X

Daily Mail: Medic Creștin este CONCEDIAT de către Guvern pentru refuzul de a identifica pacienții prin sexul preferat, deoarece crede că sexul este stabilit la naștere

de null
Dr David Mackereth (pictured), who has worked as an NHS doctor for 26 years, was deemed to be 'unfit to work' after he said he would refuse to identify patients by their preferred gender
FOTO Dr.  David Mackereth (în poză), care a lucrat ca medic NHS timp de 26 de ani, a fost considerat “incapabil să muncească” după ce a spus că refuză să identifice pacienții prin sexul preferat

Medic Creștin este CONCEDIAT de către Guvern pentru refuzul de a identifica pacienții prin sexul preferat, deoarece crede că sexul este stabilit la naștere

  • David Mackereth, de 55 de ani, a lucrat pentru NHS ca medic timp de peste 26 de ani
  • El insistă că sexul este biologic și refuză să trateze oamenii prin sexul preferat
  • Departamentul pentru Muncă și Pensii a declarat că Legea egalității a făcut acest lucru ilegal
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un doctor a fost concediat după un ordin dat de un nivel superior guvernamental, sugerând că sexul este determinat la naștere.

Doctorul David Mackereth, de 55 de ani, care a lucrat ca medic NHS timp de 26 de ani, a fost considerat “incapabil să muncească”, după ce a spus că refuză să identifice pacienții prin sexul preferat.

Doctorul senior urma să devină un evaluator al dizabilității pentru Departamentul pentru Muncă și Pensii susține că sexul unei persoane este biologic și a declarat că dreptul său la libertatea de exprimare a fost refuzat.

Medicul, din Dudley regiunea West Midlands, se teme că alți “oameni profesioniști de credință” ar putea să își piardă slujbele pur și simplu pentru că au opinii despre genul “vechi de secole”.

Dr David Mackareth was denied a position at the Department for Work and Pensions over his beliefs
Doctorul David Mackareth a fost refuzat la Departamentul pentru Muncă și Pensii pentru credințele sale

Creștinul Dr Mackereth, spune că este credința lui religioasă. Medicul care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în secțiile Accident & Emergency, a declarat: “Nu atacă mișcarea transsexuală, dar îmi apăr dreptul la libertatea de exprimare și la libertatea de credință.

“Nu cred că ar trebui să fiu obligat să folosesc un pronume specific. Nu vreau să deranjez pe nimeni. Dar dacă un astfel de lucru deranjează pe cineva și duce la concedierea medicilor, atunci, ca societate, trebuie să examinăm unde mergem. Dr. Mackereth, un baptist reformat, a început pregătirea în luna mai pentru a deveni un evaluator al sănătății și al dizabilității pentru departamentul guvernamental.

Rolul lui ar fi implicat compilarea unor rapoarte independente despre starea de sănătate a celor intervievați care au solicitat prestații de invaliditate. Dar problemele au început să se înrăutățească atunci când instructorul său a spus că rapoartele trebuie să se refere numai la pacient sau la clientul de genul cu care persoana se autoidentifică.

“Am spus că am o problemă cu asta. Cred că genul este definit de biologie și genetică și că, în calitate de creștin, Biblia ne învață că Dumnezeu a făcut oameni bărbați sau femei. Aș fi putut ține gura închisă, dar a fost momentul potrivit să-l ridic “, a spus dr. Mackereth.

The doctor has worked for the NHS for the past 26 years but was deemed to be 'unfit to work'
Medicul a lucrat pentru NHS în ultimii 26 de ani, dar a fost considerat “incapabil să muncească”

Tutorul și-a transmis comentariile, iar dr. Mackereth a primit un e-mail de la APM, agenția care îl angajase, declarând că DWP era convingător că orice raport sau contact cu clienții ar trebui să se refere la persoane în sexul ales sau poate fi considerat hărțuire prin Legea privind egalitatea din 2010 “.

Medicul a răspuns că “în bună conștiință” nu a putut să se conformeze acestor cerințe, astfel încât contractul a fost reziliat. El a spus: “În primul rând, nu ni se permite să spunem ceea ce credem. În al doilea rând, după cum arată cazul meu, nu ni se permite să gândim ceea ce credem. În cele din urmă, nu ni se permite să apăram ceea ce credem.

Purtătorul de cuvânt al DWP a declarat că Legea egalității a făcut ca discriminarea să fie ilegală pe motivul unei “caracteristici protejate”, cum ar fi schimbarea de gen.

Ea a adăugat: “Dr. Mackereth s-a exprimat clar în timpul pregătirii sale că va refuza să folosească pronumele care nu se potrivesc cu propria sa viziune asupra genului biologic al unei persoane. Ne așteptăm ca toți evaluatorii să se ocupe sensibil de evaluări și să adere la Legea egalității din 2010. ” APM a refuzat să comenteze.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Baptistii nu sunt crestini, ci eretici. Sa speram insa ca medicul respectiv va veni si Acasa.

Pe de alta parte, cati medici romani botezati ortodocsi sunt de fapt ortodocsi doar cu numele? Cati vor avea curajul acelui baptist, atunci cand doctrina transgender se va impune si in Romania? Lasii ortodocsi ar putea ajunge in acelasi iad cu ereticii …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Off topic

    Cerul românesc, păzit de străini

    Spațiul aerian românesc este păzit acum doar de avioanele britanice. Este situaţia incredibilă la care s-a ajuns după ce sâmbătă un MiG 21 Lancer s-a prăbuşit la un miting aviatic. Procedura spune că până la descoperirea cauzelor tragediei, toate avioanele MiG vor rămâne la sol. Situaţia este valabilă şi pentru avioanele de luptă de tip MiG 21 Lancer, care nu mai pot fi folosite pentru misiuni de poliţie aeriană. Asta, în condiţiile în care este cunoscut că aparatele ruseşti intră frecvent în spaţiul nostru aerian. Informaţia a fost confirmată de ministrul Apărării, Mihai Fifor.

    https://www.cotidianul.ro/cerul-romanesc-pazit-de-straini-2/

  2. @calator
    Pai nu e clar? Harburile rusesti trebuie inlocuite cat mai urgent cu harburi americanesti. Unde-i ordin, nu-i tocmeala, e … armata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button