X

Iadul din Marea Britanie, dincolo de perspectivele ce atrag imigranții

! (3)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autobuzele vin la timp în UK, lefurile sunt mai mari și birocrația mai redusă, dar este viața în Marea Britanie cu adevărat mai bună? se întreabă publicația americană vice.  Așadar am contactat cetățeni din Marea Britanie ca să văd dacă merită să pleci acolo, astfel am adunat aici #17 curiozități din Marea Britanie pe care trebuie neapărat să le cunoști.

NB: Articolul nu urmărește să formeze o atitudine negativistă față de un stat sau altul; în fiecare, găsim o mulțime de aspecte demne de toată admirația. Articolul de față însă, intenționează să provoace o analiză informată și corectă a raportului dintre riscuri și oportunități atunci cand ești în prag de a te stabili, în special cu familia, într-un nou anturaj politic, social și cultural precum cel din Regatul Unit.

Așadar, # 17 curiozități din Marea Britanie:

#1. Spitalul pentru copii Great Ormond Street, este primul spital de copii din Marea Britanie, fondat tocmai în 14 februarie 1852.

2

Aici Connie și Chris, părinții lui Charlie Gard, ne având în Marea Britanie tratament pentru bebelușul lor de 11 luni bolnav în stare terminală, au luptat pentru a ajunge la un tratament de ultimă oră în SUA, au fost opțiuni și în Roma.
Însă Doctorii de la spitalul Great Ormond Street au spus că nu vor permite ca acest caz să fie tratat în Italia sau SUA și că Charlie ar trebui să aibă voie să moară cu demnitate în Marea Britanie.  Cuplul a cerut instanței de judecată să nu-i oprească în demersul lor de a-și salva fiul.
Înalta Curte de Justiție a întărit decizia medicilor, precum și trei judecători de la Curtea de Apel. Iar  Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că nu va interveni în acest caz. Copilul a fost deconectat de la aparatele de susținere a vieții iar părinților le-a fost interzis de a lua copilul să moară acasă.

3

 

#2. Alder Hey Children’s Hospital situat în Liverpool a fost fondat în 1914 și este unul dintre cele mai mari și aglomerate spitale pentru copii din Europa. Cu adevărat impresionează atât arhitectura construcției noi finisate în 2014, cât și ceea ce se petrece în ea.

4

Aici micuțul  Alfie Evans în vârstă de 14 luni, se trata de o condiție misterioasă căreia personalul medical nu reușea a-i găsi diagnostic. Cel puțin 6 spitale din SUA s-au oferit a da îngrijire alternativă pentru Alfie. Medicii au avertizat că vor acționa în instanță, deoarece tatăl nu-i va lăsa să oprească aparatele care îl țin în viață pe Alfie. Cu toate că un avocat a confirmat părinților că este legal să-și ia fiul din spital – poliția i-au împiedicat să facă acest lucruÎnalta Curte de la Londra a decis să nu-i permită lui Alfie să meargă la tratament peste hotar. Ostatic în spital, micuțul Alfie a mai trăit încă trei zile după ce a fost deconectat de la aparatele de susținere a vieții, după care a fost executat prin injectare letală.

5

 

#3. Sediul postului internațional de televiziune BBC în Langham Place, Londra. Prima știre a fost difuzată prin undele radio pe 15 martie 1932.

6

Deasemenea, jurnaliștii BBC din Londra primii au făcut publice informațiile privind prelevarea ilegală de organe de la bebeluși în spitalul Alder Hey din Liverpool. Dr Dick Van Velzen patologist, a mărturisit că a prelevat sute de mii de organe din corpurile copiilor, inimi, plămâni, creiere și altele, și le păstrau în spitale din toată țara. O parte din organe au fost „date” companiei farmaceutice Aventis Pasteur în schimbul unor „donații” către spital. Alți jurnaliști au subliniat că în condițiile în care companiile farmaceutice sunt gata să plătească până la 50.000$ pentru o singură inimă, bebelușii ar putea fi mai valoroși pentru Alder Hey mai mult morți decât vii.

 

#4. Înalta Curte de Justiție este unul dintre cele trei tribunalele de rang înalt din Anglia și Țara Galilor și se ocupă în primă instanță de toate cazurile de o importanță ridicată, de asemenea având în supraveghere toate instanțele și tribunalele subordonate.

