X

1) In Timisoara, un afis pro Referendum avertiza: “Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau” / 2) Satanistii de la “Coruptia Ucide” reactioneaza / 3) Afisul este dat jos…

Dar mesajul afisului este real. Daca nu votam la Referendum, Romania va deveni precum Marea Britanie iar noi vom pati precum Florin Barbu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata postarea de pe Facebook a celor de la “Coruptia ucide” despre afisul de mai sus:

https://www. facebook.com/coruptia.ucide/posts/916785125177060

Iar Ziare com completeaza in articolul lor Mesaj alarmist la Timisoara pentru a promova referendumul pentru familie: Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau! (Foto) din 23 septembrie:

 

Un panou imens care pare sa ameninte cetatenii sa participe la referendumul pentru familia traditionala, ce urmeaza sa se desfasoare in 6-7 octombrie, a fost montat pe acoperisul unui bloc din centrul Timisoarei.
Mesajul este cat se poate de alarmist si a starnit revolta in mediul online: “Daca nu vii la vot, doi barbati vor adopta copilul tau!”. O poza cu panoul a fost publicata pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

[…]

Mesajul a starnit reactii negative in mediul online, mai multi utilizatori semnaland ironia faptului ca un copil poate fi adoptat doar daca este abandonat de parintii biologici prima oara. In plus, internautii au evocat si faptul ca procesul de adoptie este oricum unul greoi in Romania chiar si pentru o familie “normala”.
“Cine va adopta mai copii? Nu sunteti in stare sa ii cresteti in familie. Oricum un copil adoptat sufera. Minciuna asta cu 2 barbati ce adopta un copil . In romania nu se poate e extrem de greu si pt o familie normala sa adopte”, a notat o utilizatoare pe Facebook.
“Nu/ti mai abandona copii tu familist traditional ca sa nu aiba ce adopta cei doi barbati!!”, “Doi barbati nu vor putea adopta copilul tau daca nu il abandonezi….mind blown!” sau “Prin REFERENDUM li se ia homosexualilor un drept pe care nici nu-l aveau Asta e prosteala curata! Psd distrage atentia populatiei de la adevaratele probleme: pesta porcina si vinovatii de la miting! ” – au mai fost doar cateva dintre mesajele lasate de internauti.
De altfel, afise asemanatoare au fost fotografiate si la Brasov.
“Apara copiii Romaniei. Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta un copil, iar in scoala copiii vor fi invatati ca mama nu e femeie si tata nu e barbat”, este mesajul dintr-un poster de promovare a referendumului pentru familie.

 

Ca atare, afisul a fost dat jos, conform Opinia Timisoarei:

A disparut panoul din Piata Victoriei, la Timisoara, care te indemna la referendum pentru ca nu cumva ‘doi barbati sa-ti poata adopta copilul’. Anuntul primarului Nicolae Robu

 

Despre „Corupţia ucide”
Florin Bădiţă este fondatorul „Corupţia ucide” si unul dintre organizatorii manifestatiilor #rezist.

Evreul George Soros a finanțat generos campaniile Rise Project, iar prin intermediul Rise Project a fost plătit și Florin Bădiță:

CONEXIUNILE puternice dintre Soros, Rise Project și LIDERII #REZIST. Sumele ENORME virate de MILIARDAR

Florin Bădiță a organizat si „Ziua fără pantaloni la metrou”, în România.

Conform https://sitadeasa.wordpress.com/2015/11/13/903/ același Florin Bădiță vrea să lupte cu „îndoctrinarea religioasă din școli” și să se „bată cu Biblia 6 ore”. Florin Bădiță mărturisește că a fost consultant la Banca Mondială.

Asadar, baiatul asta este cu treaba, lupta sa este satanista iar “ironia” aceea ticalosita prinde doar la cei cu mintea in bezna. Cica:

 

“Doi barbati nu vor putea adopta copilul tau daca nu il abandonezi….mind blown!”

 

Cei cu vorbele astea sigur au auzit de Florin Barbu, ce nu si-a abandonat copiii, ci i-au fost rapiti de catre “Protectia Copilului” si dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali:

EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai raman definitiv in adoptia CUPLULUI DE HOMOSEXUALI

Si au auzit sigur deoarece s-a vorbit chiar si in mass-media romaneasca pro #rezist despre acest caz:

FLORIN BARBU în direct la realitatea tv

Cum pot deci face astfel de “ironii”? Cum pot avea atata tupeu?

Fratilor, nu va lasati prostiti de astfel de indraciti. Daca nu votam la Referendum, Romania va deveni precum multe tari din vest iar noi vom pati precum Florin Barbu si altii ca el.

Iata si un alt exemplu, tot din Marea Britanie. O fetita a fost luata de serviciile sociale de langa mama ei. Bunicii au dorit atunci s-o adopte dar autoritatile i-au refuzat si au dat-o spre adoptie unui cuplu de homosexuali:

Elsie a fost ucisă cu BESTIALITATE de un HOMOSEXUAL după ce a ADOPTAT-O. De ce Protecţia Copilului din Anglia A LĂSAT-O SĂ MOARĂ?

Avea doar 18 luni cand au ucis-o dupa luni întregi de agresiuni oribile…

Cititi va rugam si:

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

Activistii lui George Soros si habaucii care dorm pe ei vor zice ca daca ai grija de copii, atunci “Protectia Copilului” nu-i ia. Fals. Ii ia:

Marianne Haslev Skånland: LISTA cu “motive” pentru care PROTECTIA COPILULUI din tarile nordice RAPESTE COPIII de langa parinti

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

MI-AU FURAT COPILUL

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sunt foarte curios in baza a ce s-a dat jos afisul si la cererea cui?

    Cu siguranta nu la cererea celor 3 milioane care au cerut referendumul.

  2. „Desi textele de campanie sunt asumari pe proprie raspundere ale celor ce le aduc in spatiul public, am intervenit pe langa asociatia de proprietari implicata cu rugamintea ca acel mesaj potential generator de tensiuni sa fie inlaturat. Le multumesc ca au inteles, el nu facea cinste Timisoarei„, a explicat primarul Nicolae Robu

    Cine vorbeşte de cinste…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button