X

Sondaj.Coaliția pentru Familie, vazută de români ca o ,,mișcare creștină de renaștere națională”

Peste 120.000 de cititori DCNews au răspuns la sondajul zilei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coaliția pentru Familie a strâns cele trei milioane de semnături ce au dus la organizarea referendumului pentru familie. Scopul era ca familia să fie definită în Constituție ca formată în baza căsătoriei între bărbat și femeie, nu între soți, așa cum e acum notat în Constituție.

În urmă cu o zi, această coaliție, deși președintele său a declarat ferm că nu intră în politică, a anunțat că ”România are nevoie de o mișcare creștină de renaștere națională, de oameni care înainte de a-i cere ceva, să o slujească”. În același timp, Coaliția pentru Familie vorbește despre 100.000 de voluntari, care reprezintă o imensă forță a binelui.

”Referendumul nu vorbește despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinței lor, au curajul discernămîntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică și legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. România are nevoie de creștini implicați, de cultura minții și a sufletului, de inteligență și de caracter, de competență și responsabilitate, de adevăr.” a continuat mesajul.

DCNews a realizat un sondaj cu privire la această mișcare creștină, ce pare a fi un pas diferit spre politică.

85.046 de cititori au răspuns că e nevoie de această mișcare creștină. 68,22% au bifat DA. 39.622 de persoane au răspuns NU, reprezentând 31,78% din voturi. 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu are prea mare relevanta că o vad pompos ca o mișcare de renaștere creștină, daca nu s au și lăsați ghidați de ea sa se duca sa voteze la referendum și sa ajute la construirea unei lumi mai bune, bazata pe principii creștine. S-au lăsat manipulați de televiziuni fara să încerce să judece cu mintea lor și să simtă cu inima. Doar 3 milioane și ceva au avut înțelepciune și nu au fost neghiobi.

  2. Singurul lucru care nu poate fi contrazis este incercarea de renastere nationala. Ca si crestini nu ar trebui sa deznadajduim si sa sprijinim o astfel de miscare, daca apare. Ca sunt toate sansele ca ea sa fie deturnata si in final sa faca jocul celor din umbra pentru a legitima masurile de control a populatiei este cu totul alta poveste. Acum la Referendum am vazut cat de slabi suntem si , din pacate, trendul este descrescator pentru ca aparatul de spalare a creierelor functioneaza la maxim. Oameni cu mintea limpede se imputineaza pe zi ce trece iar salvarea poate veni numai pentru cei care ies in afara sistemului (individual sau in grupuri mici) dupa cum foarte bine se argumenteaza si in articolul: https://gandeste.org/adevaruri/dan-diaconu-cum-a-pierdut-america-totul/89852

    Pe de alta parte CpF are in esenta aceiasi oameni care au mai dat gherle politic cu Capsali sau cu Marian Munteanu (cand au inregistrat un scor jenant de sub 1%). Ca sa nu vorbim de gafele uriase de la Referendum cand n-au avut nicio viziune de comunicare (de parca habar nu aveau ce-i asteapta si ce vor de la viata – se mirau de ce li se intampla si se zbateau in zadar fara sa poata trasa macar cateva jaloane care sa produca declicurile necesare in mintile oamenilor – ex. s-au complicat sa demonstreze ca referendumul este despre casatorie si nu despre familie in situatia cand ei insisi si-au spus Coalitia pt … Familie uitand sa scoata in evidenta ca votul este pentru o valoare de baza a societatii in care vrem sa traim – cu siguranta ca pentru legea sharia ar fi votat mai multi). De asemenea au “reusit” cu succes sa indeparteze partidele politice care ar fi avut posibilitatea de a aduce oamenii la vot (in loc sa-i responsabilizeze si sa-i lege de o optiune de viata majoritara in randul opiniei publice).

    Pana acum au aratat viziune politica zero barat. Ii voi vota din obligatie daca vor face ceva dar n-am nici cea mai mica asteptare de la ei.

  3. Dl. Mihai Gheorghiu a fost (mai este??) ofiter SIE. Eu asa deduc din cv-u lui. Poate este unul din ofiterii SIE buni, care lupta pt binele acestei tari.

    1. Ofiter acoperit bun si om bine intentionat nu echivaleaza insa cu politician bun. Mihai Gheorghiu a demonstrat-o din plin. Se lauda ca a participat la tratativele tratatului cu Ucraina. Pai aia este o catastrofa pt romani prin recunoasterea tratatului ribbentrop-molotov. Poate ca ucraina ar fi vrut si mai mult insa Romania a facut concesii de neacceptat.

      Ca sa nu uitam de agresivitatea si bataiala de la conferinta de presa care arata un om emotiv, cu labilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button