X

Angelica Elizabeth Zambrano Mora zice ca i-a vazut in IAD pe PAPA IOAN PAUL AL II-LEA si pe MICHAEL JACKSON / Posibil sa fie in iad, ATENTIE MARE insa: aceasta femeia va duce tot acolo …

de Saccsiv

Imagine similară

De cateva zile circula intens o stire despre o tanara din Ecuador ce l-ar fi vazut in iad pe Papa Ioan Paul al II-lea si pe multi altii. Iata de exemplu ce putem citi la Această tânără a intrat în iad când era în moarte clinică. Pe cine a remarcat acolo – este uluitor de pe Antena 3:

 

O adolescenta din Ecuador sustine ca a vazut Iadul in timp ce era in moarte clinica, timp de 23 de ore.

Fata spune ca Iisus i-ar fi spus ca in Iad exista mai multe celebritati. Angelica sustine ca a zarit o femeie inconjurata de flacari, care cersea mila de la Dumnezeu, scrie bzi.ro.

Tanara spune ca femeia care indura chinurile din iad era celebra Selena, cantareata asasinata la varsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare sa fie scoasa din flacari si cerea iertare pentru toate pacatele comise pe Pamant.

Fata sustine ca a remarcat acolo mai multe personalitati printre care Michael Jackson si Papa Ioan Paul al II-lea.

Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

 

De fapt stirea este readusa in luminile rampei. A mai fost un val in iunie, cand, de exemplu, Teo Tradafir scria pe blogul sau, la A văzut Iadul în timp ce era în moarte clinică. Pe cine a remarcat acolo – ULUITOR:

 

O adolescentă din Ecuador susține că a văzut Iadul în timp ce era în moarte clinică, timp de 23 de ore.

Angelica Elizabeth Zambrano Mora (18) s-a aflat în moarte clinică vreme de 23 de ore. Fata susține că a văzut cum este în Iad și că acolo a remarcat mai multe personalități printre care Michael Jackson și Papa Ioan Paul al II-lea.

Tânăra spune că a fost luată de Iisus Hristos ca să vadă cum arată Raiul și Iadul. Tânăra vorbește într-un videoclip care a devenit viral despre cum arată cu adevărat Paradisul și sfârșitul lumii.

Fata spune că Iisus i-ar fi spus că în Iad există mai multe celebrități. Angelica mai susține că a zărit o femeie înconjurată de flăcări, care cerșea milă de la Domnul. Tânăra spune că femeia care îndura chinurile din iad era celebra Selena, cântăreață asasinată la vârsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare să fie scoasă din flăcări și cerea iertare pentru toate păcatele comise pe Pământ.

Fata mai spune că Domnul Iisus i-ar fi spus că Papa se află în Iad pentru că nu credea în existența lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru că în timpul vieții sale nu a crezut în Dumnezeu și i se închina Satanei.

Tot ce putem spune e că Grădina Domnului e mare!

 

Observam ca ceea ce ne prezinta mass-media romaneasca e foarte scurt, asa, ca un soi de stire de anul asta. Iata insa mai jos traducerea unui articol din 2011, 23hrs dead: She saw Famous People in Hell: Michael Jackson, Pope John Paul II, & others, de pe Christian faith (cititi va rog la final Nota OrtodoxInfo):

 

O femeie care a stat in moarte clinică 23 de ore vede oameni celebri in Iad: Michael Jackson, Papa Ioan Paul al II-lea și alții

Extras din „Pregătiți-vă să vă întâlniți pe Dumnezeul vostru” viziune de Angelica Elizabeth Zambrano Mora, 18 ani, Ecuador. Ea mărturisește că a fost luată de către Domnul Iisus pentru a vizita Iadul și Cerul, de a vedea oameni celebri în Iad, Gloriile Cerului și viziuni ale extazului și Apocalipsa. Există mult mai mult despre această viziune decât ceea ce este postat mai jos, vă rugăm să citiți versiunea completă pe acest link –http://spiritlessons.com/Documents/Prepare_to_meet_your_God/index.htm

IADUL

În acel moment, Domnul mi-a spus că erau mulți oameni celebri în acel loc.

El a spus:” Îți voi arăta o anumită parte a Iadului ” și m-a dus într-un loc în care puteam observa o femeie care era înconjurată de flăcări, foarte chinuită și țipa cerșindu-i milă lui Dumnezeu.

El i-a făcut semn cu mâna și mi-a spus: „Fiica mea, femeia pe care o vezi acolo, înconjurată de flăcări, este Selena”. Selena Quintanilla-Pérez a fost cântăreață americană, compozitoare, purtător de cuvânt, model, actriță și designer de modă.

Ne-am apropiat de ea și am auzit-o cum striga: „Doamne, miluiește-mă, iartă-mă, scoate-mă din locul acesta!” și Domnul s-a uitat la ea și i-a spus: „Este târziu, este prea târziu. Acum nu te mai poți pocăi.”

