X

Se aruncă cu AMENINȚĂRI extreme: CINCI ani de pușcărie în cazul pliantelor anti vaccin. Câți ani merită cei care provoacă sechele pe viață și moarte prin vaccinare?

de null

Image result

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Gestul antivacciniștilor de a publica un pliant și de a distribui, însoțit de sigle oficiale, fără a avea drept de folosință, va avea repercusiuni dramatice. 

Anchetatorii s-au sesizat din oficiu, chiar înainte ca Instituțiile menționate să depună plângeri, și au încadrat fapta în legea 286/2009, art. 404 din Codul Penal – infracțiunea de comunicare și răspândire de informații false, pedepsită cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Dacă un copil moare, încadrarea trece la „ucidere din culpă”

„Este o infracțiune atipică, dar legiuitorul o tratează cu mare seriozitate, dovadă fiind perioada de detenție: între 1 și 5 ani. În această lege este stipulată și folosirea însemnelor sau a siglelor oficiale, fără a avea acest drept. Agravant este faptul că aceste informații au fost răspândite masiv în spațiul public. Dacă se face, în viitor, legătura de cauzalitate între îmbolnăvirea sau chiar decesul unui copil ca urmare a acestui act, ori orice faptă care derivă din nevaccinare, responsabilii pot da socoteli în fața legii chiar și pentru ucidere din culpă”, a explicat pentru EVZ avocatul Adrian Cuculis.

Deputatul Pro România Gabriela Podașcă a reacționat cu privire la ce se petrece de câteva zile în București, unde cetățenii primesc în cutiile poștale materiale împotriva vaccinării în care sunt folosite în mod fraudulos însemnele oficiale ale Ministerului Sănătății și ale unor organizații internaționale de prestigiu precum Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization) sau UNICEF.

„Minciuna și dezinformarea pe tema vaccinurilor au atins un nivel periculos. Folosirea numelor unor organizații și instituții publice pentru a legitima acest „fake-news” este atât ilegală, cât și imorală putând crea confuzii grave în rândul oamenilor cu privire la necesitatea vaccinării”, a declarat Gabriela Podașcă. Pe de altă parte, Gabriela Podașcă reclamă inerția autorităților și lipsa de soluții în combaterea rujeolei, care continuă să facă victime în România.

„Legea vaccinării este blocată de luni de zile în Parlament de Liviu Dragnea. În tot acest timp, Ministerul Sănătății nu a fost în stare să aibă niciun plan coerent împotriva rujeolei, de asigurare a stocurilor necesare de vaccinuri și de imunizare a persoanelor vulnerabile. Este inadmisibil să avem în continuare această criză care a adus suferință multor familii ai căror copii au murit de rujeolă. Nu există scuză pentru aceste drame”, a mai spus Gabriela Podașcă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Minciuna si dezinformarea (cel putin prin omisiune) sunt si specialitatea duduiei podasca.
    Jos palaria daca liviu dragnea a blocat legea vaccinarii (din grija pentru cei mici)!

  2. De ce nu vedeti ce se intampla in Italia cu obligativitatea catorva vaccinuri, muult mai putine ca la noi, si totusi nu s-a putut implementa asemenea tampenie.
    Vaccinarea nu va putea vreodata sa fie facuta impotriva vointei unui om, parinte nu mai zic. Sa vedeti procese de la noi…

  3. Macar de i-ar prinde pe Gindroel si Covaciu ca au falsificat pliantele, am scapa o perioada de niste oameni lipsiti de constiinta si platiti de big pharma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button