cu nerăbdare să fie în cele din urmă din nou la drum, răspândit aripile de fier și să ridicam un iad serios …

Dar în primul rând, pe 7 iunie, Darkness Lawless se lanseaza. Vreau sa iau sansa aici pentru a încuraja toti susținătorii noștri adevărați, pentru a sărbători lansarea în felul lor; orice act de teroare în numele Watain este binevenit! Arde ceva jos, profana monumente sfinte, vopseste numele nostru cu sânge pe pereți publice, efectuaza ritualuri adecvate, și să acționeze prin voința lui Satan! Lansarea acestui album va marca o nouă eră de Watain, si asteptam cu nerabdare de a se ne unim fortelor cu spiritele libere și cei fărădelege, care a harkened (apelul nostru) apelul nostru.

http://www.myspace.com/watainofficial

http://www.metalblast.net/interviews/deforming-the-cord-of-life-an-interview-with-watain/

(traducere google translator)

MB: Unul dintre lucruri am primit cele mai multe comentarii a fost mentiunea ta de a încuraja terorismului în numele Watain. Inca te ti de aceste opinii și cel mai important, care ar fi reacția ta dacă fanii de fapt ar lua asta în serios?
E: Pai, sper ca o vor face, pentru că nu-mi place să fie luat ca ceva neserios, pentru că ar fi un pic de o pierdere de timp, pentru a face lucruri care nu sunt grave. În esență, ceea ce este important ca oamenii să știe, este că Watain vine dintr-un loc foarte întunecat și intors pe dos și nu sunt atât de multe trupe din istoria metal care sunt gata să recunoască faptul că despre ei înșiși și de fapt să încurajeze acest lucru, dar vom face. Prin a spune că eu sunt, de asemenea, spun că ori de câte ori oamenii iau parte din Watain, fie că le place sau nu, iau parte din acel loc, un loc cu energii care sunt foarte reale și care vin în ființă, dacă acestea sunt chemate.
Toate fiind spuse, voi lua un act comis din cauza că au luat parte la Watain, în orice fel de fel, ca un semn al faptului că ceea ce spun este adevărat, pentru că modul în care aceste lucruri se manifestă; se manifestă în muzica noastră, se manifestă atunci când vom juca live, dar, de asemenea, se manifestă în alte moduri, motiv pentru care istoria black metal este unul foarte controversat, nu numai umplut cu albumuri mari, dar de asemenea, cu clădiri mari, care sant incendiata și cu oameni care își pierd viața.

No coments

 

Iata si un alt comentariu postat la ISU inchide tot. RAED ARAFAT despre BISERICI si PERICOLUL DE INCENDII:

media_144647731440629500
Foto: http://media.wowbiz.ro/image/201511/w635/media_144647731440629500.jpg
NOTĂ OrtodoxINFO

Despre faptul ca rock-ul este satanist prin definitie, am scris enorm, dar voi face si un rezumat pe care-l voi posta intr-un viitor articol.

Watain-13
Foto: http://static1.squarespace.com/static/54da7ffbe4b06c67da90bea3/54dba389e4b07bfb9a81e6f4/54dbaf8ee4b07bfb9a835148/1423683470689/Watain-13.jpg?format=original

Pana atunci, cititi va rog:

SATANISMUL albumului “Ispita” al formatiei rock CELELALTE CUVINTE

Inchei prin a sublinia inca o data ca nu cred ca toate victimele incendiului de la “Colectiv” erau rockeri in adevaratul sens al cuvantului. Evident, nici satanisti. Unii pentru ca erau cu alta treaba pe acolo. Altii pentru ca erau prea tineri ca sa priceapa unde de fapt duce drumul extrem de periculos pe care au pornit.

Si nici nu se bucura nimeni pe aici ca a pierit cineva flacari in acel club al pierzaniei, chiar daca ar fi fost si cel mai infocat satanist. Noi nu ne putem bucura decat pentru cei ce se trezesc din ratacirea lor.