Ea m-a recunoscut și s-a întors spre mine,spunând: „Te rog, te rog să spui omenirii despre acest lucru, te rog să vorbești și să nu taci; Du-te și spune-le să nu vină în acest loc; du-te și spune-le să nu asculte melodiile mele și nici să nu-mi cânte cântecele!

Și am intrebat-o pe Selena: „De ce îmi spui asta? de ce vrei să merg și să spun asta?”

Și ea a răspuns: „Pentru că de fiecare dată când cântă și ascultă cântecele mele, mă chinuiesc și mai mult, iar persoana care face asta, care cântă și ascultă cântecele mele ,merge pe calea către acest loc. Te rog spune-le să nu vină aici; spune-le că iadul este real!”

Ea incepe să țipe când demonii au inceput să arunce sulițe în trupul ei și incepe a spune: „Ajută-mă, Doamne, ai milă de mine, Doamne!” Și Domnul i-a spus: „Este prea târziu. ”

M-am indepărtat de acel loc plin de cântăreți și artiști care cântau și iar cântau – ei nu se opreau să cânte. Domnul a explicat: „Fiica mea, oamenii care sunt aici trebuie să continue să facă ce făceau și pe Pământ la nesfârșit fără odihnă, dacă nu s-au pocăit”.

Dintr-o dată, m-am uitat departe și am văzut un număr mare de demoni care vărsau un fel de ploaie.

L-am întrebat pe Domnul: „Ce este ceea ce văd eu?” Am crezut că ploua cu adevărat, dar mă uitam la oamenii în flăcări fugind de ploaie și strigând: „Nu! Ajută-mă, Doamne!”

Ei l-au văzut pe Domnul și au inceput să strige: „Nu poate fi, nu!”

Demonii râdeau și am întrebat din nou: „Ce se întâmplă?”

Pe măsură ce mă uitam, flăcările creșteau și viermii se inmulțeau! Nu era apă acolo, era doar pucioasă care a sporit flăcările și durerea fiecărei persoane, iar demonii râdeau și le spunea: „Lăudați-vă și închinați-vă, pentru că aceasta este împărăția voastră în vecii vecilor!”

L-am întrebat pe Domnul: „Doamne, ce este asta?” Domnul a răspuns: „Aceasta este plata oricărui om care nu s-a pocăit”.

Apoi Domnul m-a dus la locul unde era un om foarte cunoscut.

Înainte, am trăit viața unei tinere creștine care credea că orice persoană care moare merge să trăiască în Ceruri; precum preoții catolici care au ținut slujbele catolice, dar m-am înșelat.

Când Papa Ioan Paul al II-lea a murit, prietenii și verișorii mei mi-au spus că a plecat în Ceruri.

Toate știrile de la televizor și în multe alte locuri au spus: „Papa Ioan Paul al II-lea a murit, să se odihnească în pace. Acum se bucură cu Domnul și cu Îngerii Lui în ceruri ” și am crezut totul, dar m-am înșelat.

Și am văzut brusc pe acel om care era chinuit de aceste flăcări și i-am privit fața, era Ioan Paul al II-lea!

Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, omul pe care îl vezi acolo este Papa Ioan Paul al II-lea. El este aici în acest loc; el este chinuit pentru că nu s-a pocăit.”

Și am întrebat: „Doamne, de ce este aici? Obișnuia să predice la biserică.”

El a răspuns: „Fiica mea, cei care practică adulterul, închinarea la idoli, sunt lacomi și minicinoși, ei nu vor moșteni împărăția mea”.

La care am spus: „Da, stiu că este adevarat, dar vreau să știu de ce este aici, pentru că obișnuia să predice către mulți oameni!”

Și el a răspuns: „Da, fiica mea, poate ar fi spus multe lucruri, dar el nu a spus niciodată adevărul așa cum este, deși il știa, el a preferat banii în locul predicilor despre mântuire. El nu a vorbit despre realitate, nu a spus că Iadul este real, la fel de real ca și Raiul. Fiica mea, acum este aici în acest loc.”

Când m-am uitat la acest om, el avea un șarpe foarte mare incolăcit in jurul gâtului de care încerca disperat să scape.

L-am implorat pe Dumnezeu: „Doamne, ajută-l!”  și el a spus de asemenea, „Ajută-mă, Doamne; ai milă de mine; scoate-mă din acest loc; Iartă-mă! Mă pocăiesc, Doamne; Vreau să mă întorc pe Pământ, vreau să mă întorc pe Pământ să mă pocăiesc.”

Domnul l-a văzut și i-a spus: „Știai foarte bine că locul ăsta era real „, iar apoi Domnul a spus:” E prea târziu; nu există altă șansă pentru tine.”