Royal_Courts_of_Justice_-_Wide_Angle_Front

Aici mulți părinți din Marea Britanie află că dreptul la viață a propriului copil aparține statului. După cum subliniază și Melissa Harris-Perry „trebuie să renunțăm la ideea că copii aparțin părinților sau că copii aparțin familiilor lor și să recunoaștem că ei aparțin comunităților lor„.

Без названия

 

#5. The London Studios situat în regiunea Waterloo a Londrei este reședința Televiziunii iTV – prima televiziune independentă din Regat, finanțată din contul reclamei.

maxresdefault
De aici, la orele 22:40, marți 15 iulie 2014 a fost difuzat excepționalul documentar ”Exposure – Please Don’t Take My Child” despre adopțiile forțate organizate de angajații serviciilor sociale din Marea Britanie. Copii furați din mâinile părinților, la doar 6 ore după naștere. În majoritatea cazurilor, poveștile rămân neștiute, deoarece audierile din instanțele judecătorești de familie rămân încremenite în secret, jurnaliștii fiind incapabili să raporteze nimic din proces. Aproximativ 80% din orfelinate sunt conduse de agenții private. Cu cât ai mai mulți copii – cu atât mai mulți bani.

 

#6. Sediul televiziunii Channel 4 situat pe 124 Horseferry Road, Londra, se află în proprietatea și este condus de Ministerul pentru Tehnologii informaționale, Cultură, Media și Sport al Guvernului Marei Britanii.

124_horseferry_road_london_nw130609_3

Aici, pe 20 iulie 2012 este difuzată emisiunea ”Revealed: the networks helping families flee social services” în care au fost descoperite rețelele organizate care ajută familiile să fugă de serviciile sociale din Marea Britanie. Familile spun că sunt forțate să fugă pentru că ei nu vor avea o ședință echitabilă în instanțele judiciare din Regat. Rețelele de ajutor sunt organizate de alți părinți, mulți dintre care și-au pierdut copiii datorită sistemului de servicii sociale. Unul din exemple prezintă o familie căreia copilul le-a fost luat imediat după naștere, fiind învinuiți că mama a suferit o depresie prenatală în timpul sarcinii iar tatăl a fost evaluat ca prezentând un risc de neglijare emoțională viitoare.

 

#7. Casa de difuzare BBC News în Langham Place, Londra, construită în stilul Art Deco, dinspre regiunea Portland având o fațadă din piatră deasupra unui cadru de oțel.

Bbc_broadcasting_house_front

La fel și BBC News London, pe 2 februarie 2015 la 19:30 a rulat propriul documentar ”Adoption: Thousands of children forcibly taken into care”. În fiecare an în Marea Britanie cel puțin 11’000 de copii sunt luați cu forța în adopție, fără consimțământul părinților. Familiile din regat fug în alte țări.

La fel și postul național francez de televiziune Channel 5 a difuzat pe 15 noiembrie 2016 la 21:55, propriul său documentar ”Les enfants volés d’Angleterre” în care dezvăluie lucruri de neconceput: Marea Britanie stabilește în fiecare an cote de copii care trebuie luați de la părinți, obiective de adopție. Dacă județele care trebuie să aplice această politică nu reușesc, sunt supuse unor sancțiuni financiare, bugetul lor este revizuit în jos. Agenții private, uneori listate la bursă, sunt deseori responsabile pentru plasarea acestor copii și adoptarea acestora.

1363838507770

 

#8. Reședința modestă a Premierului Regatelor Unite, situată pe 10 Downing Street, regiunea Westminster a Londrei.

wHWktkqTURBXy82YzM4MDg2MDc5MGYxMTFmMzBhMzc3YmEzMTIyODc2Ny5qcGVnkZMCAM0B5A (1)

Aici, pe 28 mai 2016,  Florin Barbu, tatăl copiilor români dați de englezi unui cuplu de homosexuali britanici, protesta împotriva dării abuzive și ilegale în adopție a celor doi copii ai săi. Cu toate că Dnu Cristian Diaconescu, fost Ministru al Justiției Române și fost Ministru de Externe al României, împreună cu angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului din România, au subliniat că și noi și britanicii aplicăm aceeași legislație europeană; nu există o bază legală care ar permite statului britanic să ia cetățeni români, europeni, fără capacitate de exercițiu, pentru că sunt sub 14 ani copiii, și să-i dea la niște cetățeni britanici fără acordul părinților, fără acordul unei familii extinse, fără acordul statului ai cărui cetățeni sunt; Curtea Europeană a Drepturilor Omului a declarat plângerea lui Florin Barbu drept inadmisibilă. De copii nu se mai aude nimic de mai bine de un an, iar Florin Barbu își sfârșește zilele în greve a foamei în fața instanțelor europene, fără vreun răspuns.

