X

INTERZIS LA TV: Alfie Evans a fost executat prin injecție letală, câteva zile după ce a fost lipsit de hrană și apă. Spitalul Alder Hey este învăluit într-o istorie îngrozitoare de recoltare de organe provenite de la copii

de null

Așa numitul sistem de “îngrijire a sănătății”, care domină astăzi lumea noastră, este înrădăcinat în recoltarea de organe, traficul de copii și folosirea cobailor umani pentru experimente medicale inumane. Vaccinurile, avorturile, recoltarea de organe … totul se împletește într-o rețea atât de înspăimântătoare, răsucită, încât riscați să înnebuniți doar prin a privi în sufletul ei întunecat.

Foto: http://home.bt.com/news/uk-news/alfie-evans-treatment-fight-could-go-to-europe-11364259626451

Alfie Evans a fost executat prin injectare letală; Spitalul Alder Hey este invăluit intr-o istorie îngrozitoare de recoltare de organe provenite de la copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Privind cu groază crima de “îngrijire a sănătății” a copilului Alfie Evans în ultimele zile, s-au adunat o mulțime de povestiri și dovezi pentru a vă aduce un raport detaliat, definitiv despre ceea ce s-a întâmplat de fapt. Până când raportul complet este gata, este totuși urgent să împărtășim concluzia cercetării noastre: sunt convins că copilul Alfie Evans a fost executat prin injecție letală, iar spitalul care l-a ucis pare să fie centrul de recoltare de organe pentru copii de zeci de ani, care au recoltat peste 100.000 de părți ale corpului recoltate și ilegal deținute în spitale din întreaga Marea Britanie. (Vedeți mai multe surse de știri, de mai jos.)

A fost întotdeauna clar că spitalul de copii Alder Hey a căutat să accelereze moartea lui Alfie Evans, în timp ce i-a redus la tăcere pe părinți printr-un atac susținut constând în amenințări și tactici de intimidare. Acum, Life Site News spune că Alfie Evans a fost injectat cu patru medicamente diferite de către personalul spitalului cu doar două ore înainte de a muri. Acest lucru, desigur, a fost după câteva zile după ce a fost lipsit de hrană și apă. Practic, întreaga mass-media aflată sub controlul corporațiilor a reținut aceste informații de la public pentru o varietate de motive nefaste pe care le voi discuta într-un alt post.

Via LifeSiteNews.com:

Copilul britanic Alfie Evans ar fi murit în câteva ore după ce a primit patru medicamente diferite de la o asistentă medicală la spitalul Alder Hey, media italiană raportează …

O asistentă medicală intră în camera copilului după ce tatăl său Tom fusese chemat la o parte și îi dădea patru droguri. O sursă apropiată familiei a declarat pentru LifeSiteNews că acestea erau injecții administrate lui Alfie după ce Tom fusese convocat pentru o întâlnire neobișnuită la mijlocul nopții cu spitalul. Copilul a murit două ore mai târziu.

Medicii spitalului Alder Hey au transmis anterior familiei Evans intr-un document juridic cum intentionau sa utilizeze un cocktail de droguri care a inclus Midazolam si Fentanyl ca parte a planului de ingrijire a sfarsitului vietii al lui Alfie. Efectele secundare ale medicamentelor includ depresia respiratorie. Tom Evans a numit-o “plan de execuție” pentru fiul său.

Rețineți că spitalul a forțat părinții lui Alfie să citească presei o așa-numită “scrisoare de ostatici” și au afirmat că familia va fi pedepsită din cauza atitudinii slabe a părinților care, aparent, erau împotriva planului ucigaș al spitalul. După cum raportează LifeSiteNews:

Într-o zi anterioară morții lui Alfie, Tom Evans a citit presei în afara spitalului ceea ce acum este numit de multi “scrisoare de ostatici”. În ceea ce părea a fi o declarație forțată, Tom a citit o scrisoare prin care spunea tuturor susținătorilor lui Alfie să meargă acasă. El a mulțumit personalului spitalului pentru îngrijirea lui Alfie, chiar dacă cu doar câteva ore mai devreme a încercat să-i acuze de conspirație pentru a-l ucide pe fiul său.