Atunci Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, îți voi arăta viața acestui om”. Și El mi-a arătat un ecran imens pe care puteam observa cum omul acesta a ținut slujbele catolice pentru mulți oameni și cum oamenii erau atât de idolatri.

Domnul mi-a zis: „Uite, fiica mea, sunt mulți idolatri în locul acesta. Idolatria nu va salva sufletul. Eu sunt singurul care mântuiește și în afara mea nu se salvează nimeni. Îl iubesc pe păcătos, dar urăsc păcatul. Du-te și spune-i omenirii că-i iubesc și că trebuie să vină la Mine.

Când Domnul îmi spunea aceste cuvinte, am început să văd cum Papa a primit cât era pe Pământ o mulțime de monede, bancnote – și toți banii i-a păstrat, deci avea mulți bani. L-am văzut așezat pe un tron ​​și am putut vedea dincolo de asta cum coabita cu călugărițe acolo, cu multe femei, desi nu aveau voie să se căsătorească!

Domnul mi-a arătat acești oameni care trăiesc în păcat și Scriptura spune că niciun desfrânat nu va moșteni Împărăția Lui.

Pe când mă uitam la toate astea, Domnul mi-a spus: „Fiica mea, toate acestea pe care ți le-am  arătat că se întâmplă și felul în care trăia, se intâmplă la mulți alți oameni, printre care mulți preoți și papi existenți „.

Domnul mi-a spus: „Fiica mea, du-te și spune oamenilor că este timpul să se intoarcă la Mine”.

Apoi m-a dus într-un alt loc în care Dumnezeu a început să îmi spună despre mulți alți oameni care ajungeau în Iad.

L-am întrebat: „Doamne, cum ajung ei în acest loc?”

El a răspuns: „Îți voi arăta.”

A început să îmi arate un tunel. Mulți oameni mergeau prin el, legați de mâini şi de picioare.

Ei cărau în spate ceva și erau îmbrăcați în negru și mi-a spus: „Uite fata mea, oamenii pe care îi vezi acolo nu mă cunosc încă. Ce cară în spate este păcatul, du-te și spune-le să îmi dea mie povara lor și Eu le voi da odihnă; că Eu sunt Cel care le iartă toate păcatele lor. “

El a adăugat: „Fiică, du-te și spune-le oamenilor aceștia să vină la mine pentru că Îi aștept cu brațele deschise, altfel vor merge către Iad.”

Pe măsură ce mă uitam la această mulțime de oameni, I-am spus Domnului: „Doamne, acea persoană de acolo este vărul meu; acel tânăr este vărul meu, Doamne, și acea tânără care coboară este verișoara mea; familia mea vine în acest loc, în Iad!”

El a răspuns: „Fiica mea, ei merg spre acest loc, spre Iad, dar du-te și spune-le că merg în Iad. Du-te și spune-le că te-am ales pe tine sa fii martorul Meu.”

L-am întrebat: „Doamne, ce inseamnă asta?”

El a răspuns: „Te-am ales ca martor, pentru că înseamnă să spui adevărul. Trebuie să mergi și să spui tot ce ti-am arătat. Dacă nu vorbești și ceva se întâmplă cu acea persoană, sângele ei va fi pe mâinile tale, dar du-te și să faci așa cum ți-am spus, și atunci acea persoană va fi lăsată în voia Mea. Dacă persoana nu se pocăiește, atunci responsabilitatea ta va fi ridicată.”

Apoi mi-a spus că mulți oameni celebri mergeau în acel loc, în Iad, oameni celebri și importanți.

Luați, de exemplu, Michael Jackson.

Acest om era un om faimos, un om cunoscut în întreaga lume, dar acest om era un satanist, deși mulți nu văd lucrurile în felul acesta, dar este adevărul.

Acest om avea legăminte satanice: El a făcut înțelegere cu diavolul pentru a obține faimă și a atrage mulți fani.

Acei pași pe care i-a dansat, permiteți-mi să vă spun, că așa merg dracii în timp ce îi chinuiesc pe oameni în iad.

Există un pas pe care demonii îl fac, alunecând înapoi și fără să meargă înainte.

Realizează acest dans în Iad în timp ce strigă; bucurându-se de durerea pe care o impun acelor oameni.

Permiteți-mi să vă spun că Michael Jackson este în Iad.

De ce? Pentru că Domnul m-a lăsat să-l văd.

M-a lăsat să-l văd pe Michael Jackson chinuit în flăcări și am plâns. De ce? Am plâns pentru că nu este ușor să vedem cum este chinuit acest om și cum țipa.

Și oricine ascultă melodiile lui Michael Jackson, oricine cântă melodiile lui Michael Jackson și oricine este un fan al lui Michael Jackson, îi permite lui Satana să îl prindă în capcană, ca să ajungă în Iad. 

Acum, renuntă la asta în numele lui Iisus! Vrea să te elibereze, ca să nu te pierzi. Satana vă prinde în capcană, ca să ajungeți în Iad.