 

#9. Clădirea Consiliului Regional Essex, aflat la nord-vest de Londra, a fost construită între 1909 și 1939.

ad_128249917

Aici a fost semnat ordinul judecătoresc conform căruia o mamă a trei copii, în vârstă de 35 de ani, cetățeană a italiei, angajată a companiei ryanair, aflată în Anglia pentru o vizită de lucru,  fiind însărcinată cu al patrulea copil, a fost forțată să facă cezariană iar noulnăscut a fost imediat preluat de angajații serviciilor sociale sub pretex că mama ar avea tulburare bipolară. Aceasta ridică probleme asupra modului în care justiția din Marea Britanie a putut impune o procedură medicală invazivă unui cetățean străin, ca mai apoi să-i sechestreze copilul, fără a contacta autoritățile în țara sa, totul în spatele ușilor închise ale instanțelor.

Alți copii au fost răpiți din familii, pentru că părinții nu i-au hrănit cu înghețată, sau că au fost considerați prea grași sau cu un nivel de IQ prea mic. În același timp în care secretarul de stat Theresa May afirmă că deținuții sexuali, inclusiv pedofili, ar trebui să aibă dreptul de a adopta copii.

 

#10. Rotherham este un oraș mare din regiunea South Yorkshire din Anglia numărând o populație de 257’280 persoane, fiind recunoscut pentru mina de cărbune din apropiere, precum și pentru contribuția la industria siderurgică.

high-street-image-REAL-Rotherham-resized

Deasemenea Rotherham este recunoscut pentru numărul colosal de abuzuri sexuale asupra copiilor, depășind peste 1500 de victime, covărșitoarea majoritate dintre care sunt fetițe britanice albe de la 11 la 18 ani. Exploatarea sexuală a copiilor a avut loc timp de 16 ani până a fi descoperită, 80% din violatori fiind de origine pakistaneză. Au fost cazuri de răpiri, trafic uman, îndreptându-se spre Pakistan. În consecință doar 35% din suspecți au fost arestați, 18 % din ei amendați și doar 4% au primit sentință la închisoare.

 

#11. Podul de fier Gorge situat în Telford, regiunea Shropshire a Angliei, este o destinație turistică pitorească inclusă în Patrimoniului Mondial UNESCO. Orașul Telford, cu o populație de 170’000 locuitori, este promovat la nivel internațional drept ”locul de naștere al industriei siderurgice”.

telford-1160x400
Telford, din nefericire, este și mai promovat pentru cauza celor peste 1000 de fete, chiar și cu vârsta de 11 ani, care au fost smulse din familiile lor pentru a fi drogate, bătute, violate, vândute pentru sex și chiar ucise – victime ale unui flagel care există și astăziNecătând la semnalele primite de asistenții sociali, autoritățile locale nu au luat nicio măsură timp de 40 de ani, de teama de a nu fi acuzați de „rasism odată ce inculpații erau membri ai unei comunități asiatice. Într-un final, doar 7 persoane au fost condamnate.

 

#12. Leeds este inima culturală, financiară și comercială a regiunii West Yorkshire, Anglia, este al patrulea oraș după mărime din Marea Britanie având 2,6 milioane locuitori. Leeds are una dintre cele mai diverse economii din toate orașele din Marea Britanie și a înregistrat cea mai rapidă creștere a locurilor de muncă din sectorul privat. Este un nod primar în rețeaua economică globală.

Leeds_Montage

Secretomania în jurul proceselor judiciare încurcă la aprecierea adevăratei amplori a creșterii criminalității în orașul Leeds. Exemplificatore fiind experiența reporterului Tommy Robinson care chiar în momentul când în fața Curții Regale de Justiție din Leeds relata printr-un live-streeming pe facebook despre un caz care implică o bandă de violatori imigranţi, care au atacat sexual aproape 100 de femei, unele foarte tinere chiar de 11 ani, Robinson fost trimis în închisoare imediat pentru 13 luni pentru ”încălcare a păcii”.

 

#13. Whitehall Court din Londra este reședința Clubului Partidului Național Liberal precum și reședința mai multor organizații caritabile sau comerciale, printre care chiar Asociația Națiunilor Unite (UNA-UK)

A (4)

Aici a activat Peter Newell, unul dintre liderii campaniei pentru drepturile copilului ai UNICEF, care a ajutat în implimentarea manualului Convenției pentru drepturile copilului în Marea Britanie, iar în 2018 a primit o sentință de 6 ani și 8 luni pentru un abuz sexual al unui baiat minor care a avut loc timp de o perioadă de 3 ani.