Spitalul Alder Hey are legături cu recoltarea ilegală de organe de la copii

“O anchetă ulterioară privind recoltarea organelor de la copii și fetuși născuți la Alder Hey a descoperit că mai mult de 100.000 de părți ale corpului, multe dintre ele luate ilegal, stocate în spitale din Marea Britanie”, a raportat UK Independent în 2004. Corpurile a 1000 de sugari nenăscuți, descoperiți în timpul scandalului de reținere a organelor de la spitalul Alder Hey din oraș, vor fi îngropate”.

Pentru a fi mai clar, vorbim despre o campanie masivă de recoltare ilegală de organe de la copii, efectuată peste zeci de ani, implicând același spital Alder Hey, care l-a ucis și pe copilul Alfie prin injecție letală.

Aceeași poveste este detaliată:

În luna martie a acestui an, un judecător de la Înalta Curte a hotărât că 1300 de familii ale copiilor ale căror organe au fost luate fără permisiune au suferit de neglijența spitalelor NHS și ar putea avea dreptul la despăgubiri.

Depozitați în coloanele de 10 m adâncime, cu o singură placă numerotată, pentru a le distinge, corpurile a 50 de copii necunoscuți au fost ieri coborâți într-un singur mormânt după ce au fost uitați în camerele de laborator de cel puțin 25 de ani.

Se pare că copilul Alfie Evans nu este singurul ucis de sistemul medical corupt pentru a-i recolta organele. Practica se desfășoară de zeci de ani …

Spitalul Alder Hey admite că realizează comerț cu organe vii pentru bani

Nu este vorba numai de UK Independent care a acoperit comerțul ilegal de organe și comerțul cu părți corporale realizat de spitalul Alder Hey. În 2001, BBC a publicat, de asemenea, o poveste profundă care detaliază activitățile criminale ale spitalului care înconjoară recoltarea de organe de la copii. După cum reiese din povestirea următoare, Alder Hey a vândut organele de recoltare ilegală pentru bani.

BBC :

Spitalul din centrul traficului cu organe a recunoscut pentru prima dată că a dat organe de la copii vii în scopuri de cercetare în schimbul unor bani.

Între 1989 și 1995, aceste glande [timus], găsite sub osul sânului, au fost date companiei farmaceutice Aventis Pasteur în scopuri de cercetare. În schimb, compania a donat bani departamentului cardiac al spitalului.

Organele pentru bani? Intr-adevar. Așadar, Alder Hey a strâns bani pentru a finanța salariile medicilor și administratorilor săi, se pare. Totul este documentat de BBC și alte surse britanice de știri.

Bebelușii ar putea fi mai valoroși pentru Alder Hei mai mult MORȚI decât vii

Voi face un raport complet pe acest subiect, iar avocații lui Alder Hey, care ucid copii, pot veni în Texas și pot încerca să mă amenințe personal dacă vor să mă opresc. Dar nu voi fi oprit pentru simplul motiv că, potrivit cercetării mele, Alder Hey este o avangarda medicală pentru recoltarea de rutină de organe de la copii. Copiii ăștia, se pare, ar putea fi mai valoroși pentru Alder Hey mai mult morți decât vii.

La urma urmei, companiile de droguri și companiile de vaccin sunt gata să plătească bani mulți pentru organele de la copii: până la 50.000 de dolari pentru o singură inimă  (a se vedea mai jos). Și orice copil viu pe care spitalul dorește să-l vizeze poate pur și simplu să primească o injecție letală care să fie executată la fața locului, toate în timp ce amenință părinții în tăcere.

Bine ați venit în Marea Britanie și în cartelul crimei din spitale, în care valoarea unei vieți umane este măsurată mai degrabă în bani, decât în ​​ființe calde și vii.

Sunt convins că Alfie Evans a fost ucis de spital și in mod evident nu a fost un act izolat.