Atunci Domnul mi-a spus: „Fiica mea, sunt și oameni care mă cunosc și ajung în acest loc, în Iad”.

Am întrebat: „Doamne, cum pot oamenii care te cunosc să vină aici?”

El a răspuns: „Acea persoană care a devenit înstrăinată de căile mele și acea persoană care trăiește o viață dublă”.

Și am zis: „Doamne, cum se poate asta?”

Și mi-a arătat oameni care mergeau în acest loc.

Erau legați de mâini și picioare și fiecare purta o haină, dar îmbrăcămintea lor era diferită; nu era neagră, era albă, dar era ruptă, pătată și încrețită.

Și Domnul mi-a spus: „Fiică, vezi cum poporul meu s-a îndepărtat de mine, dar Fiică, vreau să îți spun că nu vin pentru acest popor. Eu vin pentru un popor sfânt, gata, fără cusur, fără zbârcituri și fără pată. ”

Și a adăugat: „Du-te și spune-le să se întoarcă pe vechile căi.”

Apoi am început să văd pe mulți dintre unchii mei și pe mulți oameni care au plecat de la căile Domnului.

Și Domnul mi-a spus: „Du-te și spune-le că îi aștept să-mi predea mie povara păcatului și le voi da odihnă”.

El a plâns când a spus: „Fiica mea, vin în felul acesta. Du-te și spune-le unchilor tăi; du-te și spune-le rudelor tale că vin în acest fel! Fiica mea, mulți nu vă vor crede, dar eu sunt mărturia voastră credincioasă. Nu te voi părăsi niciodată și chiar dacă nu te cred, du-te și spune-le adevărul, căci sunt cu tine. De asemenea, vă voi arăta, cum ajung oamenii în acest loc.”

Și m-a dus într-un tunel unde erau mii de oameni care se prăbușeau în abis.

Nu erau doar o mie sau două mii; erau la fel de mulți ca nisipul mării, fără de sfârșit și cădeau în fiecare secundă! Au căzut ca un nisip aruncat pe jos. Sufletele lor cădeau rapid și Domnul plângând cu tristețe mi-a spus: „Fiică, așa piere omenirea; acesta este modul în care se pierde! Și El suspinând a spus: „Fiică, mă doare să văd cum omenirea piere”.

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Selena_Quintanilla-P%C3%A9rez despre Selena:

 

Selena Quintanilla-Pérez (n. 16 aprilie 1971 – d. 31 martie 1995), cunoscută publicului datorită numelui Selena, supranumită « Regina muzicii tejano », a fost o cântăreațămuzicianăcompozitoare și textieră de origine mexicanoamericană. Fiind ultimul copil al unui cuplu de imigranți mexicani, Selena a înregistrat primul său album la vârsta de doisprezece ani. Tânăra interpretă a fost desemnată „Cântăreața anului” la Premiile Muzicale Tejano din anul 1987, iar câțiva ani mai târziu a semnat un contract de management cu renumita casă de înregistrări EMI. Statutul său de celebritate a crescut la începutul anilor 90, în special în țările vorbitoare de limbă spaniolă.

Selena a devenit mult mai cunoscută publicului din America de Nord după ce a fost asasinată la vârsta de douăzeci și trei de ani de Yolanda Saldívar, președinta fan-clubului său. Pe 12 aprilie 1995, la 2 săptămâni de la moartea sa, George W. Bush, guvernatorul statutului Texas, a declarat data nașterii interpretei „Ziua Selenei” în Texas. Compania americană Warner Brothers a produs un film biografic în anul 1997, protagonista acestuia fiind Jennifer Lopez. În iunie 2006, Selena a fost comemorată prin inaugurarea unui muzeu ridicat în memoria sa și prin turnarea unei statui de bronz în mărime naturală care o întruchipează pe interpretă, monument ce poartă numele „Mirador de la Flor” și este expus în Corpus ChristiTexas.

 

Nu stim daca Selena sau Michael Jackson au ajuns in iad caci nu stim daca s-au pocait inaintea mortii. Sigur e insa ca muzica lor si a multor altora duce in iad:

ATENȚIE MARE la ce zice Sfântul Nicodim Aghioritul: Să nu mai vorbiți și să nu mai aveți legături cu cei ce vă îndeamnă să ascultați muzica clasică. Ei se vor duce în iad ca să se muncească

De nefericitul papa insa …

Referitor la fata, experienta ei ar fi avut loc la 7 noiembrie 2009. Este neoprotestanta de mica:

https://www.slideshare.net/un_om/angelica-zambrano-revelaia-raiului-i-a-iadului

Iat-o si intr-o inregistrare postata in 2017:

Asadar, ATENTIE MARE! Nu trebuie sa ne uitam in gura ei. Chiar daca acei nefericiti sunt in iad si chiar daca muzica si erezia lor duc in iad, nu inseamna ca drumul oferit de ea duce in alta parte decat … tot in iad.Caci este eretica.

