X

Justiția la CEDO. Soroș și-a INFILTRAT judecători adepți ai globalismului și liberalismului, inclusiv LGBT

George Soros își infiltrează cu ajutorul rețelelor Fundației pentru o Societate Deschisă, judecători adepți ai globalismului și liberalismului la CEDO.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a ales trei noi judecători pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului promovați de Norvegia, Turcia și Albania.

Fiecare dintre aceste țări desemnează câte trei candidați (dontre care cel puțin o femeie) care sunt supuși unei examinări prealabile a unui „panel de experți”, însărcinat cu consilierea Adunării de a vota în favoarea unuia sau altuia.

Anul acesta, doi dintre cei trei candidați propuși de Albania, Sokol Berberi și Darian Pavli, au ocupat și funcții înalte în Open Society, rețeaua de fundații și alte ONG-uri creată de George Soros.

„Soros investește mai cu seamă în țările mici pentru că vocile lor contează la fel de mult ca acelea ale Franței sau Germaniei și unde este mult mai ușor să își exercite influența”, afirmă un bun cunoscător al culiselor de la Strasbourg, citat de Valeurs Actuelles, scrie evz.ro.

Soros urmărește prin această măsură să majoreze numărul judecătorilor al căror mandat durează nouă ani și nu poate fi înnoit, cu concepții asemănătoarea celor promovate de Soros: stângiste, globaliste, lliberale, multiculturale, pro-LGBT.

Open Society a investit 130 de milioane de euro în Albania, unde are și mai multe sedii, în ultimii 25 de ani.

„Open Society controlează și finanțează numeroase filiale și organizații – Amnesty International sau Human Rights Watch sunt printre cele mai cunoscute – care, dincolo de acțiunile proprii, lucrează în favoarea stabilirii unei societăți din ce în ce mai liberale și mai individualiste”, spune expertul citat.

Deviza lor este una singură: să dărâme barierele, frontierele și limitele. De exemplu, European Implementation Network (EIN) și Open Society Justice Initiative (OSJI) organizează miercuri, 10 octombrie, în timpul sesiunii APCE, o conferință chiar la sediul Consiliului, cu titlul „Tribunalele sunt importante! Ameliorarea politicii migratoare prin deciziile Curții Europene a Drepturilor Omului.”

O modalitate de a impune stalelor europene, prin intermediul judecătorilor CEDO, o politică mai favorabilă nomadismului decât controlului frontierelor, scrie gazetadecluj.ro.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Globalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Or fi ei ,evreicele astea,infrante , dar macar palaria jos, chiar de mai au 2 suflari ei tot inainte spre binele lor comun !!! Oare cum de-i tine rapanoasa de satana asa de bine in lesa de nu se dau batuti,ce vreau sa zic e ca pana la ultima suflare continua sa-si bata cuie-n cosciug !!!
    Probabil cu legiunile infecte de demoni din ei!!! Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul ,parca merge vorba aia din batrani !!! Se lupta cretinii cu Atotputernica Treime, nu poti decat sa stai pe spate,relaxat si sa razi de ei !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.