X

Părintele Claudiu Buză – Predică la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Basarabov. Despre „starea de neutralitate” a sinodului BOR din zilele trecute

Predică la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Basarabov, patronul Bucureștiului și al Patriarhiei Române. Cu acest prilej, părintele Claudiu face o analiză lucidă a „stării de neutralitate” declarată de hotărârea sinodului BOR zilele trecute.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. MĂRUL NU CADE DEPARTE DE POM… PRIVIŢI CE FEL DE TEOLOGI MODERNI SUNT EDUCAŢI ACUM

    Prezentam cititorilor o jertfă a sistemului modern de învăţămînt teologic. Faceţi cunoştinţă cu ascultătorul lavrei Aleksandr Nevskii, care învaţă la facultatea de teologie din cadrul Academiei Teologice din Sankt-Petersburg, pe nume Ilia Angelov (în fotografie se află într-o chilie monahală).
    https://www.aparatorul.md/marul-nu-cade-departe-de-pom-priviti-ce-fel-de-teologi-moderni-sunt-educati-acum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.