Citiți acest document uimitor despre traficul de organe de copii, în care se menționează Alder Hey

Dacă îndrăznești, citește acest document uimitor despre traficul de organe de la copii pe tot globul, în care se menționează și numele spitalului Alder Hey:

http://www.heal-online.org/childtraffic.pdf

După cum explică acest document:

Există o cerere mare și o piață pentru părțile corpului, în special ochii, inimile și rinichii aparținând copiilor. Estimările indică faptul că cel puțin un milion de copii au fost răpiți și uciși în ultimii 20 de ani pentru organe. Un rinichi sau ochi pot aduce până la 10.000 USD și o inimă poate costa 50.000 USD sau mai mult. Estimările arată, de asemenea, că spălarea banilor în acest comerț mortal reprezintă până la 10% din PIB-ul mondial sau de 5 trilioane USD. Ca urmare, piața neagră a organelor pentru copii se extinde și tot mai mulți copii sunt răpiți și uciși.

Documentul menționează în mod specific spitalul pentru copii Alder Hey din Regatul Unit:

În 2001, Marea Britanie a fost, de asemenea, presată de acuzațiile de stocare a inimilor, plămânilor, creierului și a altor organe de la copiii din spitale. Patologul olandez Dick Van Velzen la Spitalul de Copii Alder Hey din Liverpool a mărturisit că a înlăturat sute de mii de organe din corpurile copiilor și le-a depozitat în spitale din întreaga țară. Doctorul a declarat pentru programul BBC “Panorama” că părțile corpului de la copii vii au fost puse la dispoziția unei companii farmaceutice de cercetare în schimbul donațiilor financiare, conform instrucțiunilor conducerii. O anchetă a unui medic britanic a arătat că, în plus față de peste 2 000 de inimi, au existat un număr mare de părți ale creierului, ochi luați de la peste 15 000 de fetuși morți și, probabil, cel mai îngrijorător dintre toți, un număr de capete și cadavre de copii. Profesorul Van Velzen,

Toate drumurile duc înapoi la OMS, Bill Gates și la experimentele medicale de vaccinuri pentru copii

Nici unul dintre aceste lucruri nu ar trebui să fie surprinzător pentru cei care sunt conștienți de istoria vaccinurilor, cercetarea medicală și utilizarea de rutină a copiilor pentru experimente medicale.

“30.000 de fete indiene sunt folosite ca” porci de guineea “pentru a testa vaccinul HPV”, raportează Green Med Info :

Aproximativ 16.000 de fete cu vârsta cuprinsă între 9 și 15 ani au primit trei vaccinuri (fabricate de Merck) de către departamentul de sănătate al statului. Fetelor li s-a spus că li se realizează injecții “de bunăstare”. Incidentul a început să fie atenționat când câteva luni mai târziu, sănătatea mai multor fete s-a deteriorat, iar în anul următor, cinci au murit. Două cazuri similare de decese au fost raportate din Vadodara, Gujarat, unde 14 000 de copii tribali au fost, de asemenea, vaccinați cu vaccinul HPV Cervarix, produs de Glaxo SmithKline.

Ceea ce am publicat până acum abia atinge subiectul. Dacă aveți nervi tari citiți cartea “Piața roșie” de Scott Carney și ajungeți să aflați adevărul îngrozitor despre recoltarea de organe, traficanții de copii, cercetarea medicală și “fermierii de sânge”.

Cu toate acestea, vă avertizez: după prima pagina citită a acestei cărți, pierdeți absolut orice credință rămasă pe care ați fi avut-o în umanitate. Deoarece așa numitul sistem de “îngrijire a sănătății”, care domină astăzi lumea noastră, este înrădăcinat în recoltarea de organe, traficul de copii și folosirea cobailor umani pentru experimente medicale inumane. Vaccinurile, avorturile, recoltarea de organe … totul se împletește într-o rețea atât de înspăimântătoare, răsucită, încât riscați să înnebuniți doar prin a privi în sufletul ei întunecat.

Verificați Natural News pentru o mai bună acoperire a acestei probleme în viitorul apropiat. Rugați-vă pentru omenire și se pare că acești comercianți ai morții controlează întregul sistem medical (și mass-media, de asemenea).

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Suporterii italieni ai echipei AS Roma i-au adus un tribut micuțului Alfie Evans, miercuri seara, pe  stadionul „Olimpico”, unde s-a disputat semifinala Ligii Campionilor între Liverpool – AS Roma:

https://www.youtube.com/watch?v=kAcRhcjL-_o

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button