Sa nu uitam ce ne spun Sfintii. Iata de exemplu Cuvantul Sfantului Nicodim Aghioritul din „Hristoitia”:

 

Pentru aceasta cu toată dreptatea se cade a numi cineva cântecele din organe, jocurile şi cântecele din gură, şcoala satanei, căci satana şi diavolul este cel întâi învăţător, iar slujitorii lui, dracii, sunt subînvăţători. Cei întâi şcolari însă, sunt cei ce cântă cu viorile şi cu alte organe; iar elevi şi eleve, sunt bărbaţii şi femeile care joacă şi cântă din gură. Lecţiile care se predau la şcoala aceasta sunt: desfrânarea şi neruşinarea, ruşinoasele cuvântări si nebunestile grăiri, curviile şi preacurviile, sodomiile şi orice alt păcat.”[…]

„Deci, cu adevărat sunt vrednici de plâns cei ce cântă din organe şi cei ce cântă din gură şi joacă; căci se lipsesc nu numai de viaţa aceasta prin robie şi prin a muri de foame; dar se lipsesc încă şi de împărăţia cerurilor şi moştenesc numai şi numai pedeapsa muncii şi iadul. Pentru aceasta şi eu am voit astăzi să vorbesc către voi, fraţii mei creştini şi să vă arăt câte rele au pricinuit si pricinuiesc muzicile, jocurile si cântecele din gură şi prin urmare să vă dovedesc că, nu se cade creştinilor să întrebuinţeze acestea; şi luaţi aminte ca să înţelegeţi.” […]

„Deci, fraţii mei creştini, vă ajunge vremea cea trecută până acum, în care aţi cântat din organe, aţi jucat şi aţi cântat din gură, nu ca nişte creştini sfinţi şi fii ai lui Dumnezeu, ci ca nişte necredincioşi şi păgâni; de acum înainte, urâţi acestea din toată inima voastră ca să nu cădeţi sub înfricoşata osândă, afurisanii, blestem şi dumnezeasca urgie cea hotărâtă de sfinţii Apostoli şi sinoadele ecumenice, şi de Dumnezeu, împotriva celor ce fac aceste fapte nelegiuite. Că Sfintii Apostoli afurisesc pe lirişti, pe viorişti, pe jucători şi pe toţi cântătorii din organe şi începătorii de jocuri, zicând în aşezământurile lor: „Dacă vreun bărbat sau femeie, care a fost începător de jocuri, va veni la credinţă, sau jucător, sau luptător în privelişte, sau din cei ce cântă din fluier, sau chitaragiu sau viorist, sau învăţător de jocuri, ori să înceteze, sau de nu, să se lepede” (Cart. 8, Cap. 32). Acum dacă Apostolii leapădă pe necredincioşii muzicanţi sau scamatori şi nu-i primesc la credinţa lui Hristos, de nu mai întâi vor înceta de la aceste jocuri, cu atât mai mult leapădă pe credincioşii care joacă acestea.”[…]

Iar cel mai mare canon al celor zise mai sus, este acesta: Porunceşte Sfântul (Vasile cel Mare) mai jos, tuturor creştinilor care n-au cântat din organe, nici au jucat, nici au cântat din gură cântece curveşti că, dacă vor vedea pe cei ce au cântat din organe, sau au jucat şi au cântat din gură, că se pocăiesc, să-i compătimească ca pe nişte mădulări ale lor bolnave; iar dacă obrăznicesc cu defăimare şi fac tot pe aceleaşi, să nu mai vorbească sau să aibă legătură cu ei, nici să-i heretisească; ca în felul acesta să-şi vie întru simţire de răutăţile lor şi să se pocăiască., De-i veţi vedea că se pocăiesc pentru necuviinţa celor ce s-au lucrat, milostiviti-vă spre ei, ca spre nişte mădulări ale voastre bolnave. Iar de-i veţi vedea că obrăznicesc şi defăima mâhnirea voastră cea pentru dânşii, ieşiţi din mijlocul lor, şi vă osebiţi, şi de necurat să nu vă atingeţi; că aşa ruşinându-se, să-şi vie întru cunoştinţa răutăţei lor; iar voi să primiţi plata râvnei lui Finees.”[..]

Iar cea mai de pe urmă pedeapsă pe care o vor lua muzicanţii şi dănţuitorii şi cântătorii din gură este că dacă ei nu vor înceta de la aceasta şi nu se vor pocăi primind canonul cel hotărât mai sus de marele Vasile, ci vor muri aşa nepocăiţi, cu adevărat după moarte se vor duce în iad, ca să se muncească. Aşa zice Dumnezeu prin proorocul Isaia, cum am zis mai- nainte: „Şi, şi-a lărgit iadul pântecul său, şi şi-a deschis gura sa fără încetare” (Isa. 5,15).” […]

ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/2niko.pdf

 

Cititi va rog si:

GALAGIA vine de la DIAVOL

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

Articole asemănătoare

42 comentarii

  1. Muzicii rock i se mai zice si „muzica sufletelor pierdute”. Sunetul general invocat prin fiintele umane inselate este de fapt urletul lui lucifer la caderea sa din Cer.

   Cu parere de rau, dar cei care au pierit la Colectiv sunt in iad !

