X

FOTO: Aeroportul International Denver lansează o campanie de parodiere a teoriei conspiratiei

„Zidul conspirației” pe site-ul oficial DIA.

Aeroportul Internațional Denver lansează o campanie de anunțuri care abordează teoriile conspirației care îl înconjoară

Aeroportul Internațional din Denver (DIA) își reînnoiește Sala Mare, cu o campanie de marketing care parodiază diferitele teorii din jurul DIA. Iată o analiză la campania de anunțuri bizare.

Unul dintre primele articole publicate pe acest site a fost Sinister Sites: Aeroportul Internațional Denver care a explicat istoria bizară și operele de artă înfiorătoare găsite la DIA. Zece ani mai târziu, oamenii se întreabă încă de ce acest aeroport este atât de ciudat și de ce există sub el kilometrii de tuneluri subterane.

În loc de a oferi explicații, DIA a lansat o campanie de marketing ridiculizând teoriile din jurul său.

Pe site-ul oficial al aeroportului, o secțiune intitulată DEN Files abordează diferitele teorii asociate cu DIA. Desigur, aspectele ridicole sunt amestecate cu întrebări serioase, pentru a discredita totul.

Site-ul web spune:

 

AȚI AUZIT SAU NU.

DENA (Aeroportul Internațional din Denver) ARE SECRETE.

De la deschiderea Aeroportului în 1995, a existat rumoare și teorii extreme. Oamenii spun că tunelurile noastre subterane conduc la locurile  de întâlnire pentru ELITE-le lumii. CALUL NOSTRU ALBASTRU ESTE CONSIDERAT BLESTEMAT. UNII CRED CĂ SUNTEM CONECTAȚI LA NOUA ORDINEA MONDIALĂ ȘI LA FRANCMASONI. Unele persoane chiar spun că suntem casa unei colonii de oameni șopârlă.

Iată cele mai mari zvonuri:

Aeroportul a fost construit de noua ordine mondială

Natural. Oamenii cred acest lucru pentru că un postament și plăcuțe în jurul aeroportului pretind că a fost finanțat de “The New World Airport Commission.”.

N-ai auzit de ei? Nici o problemă – se pare că nimeni nu a auzit. După ceva cercetări, s-a descoperit că nu există un astfel de grup. Nici acum și nici măcar când a fost construit. Niciodata. Deci, mai degrabă decât să-l ignore oamenii au ajuns la concluzia că este de fapt un grup în cadrul Noii Ordini Mondiale.

AEROPORTUL ESTE UN SEDIU AL ILLUMINATI

Adu-ți aminte de plăcile despre care tocmai am vorbit. Ei bine, una este plasată într-o  capsulă de timp  care are și un pătrat masonic, un simbol busolă și o inscripție care dedică conținutul capsulei timpului „oamenilor din Colorado în 2094” – toate simbolurile Francmasoneriei, și da, al Iluminati.

În cazul în care nu este suficient, data inaugurării aeroportului este 19 martie 1994. Și dacă adăugați numerele împreună (1 + 9 + 1 + 9 + 9 + 4), obțineți 33 – cel mai înalt nivel realiza în francmasonerie, aka perfecțiune.

În plus, costurile de construcție a aeroportului au fost mai scumpe decât se credea inițial. Teoreticienii cred că acești bani au mers la construirea sediului. S-au auzit zvonuri, au greșit primele clădiri și, în loc să se debaraseze de ele, le-au îngropat și au construit deasupra lor pentru a face un sediu subteran super-secret.

LUCRĂRILE DE ARTĂ CONȚIN SUGESTII CU PRIVIRE LA APOCALIPSĂ 

Le-ai văzut. Ti-au provocat confuzie, intrebandu-te de ce? Cum? Ce? Într-adevăr?  Acestea sunt piesele interesante care decorează aeroportul: Sculpturile strălucitoare, sculptura mare a calului albastru și, probabil, cele mai notabile picturi murale de 8,5 metri.

Se crede că acestea sunt indicii pentru influența sinistră a aeroportului – francmasonii, iluminati și noua ordine mondială. Ochii strălucitori ai calului albastru sunt adesea interpretați ca referință la cei Patru Călăreți ai Apocalipsei. În plus, creatorul său, Luis Jiménez, a  murit în timp construcției.

RĂSPUNSUL APOCALIPSEI … SUNTEM PREGĂTIȚI

În plus față de sediul Illuminati, se zvonește că există mai multe tuneluri de bagaje subterane care așteaptă să găzduiască elita lumii atunci când lumea se termină. Reptilienii și extratereștii se crede că sunt de asemenea în subteran.

 

Aeroportul a fost, de asemenea, ticsit cu postere care râdeau pe tema conspirațiilor.

Campania a reamintit într-o oarecare măsură anunțurile „Belluminati” ale lui Taco Bell, care au ridiculizat „conspirațiile” cu privire la bancnota de dolar – deși sunt adevărate. Se pare că urmează aceeași rețetă: distorsionarea teoriilor până la punctul în care devin ridicole pentru a se distra atunci de diversiunea pe care au creat-o.

În timp ce campania DIA se referă la renovările masive care au loc în Sala Mare, există în mod evident un efort conștient de a risipi diferitele teorii care circulă de ani de zile.

În loc să râdă de oameni pentru că doresc să înțeleagă „arta” în clădirile pe care le finanțează și le folosesc, ar fi mai bine să le explici într-o manieră rațională. De exemplu să explice această frescă. Explicați de ce se află în interiorul unui aeroport.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Simbolistică
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.