 

#14. Palatul Westminster, locul de întâlnire al Camerei Comunelor și Camerei Lorzilor, cele două componente ale Parlamentului Regatului Unit, este probabil unul dintre cele mai recunoscute repere incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

big-ben-5
Lordul N.Warner, membru al Camerei Lorzilor, fost Ministru al Sănătății al Regatului Unit, a dezvăluit în iulie 2014 cum casele de copii au fost țintite drept linii de aprovizionare pentru pedofilii din ”cercurile înalte”, cel puțin 20 de figuri proeminente ale elitei politice britanice au efectuat „cea mai gravă formă de abuz”. Responsabilii urmau să explice dispariția a 114 dosare privind abuzuri asupra copiilor, datând încă din 1980. Peter McKelvie, fost director de protecție a copilului spune: Ne uităm la Lorzi, ne uităm la Camera Comunelor, ne uităm la sistemul judiciar, ne uităm la toate instituțiile în care va exista un mic procent de pedofili și un procent ușor mai mare de persoane care au cunoscut acest lucru, dar au au simțit că, din punct de vedere al propriilor lor interese, al potecției personale și al obiectivelor partidului politic, a fost mai sigur să acopere mai degrabă decât să se ocupe de aceasta. Chris Fay, fost ofițer de protecție a copilului a reclamat un detectiv al Echipei Speciale din cadrul Poliţiei Metropolitane că l-a ameninţat cu un pistol pentru a-l opri să investigheze o rețea de pedofili VIP implicată în scandalul Jimmy Savile.

cyril-smith-jimmy-savile

 

#15. Clădirea Serviciului Secret de Informații al Marei Britanii situată la Vauxhall Cross în partea de sud-vest a centrului Londrei, pe malul râului Thames, este sediul SIS din 1994.

depositphotos_48766481-stock-photo-secret-intelligence-service-building-sis

Omologii acestora din SUA au recunoscut că în schimbul unor informații, oferă elitelor pedofile un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior.

cia-agent-blows-the-whistle-we-supply-elite-pedophiles-with-children-281017

 

#16. New Scotland Yard este sediul Serviciului de Poliție Metropolitană (MPS), forța de poliție teritorială responsabilă pentru patrularea aproape întregului teritoriu al Londrei. Clădirea Scotland Yard este acum deținută de miliardarul indian Yusuff Ali, președintele Lulu Group International.

5241eb3ae8e44edf4600003d_proposals-unveiled-for-london-s-new-metropolitan-police-hq_9832895615_a1b9542e4f_o

În iulie 2014 Secretarul Departamentului pentru Afaceri Interne (State for the Home Department) a prezentat în Parlament raportul întitulat ”Prins în flagrant: De ce nu ne putem baza pe statisticile poliției privind criminalitatea”, în care este documentat faptul că poliția nu înregistrează mii de crime, inclusiv viol, răpiri, abuz domestic.

Tony Blair, liderul partidului laburist, în 2003 a schimbat radical modul în care infracționalitatea este raportată în Marea Britanie, prin înființarea Standardului Național de Înregistrare a Infracțiunilor. Până în acel moment, infracționalitatea din Marea Britanie era raportată folosindu-se datele brute, extrase de la poliție din numărul de arestări și de condamnări. Din acel moment încolo, infracționalitatea urma să fie raportată cu date primite de la Agenția Britanică de Monitorizare a Infracționalității, care estimează infracțiunile pe baza unui sondaj efectuat asupra a 35.000 de persoane cu vârsta peste 16 ani. Evident, asta scoate din calcul un număr colosal de infracțiuni.
În anul 2007, criminologii britanici Ken Pease și Graham Farrell considerau că datele obținute din sondaje subestimează infracțiunile violente cu pâna la 82%, altfel spus, doar 18% din infracțiuni sunt raportate.

19390820_1482143725141247_9084891905411046009_o

 

#17. Facultatea de Educație a University College London este cel mai mare organizm de cercetare în Educație din Marea Britanie; a fost clasată pe primul loc în lume printre facultățile de educație și își păstrează acest titlu în continuu începând cu anul 2014.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maeștrii acestei universități au elaborat un arsenal divers de materiale educative pentru a fi introdus în curriculum în cadrul disciplinei ”Relațiile și educația sexualității”. Obiectul este obligatoriu pentru copii începând cu vârsta de 5 ani. După cum a subliniat secretarul educației Kirsty Williams „relațiile, drepturile și respectul” vor fi o trăsătură cheie a disciplinei.

