X

Petre Tutea: “Am facut 13 ani de temnita pentru un popor de idioti”

Foto: https://www. historia.ro/sectiune/general/articol/petre-tutea-am-stat-13-ani-in-temnita-pentru-un-popor-de-idioti

Cica asa a zis Petre Tutea. O fi zis. O fi zis bine?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. A zis-o, si a zis-o bine. Nici nu mai conteaza, se verifica, e adevarat. Istoria se repeta. Exact la cuvintele astea ma gandeam si eu. Sa demonstreze romanii ca NU e adevarat!

  2. Fraților, nu vă pierdeți nădejdea. Și la Referendumul trecut s-a vot mai mult în seara celei de-a doua zile.
    Românu-i mai delăsător din fire. Să luptăm până în ultima clipă. Pe Facebook e bătălia mare. Dacă e cineva pe multe grupuri lumești, acolo se pot difuza materiale și se poate schimba ceva. Din păcate, la un moment dat FB-ul te blochează, cum mi s-a întâmplat mie. Pe blogurile astea prea suntem noi între noi.

  3. Majoritatea persoanelor cu care am
    discutat despre acest Referendum au zis ca nu-i interesează România sau ca totul a fost organizat din motive politice ca sa scape Dragnea de pușcărie. Degeaba am încercat sa le spun ca daca nu ne prezentam la vot bunul Dumnezeu va trebui sa ne trezească din acest somn prin metode mai evidente cum a fost focul care a mistuit Grecia după ce s-au lepădat de Legea Lui Dumnezeu ca tot nu au crezut zicând ca astea sunt inventiile popilor pedofili și alte nebunii ca nu mai vor Biserici ci spitale și scoli. Ar trebui sa plângem cu lacrimi amare pentru degradul in care am ajuns noi neamul românesc, locuitori ai Grădinii Maicii Domnului. Între timp cred ca ar fi bine ca mâine sa ținem post negru toată ziua și sa ne ajute Dumnezeu sa aflam mâine seara ca s-au strâns suficiente voturi cu care Sfânta Ortodoxie sa biruiască răul și in țara noastra multpacatoasa. Amin

    1. Si eu pot spune ,Romania nu va mai exista pe harta ca stat administrativ,ca Birmania.Va figura ca teritoriu international,dupa marele cutremur care bate la orizont zilele urmatoare.Dumnezeu vrea sa scoata Romania din joc ca sa nu mai prezinte interes pentru nimeni,asemeni Somaliei.El doreste ca sa ne pastreze pt prasila,de aceea ne va trata El acuma cum stie,ca sa nu ajunga Romania implicata in razboi ca sa disparem de-a binelea prin “chelire” de pe hartSi eu pot spune ,Romania nu va mai exista pe harta ca stat administrativ,ca Birmania.Va figura ca teritoriu international,dupa marele cutremur care bate la orizont zilele urmatoare.Dumnezeu vrea sa scoata Romania din joc ca sa nu mai prezinte interes pentru nimeni,asemeni Somaliei.El doreste ca sa ne pastreze pt prasila,de aceea ne va trata El acuma cum stie,ca sa nu ajunga Romania implicata in razboi ca sa disparem de-a binelea prin “chelire” de pe harta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button