X

DEZGUSTĂTOR: Coca-Cola se implică în boicotarea REFERENDUMULUI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coca-Cola România a publicat, vineri, pe pagina sa de Facebook o imagine cu tâlc, cu doar o săptămână înainte de referendumul pentru familia tradițională.  Imaginea prezintă trei perechi de sticle, cu diverse orientări, alături de mesajul “#samefeeling”.

“Noi nu vedem nicio diferență”, sună textul ce însoțește imaginea care, în două ore, a fost distribuită de peste o mie de ori și a atras zeci de comentarii, inclusiv glume de tipul: “cum explic eu copilului când vede două sticle de Cola la fel pe stradă?” sau “Cum o să-i explic eu lui ăla micu’ când vede că nu-i nicio Cola Zero?”

Mesajul a fost realizat de companie în colaborare cu McCann Worldgroup România, agenția de publicitate ce lucrează pentru această companie.

Și ca să ai o minte varză, încât să ajungi prin zona gay, Coca-Cola vrea băuturi cu CANABIS

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. https://geluvisan.com/sufletul-nu-l-puteti-fura/

    NU VI SE PARE CĂ TRĂIȚI ÎNTR-UN CARUSEL, CĂ LUCRURILE AU LUAT-O RAZNA, NU MAI AU NICI O NOIMĂ?
    Am sperat…am sperat cu toții într-o minune a capitalismului, dar când ne-am trezit din bezna comunismului, capitalismul se schimbase. Rece, cinic, de multe ori ticălos, s-a năpustit să ne ia ce mai rămăsese de luat, dar și ce construiserăm cu greu în comunism. Din sclavii comunismului, am devenit sclavii capitalismului.

    Negrul a devenit gri și după aceea iar negru…Ne-au amăgit…Ne-au dat mărgele strălucitoare și vor să ne ia sufletul, care ne-a ajutat să trecem prin iadul roșu.

    Am luat crucea în mână și am sperat. Acum vor din nou să ne-o ia.

    Lenin și Stalin îi spuneau ” OMUL NOU”

    Ăștia îi spun la fel: ” Omul Nou”.

    Depersonalizat, sclavul net-ului, al consumului de la Market, al televizorului cu multe scandaluri. Români contra români, îți dau în cap pentru dreptatea lor. Pentru că doar ei au dreptate; și acum, ca și atunci, toate se înfăptuiesc în numele libertății și a dreptății sociale.

    Atunci ne-a salvat credința noastră. Comuniștii au hulit-o, dar nu ne-au furat-o.

    Aștiălalți, neomarxiștii, sunt mult mai perfizi, vor să ne-o distrugă, pentru că ei nu o mai au.

    Noi am reușit să rezistăm în credința noastră.

    Acum vor să ne dea alți Dumnezei, de paie.

    O să rezistăm?

    Da, acesta va fi momentul începutului trezirii noastre dintr-o lungă noapte de șaptezeci de ani.

    Un moment istoric, mult dincolo de un Referendum, cât două generații, un arc peste timp, un prinos adus celor care au murit în pușcării crezând în neamul acesta.

    Un strigăt, o durere, o jale, un plâns, dar și o lacrimă de bucurie; nu au reușit să omoare în noi credința. Da, neamul acesta chiar este altfel: este binecuvântat!

    Nu au reușit Comuniștii, nu au reușit nici neomarxiștii.

    Un DA cât un secol, un DA al mândriei de a aparține acestui neam măreț. Printre urlete, țipete, LGBT-URI și falși profeți, răzbate Lumina cea mult așteptată.

    De a doua zi după, România nu va mai fi aceeași; începe să se trezească după somnul de șaptezeci de ani.

    Da, Sufletul Românesc există, și nu ni-l puteți fura!

    Tocmai ne trezim din somnul adânc!

  2. Exemplu de “HATE-SPEECH”, aka “manifestări dușmănoase”:

    This comment goes against our Community Standards on hate speech

    Da, cum să nu… “Noroc” cu gay-ii că nu rămân gravizi. Tocmai faptul că practici acest lucru dovedeşte că nu eşti stăpân pe corpul tău. Ceva în organismul tău e defect (probabil la nivel mental şi hormonal) şi tu nu găseşti puterea să corectezi acest defect. La fel cum un drogat care a fost om liber până când a luat prima doză, după care nu s-a mai putut lăsa prin proprie voinţă. Sau ca un alcoolic care nu poate renunţa la băutură.

    Homosexualitatea e boală, e patimă şi e păcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button