   Iar prostii care le sustin satanismul si inca mai cauta presupusi vinovati nu fac altceva decat sa le sporeasca chinurile.

   1. Cu parere de rau….Vasile…..cel care salveaza vieti, nu conteaza ca e rocker sau „blajin” crestin….nu cred ca a ajuns in niciun iad……Iar iadul de fapt este aici pe pamant…..Poate ca lucifer a picat din `mandrie` dar….noi…asa-zisii judecatori….trecem zi de zi cu mult peste pacatul mandriei……asa ca….hai sa Il lasam pe EL, pe Dumnezeu sa ne judece pe toti!
    Stii cum se spune „Cine se stie fara de pacat…..sa arunce primul piatra…..~”
    Mai mult decat atat…..sa nu uitam de ce EL L-a sacrificat pe Unicul Sau Fiu pentur noi…….simplu….pentru Iubire…..

  1. Adica , intr-un moment care aminteste de o imensa suferinta , in loc sa o alinati , incercati sa va dati importanta ! Scurt ! Dumnezeu si credinta nu respinge stiinta psihologiei , iar eu , aici , vad mari probleme de personalitate !

   1. Sarkadi Erika

    Cea mai urata moarte: SA ARZI DE VIU SLAVINDU-L PE SATANA …

    Sa nu uitam:

    „În ceea ce te voi găsi, în aceea te voi judeca”

    1. De retinut ca singurul supravietuitor din Goodbye to Gravity, solistul, n-a invatat nimic.
     http://www.b1.ro/stiri/eveniment/andrei-galut-singurul-supravietuitor-al-trupei-goodbye-to-gravity-hotarat-sa-revina-pe-scena-dupa-doi-ani-de-la-tragedia-din-colectiv-188945.html
     „După ce și-a petrecut mai mult de un an prin Olanda pentru a urma tratamente de recuperare, Andrei Găluț s-a întors acasă, mai exact în luna februarie a acestui an, în Arad, unde familia și cei apropiați l-au susținut necondiționat și l-au ajutat să se refacă și să-și găsească motivația de a merge mai departe.

     Andrei Găluț și-a găsit portița de evadare dintr-o lume în care credea că nu se mai regăsește tot cu ajutorul muzicii. Acesta încă speră că va reuși să reîntregească trupa Goodbye to Gravity pentru a ține imaginea colegilor săi eternă în inimile fanilor.

     „Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă”, povestea un apropiat al artistului anul trecut.”

  2. – Erika si alti igonoranti treziti-va, in ”Colectiv” si-n multe astfel de cluburi se invoca diavolul! Lasand la o parte autorii si scopul ”accidentului”, rezultatul tragic final a fost evident si de sacrificiu! În cluburile de noapte se consuma la greu alchool si droguri, iar prin energia joasa degajata de tinerii care n-au habar in ce sunt implicati, se aduce slava si ofranda satanei!

 1. – Erika si alti igonoranti treziti-va, in ”Colectiv” si-n multe astfel de cluburi, cu buna stiinta sisau fara de constiinta se invoca demonii! Lasand la o parte autorii si scopul ”accidentului”, rezultatul tragic final a fost evident si de sacrificiu! În cluburile de noapte se consuma la greu alchool si droguri, iar prin ritualurile si energia joasa degajata de ”distractia” data de cei prezenti – majoritatea tineri care n-au habar in ce sunt implicati, se aduce efectiv hrana, slava si ofranda satanei!

 2. Site ul asta mai bine s ar numi „Evul mediu.ro” . Inca se poate observa rautatea pe care o incita religia in aceasta tara ! Ca sa nu mai vorbim de prostia care zace in unii bipezi cu chip uman …. Atat !

  1. Adrian Topor

   Intr-adevar, exista prea multa prostie si incultura, dar astea le gasim in exces in tabara voastra.

   Rautate este in satanism.

  2. Adrian Topor

   Te rog sa citesti cu atentie si sa nu mai acuzi aiurea.
   Nu am gasit in articol vreo acuzatie cum ca tinerii care au trecut prin incendiul de la „Colectiv” ar fi fost satanisti, dupa cum nu am gasit nici o incitare la ura. Conform celor declarate, la ura incita formatia amintita in acest articol.
   Nu ti se par mai degraba ca apartinand unui Ev Mediu intunecat decorurile pe care le foloseste formatia amintita?
   PROBLEMA e ca incendiul nu a avut loc cand au „concertat” indivizii astia, desi au folosit foc din belsug, ci „accidentul” a avut loc la un concert al unei trupe aproape necunoscute, iar intrarea era libera.
   In urma „accidentului” au ramas sa se incaiere in „justitie” rudele celor raniti sau raposati, cu administratorii clubului si cu statul roman.
   ADEVARATII vinovati au ramas in umbra.
   Parerea mea e urmatoarea: niste satanisti ordinari (de teapa celor care organizeaza diverse „concerte”, dar care lucreaza din umbra), au gasit prilejul pentru a atrage multi tineri (cei mai multi fara vreo legatura cu „curentul”) si a-i ucide arzandu-i de vii. Exista DOVEZI conform carora incendiul s-a extins anormal de repede, iar in organismul victimelor s-au gasit concentratii neobisnuit de mari ale unor substante toxice (gen acid cianhidric).

