X

Preşedintele Germaniei: “Nu există nemţi nativi, suntem o naţiune de imigranţi”

Preşedintele german Frank-Walter STEINMEIER a declarat că Germania “este o naţiune de imigranţi şi aşa va rămâne”, subliniind că: “Nu există germani întregi sau pe jumătate, nici germani biologici sau “noi” germani”.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele german declară că “nu există nemţi nativi, suntem o naţiune de imigranţi”

Preşedintele german Frank-Walter STEINMEIER a declarat că Germania “este o naţiune de imigranţi şi aşa va rămâne”, subliniind că: “Nu există germani întregi sau pe jumătate, nici germani biologici sau “noi” germani”. 

Luând cuvântul la Palatul Bellevue din Berlin, unde un mic grup de persoane de provenienţă turcă fusese invitat să-şi exprime viziunile asupra imigraţiei, integrării şi xenofobiei în Europa, preşedintele german a denunţat cu tărie “excluderea şi discriminarea oamenilor cu rădăcini străine”.

“O suspiciune permanentă asupra imigranţilor, indiferent cât de mult au trăit aceştia în Germania, nu este dăunătoare doar indivizilor în cauză, dar reprezintă un motiv de ruşine pentru ţara noastră” a declarat preşedintele STEINMEIER – care acţionează ca un şef de stat foarte simbolic, în timp ce cancelarul Angela MERKEL este şeful guvernului.

“Rasismul şi discriminarea violează demnitatea umană şi dăunează democraţiei noastre” a continuat acesta, susţinând că: “imigraţia a avut loc deoarece în mod repetat am cerut oamenilor să vină – o situaţie care va continua să fie adevărată în viitor.”

 

Studiu: Germanii de provenienţă turcă se simt tot mai mult apropiaţi de   Turcia decât de Germania https://t.co/Ds5mzx45M9

– Breitbart LONDON (@BreitbartLondon) July 31, 2018

 

Scoţând în evidenţă #MeTwo, o mişcare “împotriva rasismului de zi cu zi” a cărei scânteie a aprins-o demisia lui Mesut ÖZIL din fotbalul internaţional invocând “rasism şi lipsă de respect”, STEINMEIER a afirmat că experienţele trăite de migranţii turci “aparţin Germaniei”.

“Fără aceştia, fără familiile care li s-au alăturat mai târziu, fără copiii şi nepoţii lor, prosperitatea economică a ţării noastre, implicit societatea de astăzi, ar fi de neconceput,” a pretins acesta.

“Nimeni nu ar trebui să-şi nege rădăcinile”, a subliniat el, adăugând că îşi doreşte “o Germanie în care să câştigăm împreună şi să pierdem împreună”, făcând aluzie la ÖZIL – un etnic turc a cărui demisie a survenit după ce a fost criticat pentru prestaţia sa de la Cupa Mondială, şi pentru că s-a fotografiat cu preşedintele turc Recep Tayyip ERDOGAN în Mai.

Pe lângă declanşarea unei dezbateri naţionale cu privire la identitate, cascadoria fotbalistului de 29 de ani a captat atenţia publicaţiilor globaliste internaţionale, care au profitat de prilej pentru a face albie de porci o Germanie în care “unii… încearcă să revină la o înţelegere monolitică în privinţa identităţii şi culturii nemţeşti, odată crezute a face parte din trecut”.

 

Cetăţenii din Germania se întorc împotriva conducerii ţării întrucât          migraţia scutură deja firava coaliţie din Berlin. Criminalitatea în Germania este la cote alarmante. O imensă greşeală făcută în întreaga Europă prin permiterea accesului a milioane de oameni care i-au schimbat atât de puternic şi violent cultura!

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 18, 2018

 

Povestind oaspeţilor regretul său auzind despre persoane cu un istoric de migraţie că raportează incidente despre care pretindeau că i-au făcut să simtă că nu-şi au locul în această ţară, STEINMEIER a susţinut că ideile preconcepute subminează “toate lucrurile pe care le-am realizat împreună ca ţară”.

“Nu există germani care se află “în perioadă de probă” şi care să trebuiască să îşi câştige drepturile în societate din nou şi din nou deoarece cetăţenia acestora le-ar putea fi revocată în baza unui aşa-zis prost comportament” a declarat preşedintele, insistând precum că nu există “nemţi pe jumătate, pe întreg, biologici sau “noi” germani; nu există cetăţeni de primă clasă sau de mâna a doua, vecini potriviţi sau greşiţi”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Buna, va scriu sa va rog daca puteti sa postati un articol despre urmatorul clip si sa il ajutam si noi pe Dragonu’ in lupta lui pentru referendum si familia crestina, cei anti-referendum din comentarii depasindu-i pe cei pro, iar videoclipul ajung de la mai multe like-uri decat dislike-uri la mai multe dislike-uri decat like-uri (800 de like-uri si 1000 de dislike-uri).
    Acesta este videoclipul cu pricina in care rapper-ul Dragonu isi cheama fanii la vot ca sa voteze DA pentru familia traditionala:
    https://www.youtube.com/watch?v=RDtKlnX48qE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button