In privinta viziunilor din iad, ca sa fim sigur ca nu gresim, cel mai bine e sa ne limitam la cele ortodoxe, precum:

Vedenia lui Cosma Monahul, înfricoșătoare și folositoare

De ce aceasta “stire” a fost promovata atat de intens anul acesta de mass-media romaneasca? Se pregateste o vizita a ratacitei in tara noastra?

 

 

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

24 comentarii

 1. Daca Selena este in iad…… și am văzut filmul cu viața ei, cântecele ei sant superbe. A murit tânăra, nici nu începuse sa-și trăiască viața, de unde păcate??? Înseamnă ca PTR noi, ăștia, pacatosii…. încă nu s-a inventat iadul in care sa încăpem.???Of Doamne, mare e grădina ta…….

  1. Cassius Popovici Aveti dreptate,ideea este alta, ca nu poți ieși din coma și sa ne spui noua asemenea povesti. Asta înseamnă ca nimeni nu ajunge in rai.Doar sa fi sfânt aici, pe pământ.Cine este fără de păcat??? Doar tu Doamne, așa spun preoții.

  2. Mariana Postolache pana și fimiu la 9 ani face păcate cu gândul și cu vorba. Sa trăim frumos….. este ceva relativ, fiecare vede frumosul in viața acolo unde se simte împlinit. Sa respectam cele 10 porunci, asta înseamnă sa fim bine cu toții. Ar fi raiul pe pământ.Insa Dumnezeu ne-a lăsat diferiți,fiecare are de dus o lupta din care învață.

  3. Recent doctorul si omul de stiinta Cacoveanu Adrian ,dupa doua saptamani de moarte clinica a revenit in trup.Studiati cazul,poate veti intelege mai multe.Are legatura foarte mare cu mantuirea tinerilor,pentru ca el a incercat sa salveze un suflet al unei fete tinere care nu putea trece de o ,,vama”(incercand sa-l apere dezvinovatindu-l) a vazduhului.Deci asta cu tinerii care sunt fara pacat sunt povesti.Pruncul de 1 zi,nebotezat nu intra in rai,nu mai discutam de pacatele tineresti care incalca in mod direct cuvintele Mantuitorului ,,nimic necurat nu poate intra in Imparatia Tatalui Meu”,iar cel mai infricosator(dar dulce)pacat este desfranarea savarsita in orice chip.

 2. Am fost foarte fascinată de o așa postare și chiar am crezut-o adevărată…dar după cum spun Sfinții Părinți să cercetăm orce vedenie ca să nu cădem pradă amăgirilor așa am făcut și eu(căci nu am văzut NOTA de la sfârșitul articolului).

  Eu știu de la Sfinți că la orce minune trebuie să ne uităm la mesajul care-l aduce acea minune…și am citit și eu cu atenție această postare să înțeleg mesajul pe care-l aduce acea postare.

  Nu vedeam ceva rău,dimpotrivă avertismente reale care m-au cam zguduit…dar totuși asta nu mă mulțumea și după cum mai spun Sfinții că trebuie să ne uităm la cine sînt acești mesageri ?de pe ce altar vorbesc?și ce mesaj aduc…

  Și asta am făcut și eu am căutat să văd cine estea această vizionară…și m-am mirat mult cînd am descoperit că de fapt este EVANGHELISTĂ!!.Ori de de la această evanghelistă ce să așteptăm? promovăm minunile evangheliștilor? O EVANGEHELISTĂ ,care la ei sînt caractristie așa minuni.?Ce facem credm și propovăduim minunile EVANGHELIȘTILOR?

  Sa ne deschidem ochii si sa ne luam mantuirea in serios. Sa nu alergam dupa senzaționale

  Dar acum să vedem mai clar ce ne spune Mihail Urzică despre acești „așa ziși vizionari”
  Criteria despre vizionarii de minuni

  „Cum spuneam mai inainte un set de cateva criterii pot limpezi, in mare parte, natura fenomenului misterios. Acestea sunt:

  – echilibrul moral precar al celui care are viziunea, fapt care afecteaza puritatea revelatiei: in cele mai multe cazuri, aparitiile s-au petrecut la oameni fara pregatire teologica, neduhovnicesti, nedespatimiti, slabi, atat psihic cat si intelectual, fie copii, fie batrani.

  – usurinta cu care se accepta vedenia: vedenia nu numai ca este primita, dar este si dorita. Din cauza lipsei de discernamant, lipsind mijloacele unei cercetari duhovnicesti si mentale, vedenia este efectiv imediat aprobata, dandu-i-se curs. Acest lucru este contrar tuturor predaniilor patristice si scripturistice, fapt necunoscut celor ce devin actorii unui teatru dracesc.