  3. nu e nimic rău, e chiar o dovadă de iubire și curaj când un frate îți spune ca ajungi în iad. defapt esti deja în iad, luând parte la un concert rock.

 3. Au fost niste dobitoci ! Dupa un clasic judecat dupa 89.
  Dar cu circumstante agravante: au facut religie la scoala si la liceu.
  Ca agnostici/atei nu au constoientizat implicatiile unor asemenea spectacole.
  Prin ce se deosebesc de cei de la ‘Untold’ Cluj. Sunt fratii nostri recuperabili…

 4. Sf Varsanufie de la Optina descrie cazul unei tinere fete provenind dintr-o famile aristocrata din Rusia care sa dus la un bal mascat, costumata in zeita greaca pagana Diana. Dintr-o cauza oarecare, a murit in timpul balului, costumata in Diana. Sf Varsanufie avertizeaza ca s-a dus in iad ca inchinatoare la dracul pagan in care sa fost costumata; chiar daca nu credea nici un pic in zeii grecilor pagani.

  PS: Sf Varsanufie de la Optina, adormit in 1913, a lasat profetii despre infricosetoarele incercari prin care au trecut marturisitorii rusi in anii 20 si 30 ai secolului trecut; care s-au implnit. A indicat exact anii marilor persecutii bolsevice.

  https://doxologia.ro/vietile-sfintilor/sinaxar/sfantul-cuvios-varsanufie-de-la-optina

 5. Biserica Ortodoxă, singura Biserică, nu a omorât pe nimeni. Du-te și fă-ți temele înainte să fi cu astfel de declarați ce circulă, doar pt. că sunt mulți fără cultură ce le cred. Tu te referi la sinoga satanei, papa de la roma sau alti inșelați.

 6. si cand te gandesti ca altii voiau sa faca acolo un paraclis ortodox pt inchinare…

  am mai scris parca, ce diferenta e TOTUSI intre alte hotarari inspirate de a inalta un lacas de cult ortodox chiar in locuri de prigoana, durere samd? Asa cum de pilda fac si evreii, in locurile de prigonire ale etniei lor, au tinut mortis sa ridice muzee de comemorare a holocaustului… . Adica in mesaj de „forta”, unul „de deasupra” al etniei lor, in fel de copie nereusita si falsa in genul crestinescului „cu moartea pe moarte calcand”.

  Cam asa cred ca a gandit totusi in parinte ca Arsenie Papacioc, parintele Justin si alti mari marturisitori din inchisorile comuniste.. . Cand au spus la planul initial (furat apoi de Puric&co) ca pe locul celulelor de la Aiud sa se faca chilii de monahi si impreuna o manastire acolo. Adica sa arati barbateste biruinta peste aceste locuri de prigoana si suferinta..

  Pe langa faptul ca la Colectiv a fost un loc de spurcaciune si sufleteasca si materiala, si nu se poate afierosi acest loc lui Dumnezeu, spre inchinare la El. Ce race totusi diferenta? caci ne repugna din start cand auzim de asa ceva. Ca, ar spune unii, a fost o imensa suferinta a unor oameni acolo. Iar oamenii aia majoritatea lor erau botezati ortodox.. . Cam asa o fi gandit si p. Savatie? Sau in fine, din ratiuni de a „atrage” ulterior sfera aceasta rock la dreapta-credinta? Asta nu poate sta in picioare ca ratiune suficienta de a inalta chiar acolo un lacas de cult, si cu toata imensa si reala suferinta de acolo. Diferenta care ar fi intre asta si ce a gandit altadata parintele Justin Parvu? Destul de simpla. Pai acolo, in puscariile comuniste, desi prigoana si suferinta e comparabila cu cea in care au sfarsit cei de la Colectiv, diferenta e ca acolo ca prin acei oameni marturistori Hristos si crestinismul au biruit, acolo acei crestini au murit perfect constienti de ceea ce fac, in deplina libertate de alegere a jertfei de sine, pt semeni si intreg poporul, s-au rugat liber chiar si pt vrasmasii care-i torturau. Asta inseamna biruinta, o treaba crestineasca de la cap-coada, desavarsita inaintea lui Dumnezeu. Ce a fost la Colectiv? Exact pe de-a-ndoaselea. Oameni rataciti, habar n-aveau ce se intampla pe acolo, dar in primul rand crestinismul acolo nu a invins, chiar a fost un loc de umilinta, umilinta la adresa unor crestini, satana a triumfat (evident vremelnic) peste trupurile acelor oameni, a cerut sacrificiul acelor tineri, altadata s-au facut spurcaciuni pe fata la adresa omenirii si a lui Dumnezeu. In concluzie, umilinta, triumful satanei, suferinta oarba, surda si fara sens, care nu duce nicaieri. Cum sa faci acolo un lacas de cult ortodox, incarcat de memorie atat de neagra si umilitoare pt crestinism?

