X

Torționarul Ioan Ficior a murit în pușcărie

Image result for Ioan Ficior

Torționarul Ioan Ficior a murit, miercuri, la spitalul Penitenciarului Jilava, transmite Pro TV. Ficior se afla în pușcărie, după ce, pe 27 martie 2017, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de temniță.

Ioan Ficior a fost trimis în judecată în august 2014, fiind acuzat că, în perioada 1958-1963, când a condus Colonia de muncă Periprava, a introdus şi coordonat un regim de detenţie represiv, abuziv, inuman şi discreţionar împotriva deţinuţilor politici, fiind înregistrate 103 decese.Ioan Ficior este al doilea torționar condamnat la închisoare după Alexandru Vișinescu.
Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

    1. Doamne iarta-ma pt neputinta mea de a ierta, dar acesti calai ar trebui sa traiasca cat mai mult ca sa guste cat mai mult si din pedeapsa pamanteasca ce li s-a dat ,asa cum ei au facut cu semenii lor. Pe acei bieti oameni ii torturau, dar cat sa nu moara, ca sa le prelungeasca in mod diabolic suferinta. Acesti diavoli cu chip uman ar trebui sa primeasca acelasi tratament ca sa invete sa simta empatie pentru ceilalti frati ai lor oamenii.Nu multi oameni au putut sa faca aceasta josnica meserie.

  1. Pedeapsa dumnezeiasca pentru asemenea oameni, care nici nu se pocaiesc sunt chinurile vesnice. Mult mai grozave chinuri au in iad, decat le-au facut ei semenilor lor. Dumnezeu isi are planurile Lui de a pedepsi pe oameni. Viata fiecarui om e stiuta in totalitate de El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.