  – amplificarea sentimentelor de mandrie: primitorul vedeniei se considera ales, deosebit, fiind ceva firesc, natural, ca el sa se invredniceasc㝠de asa rol in societate. Se crede mai presus de preot sau ierarh, pe care il cheama sa-l invete, sa-i dezvaluie ce trebuie sa faca. El a devenit un intermediator intre cer si pamant. Astfel, lui si numai lui ii pot fi incredintate secrete pe care el si numai el le anunta, pe care el si numai el le poate talcui. Nici macar duhovnicul, daca are, nu poate fi facut partas acestor dezvaluiri. Domina, deci, o aura de mister, neconforma cu Traditia, de sorginte demonica.

  – substituirea preotului: daca aceste descoperiri ar fi fost dumnezeiesti, facute in sprijinul mantuirii omului, de ce nu le-au avut oameni ai Bisericii (preoti, ierarhi, teologi, calugari), fata de care ar fi fost mai logic sa se arate? De ce mereu aparitiile au ales persoane slabe, deseori trimise la preotul locului, spre a-l atrage in plasa, in caz contrar fiindu-i afectata imaginea in comunitate?

  – neconcordanta sau chiar contradictia cu invatatura Bisericii: toate aparitiile invata ceva nou, altceva decat invatatura oficiala a Bisericii, stabilita in urma unor sinoade sau sinaxe, ba chiar se propovaduieste ceva contrar, pentru a compromite pe cei ce fac parte din Biserica, sub iluzia unor sfaturi binecuvantate. Ca si cum s-ar fi descoperit un nou adevar, de care cei imbisericiti, care nu adera la astfel de santaje, ar fi lipsiti. Propagarea unor credinte false dovedesc tocmai originea lor necurata.

  – constrangeri si fagaduinte facute deliberat pentru a atrage masele: cei ce cred si pun in practica vor fi rasplatiti, ei sunt privilegiati. Cei ce nu cred, vor pati ceva rau. Sunt astfel ademeniti, printr-un sublim santaj.
  – pervertirea adevaratului scop, mantuirea, prin deturnarea adevarului revelat in Biserica si migrarea spre o credinta talismanica, superstitioasa: mai mereu, vedeniile incurajeaza superstitia, superficialitatea. Practica bisericeasca, duhovnicia, pune accentul pe vederea pacatului propriu, permanenta lupta cu patimile si gandurile, constientizarea starii decazute si efortul continuu spre progres spiritual.

  – spectacolul semnelor versus rationalitate: marii sfinti, cu adevarat sfinti, care s-au invrednicit pe drept cuvant de descoperiri si extazuri dumnezeiesti, le descriu ca pe ceva rational, nu carnal; mental, dar mai presus de minte, care nu excita simturile si nu au conotatii magice. Mintea este total coplesita in acele momente si nu mai poate rationa lumesc. Ea se impartaseste de dumnezeiasca vedenie, iar respectivul ascet, dupa ce isi revine in simtiri, deseori este atat de marcat incat nu-si mai aminteste clar, sau nu poate descrie. Acest fapt nu se intampla cu falsa vedenie, care este perceputa nu cu mintea, ci cu simturile si care se dezvolta in timp ce se deruleaza.

  Acestea fiind zise, sa aruncam o privire la cateva cazuri vestite de aparitii miraculoase si sa remarcam elementele de mai sus. Nu va fi deloc greu, cu un minim de atentie, rabdare si sinceritate”.

  Deci e limpede?căci chiar ea spune că a fost trimisă mesager etc…asta ca să ne facă să credem că evangheliștii au dreapta credință și să mergem la ei?

 3. Vizionari din aceștia mai sînt și la noi…și eu am dat peste unul care f.f. mulți îi citesc postările și le și postează!!

  Am dat peste o postare (postată de un preot)a unui anume sociolog Bruno Ștefan, care ea în aparență părea bună ,(avea paravan bun)dar…plină de minciuni strecurate de dușmanul nostru diavol….căci ,vine și spune despre chinurile iadului care sînt foarte impresionante dar mai apoi vine cu niște mesaje contrare Sfinților Părinți. Diavolul care numai prin minciună amăgește ,așa face si aici,vine și impresionează cu chinurile iadului …etc ca mai apoi să strecoare tot felul de „minciuni”contrare Sfinților Părinți.