 7. erata: suferinta de la colectiv e sa zicem comparabila cu prigoana din puscariile comuniste, nu invers. Dar ma bine nu s-ar compara defel..

 8. Acum cateva zile am privit la TV si am observat un „vai de el” care-i proslavea pe protestanti si defaima BOR …zicea ca, una peste alta, ortodocsii sunt prosti si au nevoie de tatuci …

 9. to redactor,
  Nu-i mai trage si nu-i mai impinge, lasa-i pe drumul lor in sminteala lor, cu siguranta unii se vor intoarce singuri ….iertare daca gresesc!

 10. S-au dat foc singuri prin artificii, brichete si multa nebunie, iar acum cauta inca vinovati. Oameni de genul n-au cum sa ajunga in Rai ! E o blasfemie sa fie numiti ingeri.

 11. Sa inghitim pastila rosie in Matrix.
  Intr-adevar, a fost unul dintre cele mai rituali de la noi din tara.
  Voi folosi numerologia sa descifrez acest ritual orchestrat de iezuiti si masoni.
  30 Octombrie 2015 a fost cea de-a 303-a zi a calendarului gregorian. In numerologie sau Gematria in limba engleza, cifra zero se elimina. 33 fiind un numar bine cunoscut in lojile masonice.
  „În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane”
  Coordonatele locatie sunt 44°25′16.6″N 26°6′28.1″E, suma adunata a tuturor cifrelor este egala cu 152.
  Andrei Găluț are 152 in numerologie in Reverse Ordinal. Coincidenta? Sa continuam.
  Andrei Găluț are 46 in Full Reduction ca si Catholic = 46 in Reverse Full Reduction, Colectiv =46 si Club Colectiv =46
  De asemenea Club Colectiv =127 in English Ordinal, iar 127 este cel de-al 31-lea numar prim. In anul 2015 Andrei Galut a avut 31 de ani. Din nou coincidenta?
  Tot de pe wikipedia „Găluț a suferit arsuri pe 45% din suprafața corpului”.
  Ritual = 45
  Formatia s-a numit Goodbye to Gravity English Ordinal = 210 Full Reduction=84 Reverse Ordinal=222 Reverse Full Reduction = 78
  210 ca si The Jesuit Order = 201 si 84 iar Jesuit=21, 78 si 84.
  Chaos out of order = 222 si 78.
  Albumul s-a numit Mantras of War = 149, 50, 175, 76
  149 este cel de-al 35-lea numar prim ca si Catholic si Colectiv.
  50 ca si Satanic
  76 ca si Slave
  Chaos out of order = 75 intr-o zi cu numerogie care este egala cu 75 si se poate calcula astfel. (10) + (30) + (20) + (15) =75
  De asemenea se mai poate calcula 1+0 + 3+0 + 2+0+1+5 = 12 (wikipedia 12 arestari)
  De pe wikipedia am luat toate datele. Durata ” Filmul tragediei din #Colectiv: au avut 153 de secunde ca să se salveze acolo”
  Klaus Iohannis in English Ordinal = 153 si 153 este cel de-al 17 lea numar prim.
  Klaus Iohannis este cel de-al 17 lea presedinte al Romaniei.
  Klaus Iohannis = 81 ca si Mark of the beast ca si ritual.
  Klaus Iohannis =54 in oglinda este 45 ca si ritual.
  De la ziua presedintelui pana la data de 21 Decembrie 2014 cand a fost selectat presedinte sunt un total de 69 de zile.
  The Jesuit Order = 69

  Cu siguranta sunt mai multe cifre si multe alte conexiuni. Deocamdata lasam asa. Daca ve-ti aproba mesajul este doar o coincidenta! Pace si iubire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button