X

NETFLIX boicotează REFERENDUMUL pe ultima sută de metri

"Binging. Este alegerea ta cu cine vrei să o faci" este mesajul pe care l-a publicat luni rețeaua de televiziune Netflix, cu doar câteva zile înainte de referendumul pentru familie care are loc pe 6 și 7 octombrie.

Reprezentanții Netflix au ales că ilustreze mesajul folosind imaginea ecranului principal pe care-l văd utilizatorii înainte de accesa platforma.

Așa cum reiese din imaginea publicată de Netflix, utilizatorii pot alege să vizioneze:

  • Alex&Maria (cu actori din serialul The End of the F***ing World)
  • Ana & Cristina (cu actori din Orange is the New Black)
  • Mihai & George (cu actori din Stranger Things).

Serialele sunt difuzate de rețeaua Netflix, însă „actorii’ au nume românești.

Binging. Este alegerea ta cu cine vrei să o faci. ♥️

Gepostet von Netflix am Montag, 1. Oktober 2018

Tot în contextul referendumului pentru familie, Coca Cola a publicat pe 28 septembrie un colaj cu șase sticle, grupate două câte două. Mesajul devenit viral pe Facebook a fost „Noi nu vedem nicio diferență’. Mii de oameni au comentat postarea care a fost distribuită de peste 6.000 de ori.

Noi nu vedem nicio diferență.

Gepostet von Coca-Cola am Freitag, 28. September 2018

De asemenea, un spot creat de Papaya Advertising îndeamnă la boicotarea referendumului pentru familie.

Referendum pentru familie are loc pe 6 și 7 octombrie 2018. Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea „căsătoria liber consimțită între soți’ să fie schimbată în „căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie’.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Familia ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Papaya Advertising… Sunt cei ce au dat ”liber” salariaților într-o zi de miercuri pentru a participa la proteste. Deci nu pentru a petrece mai mult timp cu familia sau pentru alte activități, și, eventual, pentru a participa la proteste dacă doresc.
    Pentru această decizie politică, CEC Bank a luat decizia (politică, evident) de a rezilia contractul cu firma de publicitate, lucru care a declanșat un val de proteste și de simpatie, precum și de ”uimire” din partea agenției de publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.