X

Audio: MUGETUL scos de CUTREMURUL din 28 octombrie 2018

Gepostet von Silviu Gurlui am Sonntag, 28. Oktober 2018

Conform Adevarul, profesorul doctor Silviu Gurlui din Iaşi, cercetător în cadrul Laboratorului de Optica Atmosferei, Spectroscopie şi Laseri LOA-SL, a pus pe pagina sa de Facebook înregistrarea „mugetului” scos de cutremurul din noaptea dintre sâmbătă şi duminică. Înregistrarea a fost făcută cu un aparat montat în turnul Palatului din Iasi în cadrul unui program de cercetare.
Cititi va rugam si:

OBSERVAȚII din timpul CUTREMURULUI din 28 octombrie

 

Categorii
Cutremure
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

    1. Se aude ca s-a nascut in 1999. Atunci a fost eclipsa dubioasa, in acel an s-a introdus euro, a venit papa intr-o tara ortodoxa, tot atunci era ultimul an al secolului al XX-lea, Twentieth Century Fox , al douazecilea secol al vulpii viclene, si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.