  Nu mi-am imaginat vreodată că poate aduce cineva așa hule „mascate”…și atît de frumos amabalate la adresa Măicuței noastre Prea Sfinte…..și la ortodoxia noastră care se vede clar cum dracul cu mare viclenie se chinuie să o demoleze prin așa oameni … unul ca Bruno care vicleanul,prin persoana lui și alții ca el vrea să demoleze toată temelia ortodoxiei.Oare cum de nu sesizează cineva așa mari hule la adresa ortodoxiei ?și mai ales că ea este postată de zeci de personae?!!,….căci această postare circulă mai demult pe internet…dar gîndesc eu că ei o citesc în fugă așa cum am citit-o si eu ceva ani în urmă ,cînd nu aveam temelia Sfinților Părinți …dar cînd citesc pentru mine e una…dar cînd mai dai și altora e altceva…că vom răspunde ptr fiecare cuvînt deșert…

  Acest Bruno îndeamnă la rugăciunea și pentru ereticii adormiți…

  După moartea ereticilor nici o rugăciune,nici măcar în particular nu mai este primită la Dumnezeu.Ba mai mult,dacă ne rugăm pentru așa oameni nu facem altceva decît să stârnim mania lui Dumnezeu.Si unul ca Bruno vine și anulează tot ceea ce Sfinții au hotărit….?!!
  Chiar și pentru ortodocșii noștri care nu au dus viață după voia lui Dumnezeu,și au murit în păcate ,trebuie să cerem mila lui Dumnezeu ,dar cu smerenie să ne cerem iertare că ne rugăm pentru așa oameni…și unul Bruno…îndemnă la rugăciunea pentru toți?Unde spune la rugăciunea Tatăl nostru că te poți ruga după moartea ereticilor?

  Cum e posibil?anulăm toate cele ale Sfinților care spun că nu ne putem ruga ptr ereticii adormiți și vine unul ca Bruno si spune că ne putem ruga ptr TOȚI…etc?!!sau îmi spune la telefon cînd i-am zis de Sf Ignatie că acest Sfânt este mai din vremurile noastre…și că să ne uităm la Sfinții din vechime….etc …adică el ia doar Sfinții care-i vin lui bine?ignoră un așa mare sfânt?Numai un om care nu are judecată sănătoasă poate spune așa gogomănii care le spune acest om.

  Am mai văzut altă postare a lui cum povestea că a pus moaștele unui așa zis sfânt într-un geamantan,…că prietenul lui s-a îmbătat…și se scîrbea de el că era beat…etc…astea sînt povestiri duhovnicești ?!!..de la așa oameni luăm noi hrană?

  Eu demult vroim să ies după net că am văzut că e pierdere de timp…dar postarea acestui om a pus capac la toate.În loc să stau să citesc pe Sfinți care sînt o bogăție de hrană stau și citesc un asemenea om care habar nu are de ortodoxie?!!.Unealtă a diavolilor care vor să dărîme ortodoxia din temelii…un hulitor al Maicii Domnului….Auzi la el !!:că rugăciunea Tatăl nostru ne îndeamnă să ne rugăm și pentru ereticii care au adormit!!Ce poate fi o nebunie mai mare ca asta?învătături după mintea lui.

  Dar cel mai tare m-a intrigat că într-un mod foarte viclean,vine și o hulește pe Maica Domnului ca a fi plină de mândrie și lipsită de smerenie,că nu-i iartă pe eretici!!?…cînd i-am zis asta la telefon:„cum poate să zică de Maica Domnului că e plină de mîndrie și lipsită de smerenie?”și a recunoscut… „da,aici e o greșeală!”…păi cum poți să pui așa greșeală ca să smintești atîtea suflete….?!!și apoi să spună că Maica Domnului a iertat „cele de neiertat ! adică Maica Domnului i-a iertat pe eretici?!!nici nu se putea o hulă mai mare ca asta!!

  Apoi m-a durut cumplit să văd atîtea hule la adresa Ortodoxiei pe care le aduce dracul prin acest om… pentru mândria lui cine știe de ce Dumnezeu îngăduie…sau poate să se probeze credința noastră…dar noi care pretindem că avem mintea dumnezeiască…cum nu sesizăm așa ceva?lăsăm dracul să facă ce vrea din noi?mâncăm tot ce ne dă dracul?

  Deci:să luăm aminte ce citim de unde citim(sursa) si de la ce autor citim ca nu cumva să luați mierea drept otravă!!

 4. ATENTIE MARE insa: aceasta femeia va duce tot acolo …

  Serios, tu cine esti sa stabilesti unde merge sufletul omului dupa moarte ?

  Omule, cel ce spui lucrul acesta, TU ESTI DOAR UN OM, nu Dumnezeu, sa stabilesti lucrul acesta.
  Si da, ei sunt eretici fiindca preotii lor sunt eretici, defapt nu sunt preoti dar oamenii simplii

  Ioan, cap 5
  „24. Adevarat, adevarat zic voua: Cel ce asculta cuvântul Meu si crede în Cel ce M-a trimis are viata vesnica si la judecata nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viata.”

  si

  Ioan, cap 11
  25. Si Iisus i-a zis: Eu sunt învierea si viata; cel ce crede în Mine, chiar daca va muri, va trai.
  26. Si oricine traieste si crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?

  Si da, capii lor s-au razboit cu Biserica Lui Dumnzeu, dar nu inchide tu portile Cerului si nu stabilii tu cat ii de mare mila Domnului.