Câteva traduceri din materialele destinate pentru copii de 5 ani:

A face sex e la fel precum ai sări în coardă Tu poți s-o faci toată ziua.

Descrierea orgasmului – este o senzaţie greu de descris, dar dacă îţi poţi imagina un fel de gâdilătură plăcută care începe din stomac şi se răspândeşte în tot corpul, asta îţi poate da o idee despre cum este.

Sex oral – folosirea gurii și a limbii pentru a linge, săruta sau suge genitalele partenerului.

Orgasm – senzaţia de plăcere la vârful excitării sexuale.

Prostituat (ă) – o persoană care este plătită cu bani sau în alte feluri, pentru a face sex cu altcineva.

În aceeași cheie prietenoasă sunt date și definițiile pentru erecție, masturbare, homosexual, incest, lesbiană și altele.

În consecință sau nu, doar în anul 2017, 754 de copii cu vârste începând cu patru ani au fost dați afară din grădinițe și școli fiind învinuiți de „agresiune sexuală”, „coportament obsecen”, „hărțuire” și „abuz sexual”.

 

Așadar, am contactat cetățeni din Marea Britanie care lucrează pentru
thesun.co.uk; mirror.co.uk; bbc.com/news/uk; independent.co.uk; itv.com; channel4.com;londonezul.co.uk; dailymail.co.uk; theguardian.com; express.co.uk; christian.org.uk; gov.uk  ca să văd dacă merită să pleci acolo, am adunat aici # 7 concluzii pe care trebuie neapărat să le cunoști:

  1. copiii de pe teritoriul UK aparțin statului, indiferent de naționalitate;
  2. dreptul la viață, atât a cetățenilor cât și a turiștilor, aparține statului;
  3. preluarea ilegală de organe este în vogă;
  4. abuzurile sexuale asupra copiilor sunt covârșitoare, implicați fără a fi trași la răspundere sunt atât comunitățile asiatice cât și cercurile înalților lorzi;
  5. instanțele judiciare, precum și gardienii își denaturează misiunea;
  6. în acest context, a educa copii de 5 ani despre sex oral, anal și alte combinații este evident – obligatoriu;
  7. și da, autobuzele vin la timp, lefurile sunt mai mari și birocrația mai redusă.

NB: Articolul nu urmărește să formeze o atitudine negativistă față de un stat sau altul; în fiecare, găsim o mulțime de aspecte demne de toată admirația. Articolul de față însă, intenționează să provoace o analiză informată și corectă a raportului dintre riscuri și oportunități atunci cand ești în prag de a te stabili, în special cu familia, într-un nou anturaj politic, social și cultural precum cel din Regatul Unit. Sa încercat a prezenta aici ambele părți ale occidentului, nu doar aparenta civilizație atât de mediatizată, în raport cu care cultura est-europenilor se critică a fi una retrogradată, ci și acealaltă parte a civilizației occidentale, care, întâmplător sau nu, este aproape total nemediatizată în presa autohtonă.

Focusați-vă pe pozitiv, dar… nu vă porniți „la mare în Crimeia, pentru că tocmai ați primit o ofertă la un super preț, în iunie 2014”. Lipsa de informații e o – lipsă, cu potențial de a pune viața în pericol.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ca sa vedeti mai bine cine conduce Lumea si pe cine preaslavesc acesti degenerati..
    La Halloween’ul din 2017, francmasonii au sărbătorit 300 de ani de influență regală la Londra.
    Masonii au cântat “Dumnezeu salvează pe regină, lasă-o să domnească peste noi”. la unison.
    Prințul Edward – Ducele de Kent, nepotul regelui George V și Regina Maria, este Marele Maestru, care a spus că a vorbit cu alți 136 de Mari Maestri.
    George Washington și Benjamin Franklin,au jucat o piesă, explicând influența masonică asupra înființării SUA.
    Si au glumit să-și pună ochii pe bancnotele lor.
    Mii de masoni din întreaga lume s-au adunat în interiorul sălii Royal Albert Hall, unde o busolă triunghiulară uriașă a arătat un ochi holografic în centru.Ochiul care vede tot!
    https://youtu.be/50F9906QzII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button