X

VIDEO // A venit și anul acesta Sfânta Lumină! HRISTOS A ÎNVIAT. Înregistrare de la Sfântul Mormânt al Domnului Hristos, din Ierusalim

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Adevarat a inviat!
    Scandal international in jurul posibilului sacrificiu al unei vacute ritualice rosii (Parah Adumah) in fata Templului in Ierusalim. Cenusa vacutei ar fi folosita pentru purificarea evreilor care astfel ar putea in sfarsit sa intre in zona fostului Templu, acum moscheea al-Aqsa. Liderii crestini (nu sunt citati care) au spus ca sacrificiul este “nebunie pura” care ar duce conflictul din Gaza la cote extreme si peste tot in lume ar fi nebunie. Un lider Hamas de asemenea a amenintat cu violenta in cazul sacrificiului.
    Eu nu am vazut nimic la noi la stiri legat despre asta…. se pare ca “am dormit sub o piatra” cum zice in articol.
    https://m.jpost.com/judaism/article-796118

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button