 5. Maria, ce a zis rau femeia aceea ? Ca acest asa zis papa e in iad ? adica tu spui ca este o mincinoasa si ca NU PAPA ACESTA E IN RAI ?
  Adica daca femeia aceasta spune ca acel asazis papa este in iad, inseamna ca ea este la fel ca acest Bruno Ștefan care se stie ca minte, deci in consecinta minte si ea, deci in consecinta asazisul papa e bine merci in rai, nu in iad, deci … deci…. bla bla bla

 6. Faza cu Papa nu cred…restul,hai,cu indulgență.Dacă Papa Ioan care a refuzat transplantul de rinichi cand era pe moarte,care a spus să fie ingropat intr-un sicriu simplu de lemn si doar intr-o haina simpla alba,atunci Daniel cu atâtea lantoaie si cruci de aur pe el,unde va ajunge?

 7. ATENTIE MARE

  Maria, ce a zis rau femeia aceea ?

  R:Cum ce a zis rău?Sfinții Părinți ne învață să fugim cît putem de sectari…asta înseamnă că nici măcar nu trebuie să ascultăm vreun cuvînt de la ei,căci sufletul nostru dacă nu e clădit bine,te trage le ei…nu avem noi destule mărturii de la Sfinții noștri care să ne trezească frica de iad?trebuie să ascultăm de la o evanghelistă?Nu știm oare de la Sfinții noștri că ereticii nu au mântuire?trebuia să vină această evanghelistă să-mi confirme?

  Pr Nicodim Măndiță a zis că a citi o carte de la sectari,și i-a trebuit să citească mai apoi mulțime de cărți ca să-și poată spăla rătăcirile pe care le citise acolo.Dar Sfinții Părinți ne avertizează foarte clar,să fugim cît putem de ei și să nu avem nici o părtășie cu ei.Dracul cu adevărul te înșeală.Și atunci din precauție nu trebuie să luăm nimic de la ei.Ortodoxia noastră are tot ce este necesar la mântuire…ce-mi trebuie mie mărturia unei evangheliste?
  Și apoi citeș-te cu atenție cele ce am pus eu despre ce spune Mihail Urzică despre acești așa ziși „mesageri”purtători de cuvînt…că ea acum vine cu așa perle care par credibile ca mai apoi să strecoare și otrava.

  acest Bruno Ștefan care se stie ca minte,

  R:Uite că eu nu știam…abia acum am descoperit…și mai mult m-a uimit că acele minciuni ale lui au fost postate de un anume preot.Și asta e foarte grav.Dacă am ajuns să nu mai distingem lumina de adevăr.

  deci in consecinta minte si ea,

  R:cu adevărul te amăgește vrăjmașul și te duce la iad…asta ca să ne facă să credem că evangheliștii au dreapta credință și să mergem la ei…nu?Păi dacă tu vezi că și la ei se fac minuni,atunci nu ești tentată să crezi că și ei se vor mântui?ASta tactica dracului să creeze dubii…

 8. Mai oameni buni e o „marturie”, care fascineaza super mult pe multa lume. Insa ca sa avem in vedere vesnicia trebuie sa citim Sfanta Scriptura si scrierile Sfintilor Parinti sa vedem acolo ce spun? Intr-adevar trebuie sa avem grija cum ne traim viata, sa avem credinta lucratoare…
  Deci sa ne insusim invatatura lui Hristos asa cum este ea. Nu vedeti insa ca ce debiteaza aceasta domnisoara e contrar invataturii crestine? Ea vede iadul, raiul, zice ca insusi mantuitorul a condus-o! Eu sincer ma cam indoiesc de treaba asta. Ca Papa Ioan Paul alII-lea si Michael Jackson sunt in iad!? Poate or fi in iad, nu zic nu, dar poate or fi in rai (nu e imposibil). De unde sa stim noi lucrul asta? N-o sa-l stim niciodata starea lor, noi trebuie sa ne plangem pacatele noastre.
  Alt aspect: Hristos la judecata arata fiecarul om (suflet) faptele sale. Eu nu am vazut nicaieri in invatatura noastra sa spuna ca Iisus ar arata unuia („ales”) in detaliu viata altor oameni. Aveti grija sa nu fie o inselare, o ratacire. Asta in afara de faptul ca „marturia” nu e unica, ci sunt si alte „marturii” in moarte clinica, fiecare complet diferita. Ca oamenii aceia vad…da e adevarat ei vad fel de fel de lucruri, fiecare in felul lui, dar nu stiu daca sunt sau nu sunt veridice (e dificil sa discerni) si nu cred ca e in regula faptul ca le povestesc pe net, parerea mea.

 9. mie imi pare ca spune adevarul – ca oamenii sa creada ca exista si rasplata cea buna pentru cei buni (ai lui Hristos) si rasplata cea rea – iadul -pentru cei rai (ai diavolului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.