X

Audio: MUGETUL scos de CUTREMURUL din 28 octombrie 2018

Gepostet von Silviu Gurlui am Sonntag, 28. Oktober 2018

Conform Adevarul, profesorul doctor Silviu Gurlui din Iaşi, cercetător în cadrul Laboratorului de Optica Atmosferei, Spectroscopie şi Laseri LOA-SL, a pus pe pagina sa de Facebook înregistrarea „mugetului” scos de cutremurul din noaptea dintre sâmbătă şi duminică. Înregistrarea a fost făcută cu un aparat montat în turnul Palatului din Iasi în cadrul unui program de cercetare.
Cititi va rugam si:

OBSERVAȚII din timpul CUTREMURULUI din 28 octombrie

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cutremure
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

    1. Se aude ca s-a nascut in 1999. Atunci a fost eclipsa dubioasa, in acel an s-a introdus euro, a venit papa intr-o tara ortodoxa, tot atunci era ultimul an al secolului al XX-lea, Twentieth Century Fox , al douazecilea secol al vulpii viclene, si multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.