X

Panouri publicitare manipulatoare PRO-ISLAM în orașele mari. Pe acestea nu se sesizează nimeni să le dea JOS?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest panou publicitar a aparut in orasul Constanta, bulevardul Mamaia.  Mesajul este unul de sensibilizare si in acelasi timp de manipulare a constiintelor in vederea acceptarii asa-zisilor refugiati.

Faptul nu este singular sau intamplator. Acelasi mesaj il gasim si in ziarele mari precum Gazeta sporturilor.

Asadar, Romania are de a face cu o ofensiva pro-islamizare in care se folosesc toate mijloacele de care dispune si le controleaza sistemul.

Prin comparatie, sa ne amintim cum procedeaza acelasi sistem cu mesajele pe care nu le aproba si contravin agendei proprii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. MAI e raspunzator pentru aducerea in tara prin logistica proprie refugiatii in cardasie cu iezuitii.

    Si totul pe banii nostrii.

    Asa ca, sa ramana straini, ca ii cunoastem foarte bine pe acesti imigranti.

  2. Ce spune Constituția României? Stramutarea de populații străine este ilegala pe teritoriul României. Și atunci, daca legea fundamentală a țării nu este respectată, de ce ne mai batem capul cu votarea? Întreb și eu.

  3. Erata: “nerusinata”

    Eroare de scris produsa din cauza vederii slabite de lunile de zile de expunere la particulele de K-Othrine Profi, de la Bayer, specialistul “german” in producerea de arme chimice din resturi de substante toxice.

    K-Othrine Profi EC 250, substanta toxica avizata de Comisia Nationala pentru Biocide din Ministerul Sanatatii, condusa in acest moment de o chimista care, ca sef al comisiei, are ultimul cuvant in avizarea oricarui biocid. Substanta pulverizata de mai multe ori in fiecare an in multe dintre zonele populate ale Romaniei, sub forma de ceata, extrem de fina si de intruziva, care intra usor in plamani si locuinte . Substanta TOXICA, PERSISTENTA (cel putin 60 de zile), din categoria Xn (nociva) si N (periculoasa pentru mediu), FARA ANTIDOT

    Contine:

    – deltametrin (alpha-cyano-3-phenoxybenzyl [1R-[1.alpha (S*).3.alpha]]-3-(2,2-dibromovynil)-2,2-dimethylcyclopropanecarboxylate)
    – piperonil butoxid
    – metil propan (izobutan)
    – solvent nafta (benzina grea)

    Fraze de risc (R):

    R10 – inflamabil
    R20/22 – nociv prin inhalare si inghitire
    R37 – iritant pentru sistemul respirator
    R 41 – risc de leziuni oculare grave
    R66 -expunerea repetata poate produce uscarea sau craparea pielii
    R 50/53 – foarte toxic pentru organismele acvative, poate provoca efecte adverse pe termen lung pentru mediul acvatic

    Fraze de pericol (H):

    H304 – poate fi mortal in caz de inghitire si de patrundere in caile respiratorii
    H336 – poate provoca somnolenta sau ameteala
    Etc.

    Va las sa descoperiti restul in fisa si avizul produsului. Cautati pe Google:
    K-Othrine PROFI EC 250 – Bayer Crop Science Romania
    aviz k-othrine profi ec 250 pdf

    Si asta spun doar producatorul si comisia. Realitatea e ceva mai dura.

    In mod clar “Nu reprezinta nici un pericol la adresa populatiei”, nu-iasa?
    Mai ales ca acest produs are in componenta o substanta cu efect sinergic (piperonilul), care creste mult efectul pesticidelor cu care intra in combinatie.

    Cu amestecul asta toxic, persistent (ramane in mediu sapatamani in sir) si inflamabil (!!) au aruncat fara masura si pe bani grei in multe zone din Romania, pentru ca a vazut nu stiu cine vreun amarat de tantar in viata si nu vrem sa murim de West Nile. De multe ori, in aceleasi locatii a fost pulverizate avio si un alt produs toxic de la Bayer, Aqua K-Othrine, mai toxic, mai persistent si tot inflamabil (sa nu ne miram daca la un moment dat Romania va lua efectiv foc!).

    Ca fapt divers: culmea ironiei, dupa pulverizari, s- a mers intr-unele dintre aceste locuri cu caravana medicala, pentru testarea “gratuita” a vederii populatiei din zona, vederea afectata fiind una din consecintele mentionate in fisa si aviz.

    Asa protejeaza Romania Europeana (pentru ca aceste campanii sunt obligatii europene, aplicate in stil romanesc) sanatatea populatiei, sanatatea familiei naturale (daca tot suntem inaintea Referendumului), care e puternic afectata fiindca cei mai expusi la efectele nocive sunt persoanele in varsta, copii si femeile, fara de care familia in sensul ei natural nu poate persista..

  4. Am vazut un afis similar la Piata Unirii (Bucuresti), la capatul autobuzului 232 (unde este si capatul tramvaiului 32). Presupun ca sunt afise “recomandate” (adica IMPUSE) de UE, in vederea “integrarii” refugiatilor in societate. Adica… sa-i credem baieti buni pana la proba contrarie sau ceva de genul asta.

    Eu cred ca sunt si refugiati care se pot integra, care sunt seriosi… insa printre ei multi sunt TERORISTI si invadatori, veniti special cu misiunea de islamizare a Europei. Acestia din urma pot deveni violenti si sunt periculosi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button