X

Partidul ANTI-IMIGRATIE din Suedia, creditat în sondaje

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un sfert dintre alegătorii suedezi sunt indecişi cu doar câteva zile înaintea scrutinului legislativ ce va avea loc duminică, indică un sondaj preelectoral dat publicităţii miercuri, notează dpa conform Agerpres. 

Conform sondajului, o proporţie ceva mai mare dintre votanţii unuia din cele patru partide ale blocului de centru-dreapta sunt indecişi, comparativ cu votanţii stângii.

Tot miercuri a fost dat publicităţii un sondaj agregat ce arată că un bloc de stânga, incluzându-i pe Social Democraţii premierului Stefan Lofven şi partenerul lor de coaliţie, Partidul Verde, devansează blocul de centru-dreapta în preferinţele electoratului, însă niciunul din ele nu are o majoritate.

Social Democraţii, Partidul Verde şi Partidul de Stânga întrunesc 41,2% din intenţiile de vot, cu aproape trei puncte procentuale mai mult decât blocul de centru-dreapta.

Pentru formaţiunea anti-imigraţie Democraţii Suedezi s-au pronunţat 17,7% dintre respondenţi, cu circa cinci procente în plus faţă de rezultatul scrutinului din 2014. 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button