X

Serialul “Chilling Adventures of Sabrina” de pe NETFLIX este extrem de SATANIC

Serialul va fi lansată pe 26 octombrie

Acest film este mai mult decât “divertisment”, acesta este prozelitism.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum probabil ca deja stiti:

NETFLIX boicotează REFERENDUMUL pe ultima sută de metri

Si cum lucrurile intotdeauna se leaga, productiile lor sunt pe masura. De exemplu, reluarea sitcomului “Sabrina vrăjitoarea adolescentă” va fi extrem de satanică.

Iata analiza “Chilling Adventures of Sabrina” Will Be Extremely Satanic de pe Vigilant Citizen:

“Aventurile înfricoșătoare ale Sabrinei” vor fi extrem de satanice

Reluarea Netflix a sitcomului “Sabrina vrăjitoarea adolescentă” va fi întunecată și extrem de satanică. Trailerul de un minut care promovează filmul spune totul.

“Sabrina vrăjitoarea adolescentă” a fost un sitcom din anii 90 cu o pisică vorbitoare și o serie de glume proaste. Cincisprezece ani mai târziu, Netflix a decis să repornească spectacolul și, judecând după trailer, nu va mai fi amuzant. În schimb, spectacolul va fi o încercare terifiantă cu sânge, viermi, ritualuri Baphomet și satanice. Unele dintre comentariile de pe YouTube rezumă situația.

————————-

BS Killa

Îmi transformă copilăria într-una ciudată și satanică. Așa dar…

Stargirl Vrăjitoarea

Cred că realizează aceste seriale prea reale. Viața reală este deja întunecată și sumbră, de ce trebuie să mai realizăm și astfel de filme?

————————-

Site-ul Netflix descrie serialul după cum urmează:

Când se apropie ziua ei de 16 ani, Sabrina trebuie să aleagă între lumea vrăjitoarei familiei ei și lumea umană a prietenilor săi.

Spectacolul se adresează în mod clar tinerilor, în timp ce o vede pe o adolescentă și pe prietenii ei de liceu. În timp ce serialul nu a fost lansată încă, trailer-ul disponibil pe YouTube spune totul. Împachetat cu imagini satanice intermitente, trailer-ul scoate în evidență în mod clar obiectivul adevărat al acestui spectacol: Expunerea tinerilor la lumea satanică a elitei oculte.

Iată câteva capturi de ecran de la trailer.

Scene în interiorul liceului pentru a vă asigura că este vorba despre tineri.
Sabrina se plimba cu o cruce inversată deasupra ei. Aceasta clipește pentru aproximativ 0,3 secunde.
Baphomet ca un invitat special.
Femeile demonice merg pe jos dintr-o peșteră unde, din anumite motive, băieții se târăsc în jurul lor în lenjerie.
Ritualuri oculte.
Baphomet, fetele demonilor și alți adolescenți cântând “La mulți ani” lui Sabrina, în timp ce ea zâmbește usor.

Acest film este mai mult decât “divertisment”, acesta este prozelitism. Serialul prezintă simbolurile reale folosite în satanismul real și vrăjitoria pentru adolescenți într-o chestiune atrăgătoare. Figura lui Baphomet nu este un “monstru” aleator, este o figură arhetipală veche asociată cu satanismul și magia neagră.

Goya “Witches Sabat (Marea Capră) 1789. Observați că copiii sunt sacrificați.

Indiferent dacă Baphomet este sau nu “tipul rău” din serie, nu este chiar important. Este vorba despre expunere. Așa cum se vede în numeroase articole de pe acest site, același simbolism exact apare în modă, în filme și în videoclipurile muzicale ale artiștilor populari la tineri .

Seria va fi lansată pe 26 octombrie și va conține o mulțime de lucruri legate de Halloween. Acest lucru nu se datorează numai faptului că Halloween este o sărbătoare “înfricoșătoare”. Tot Halloweenul este de fapt unul dintre cele mai importante sabate din acest an și este sărbătorită în cercuri oculte cu ritualuri și sacrificii. Sărbătorile au loc într-o perioadă a anului care se consideră a fi “cea mai potrivită” de lumea spirituală, făcând invocările mai ușoare. Dacă credeți că acest lucru este ridicol, credeți-mă, ei nu cred la fel.

Dacă tinerii absorb o serie de filme cu tematică satanică chiar înainte de Halloween este încă un alt mod, elita ocultă înșeală masele să sărbătorească în mod inconștient religia lor satanică.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button