X

VIDEO: Congresul Mondial al Familiei (Chisinau, Republica Moldova). Până și Dodon a înțeles mai bine decât Iohannis că familia trebuie apărată

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Bravo, Igor Dodon! Nu credeam că voi spune asta vreodată.
    Mă bucur totuși că văd tricolorul și că aud aceste cuvinte rostite în limba română, din păcate nu și de politicienii de la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!