X

Ecumenism în 2019. Papa Francisc va veni în România să viziteze CATEDRALA patriarhală şi să oficieze o SLUJBĂ în Parcul Izvor

Foto: Guliver/Getty Images

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit jurnaliştilor spanioli, Papa Francisc ar urma să viziteze catedrala patriarhală şi să oficieze o slujbă în Parcul Izvor. 

Este al doilea suveran pontif care vizitează România. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea în 1999. El a fost primul suveran pontif din istorie care a vizitat o ţară majoritar ortodoxă, de la marea schismă din 1054.

Atunci, Ioan Paul al II-lea s-a declarat bucuros că poate vizita România, pe care a numit-o „Grădina Maicii Domnului”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Buon giorno a tutti cari fratelli e sorelle! :) Nu credeti ca ar fi o idee bunisoara ca sa-i organizam acestui premergator al antihristului(daca vine cu adevarat si daca da Bunul Dumnezeu sa ajungem cu bine pana atunci) un comitet de primire Ortodox!? Stiti voi,sa-i aratam ca stim exact cu cine avem de-a face! Doamne Ajuta!

  2. Pai normal, doar nu va asteptati ca exagerat de fericitul Daniel sa invite in Romania un Patriarh Ortodox, in nici un caz.
    El e filopapist, ca in Creta, ca doar nu se dezice de faptele sale. L-a chemat pe ereticul ala de Francisc ca sa-i arate smeritul chip de pe clopotul Catedralei de Mintuiala a Neamului.
    Ce ar mai fi de spus….!!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button