X

Părintele Claudiu Buză – Predică la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Basarabov. Despre „starea de neutralitate” a sinodului BOR din zilele trecute

Predică la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Basarabov, patronul Bucureștiului și al Patriarhiei Române. Cu acest prilej, părintele Claudiu face o analiză lucidă a „stării de neutralitate” declarată de hotărârea sinodului BOR zilele trecute.

Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. MĂRUL NU CADE DEPARTE DE POM… PRIVIŢI CE FEL DE TEOLOGI MODERNI SUNT EDUCAŢI ACUM

    Prezentam cititorilor o jertfă a sistemului modern de învăţămînt teologic. Faceţi cunoştinţă cu ascultătorul lavrei Aleksandr Nevskii, care învaţă la facultatea de teologie din cadrul Academiei Teologice din Sankt-Petersburg, pe nume Ilia Angelov (în fotografie se află într-o chilie monahală).
    https://www.aparatorul.md/marul-nu-cade-departe-de-pom-priviti-ce-fel-de-teologi-moderni-sunt-educati-acum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.