X

Pesta porcină şi independenţa

de null

Pesta porcină pare a fi subiectul „la modă” zilele acestea. Plăvanul zici că dă de ceasul morţii atunci când vorbeşte despre sutele de mii de porci sacrificaţi. Mai că-ţi vine să crezi că au descoperit specialiştii britanici posibilitatea ca pesta porcină să sufere o mutaţie capabilă să infecteze bovinele. Altfel nu-ţi poţi explica aceste temeri obsedante exprimate public de către zootehnicul nostru personaj.

În spatele întregului spectacol este însă o cu totul altă luptă, una radicală, menită a ne duce şi mai rău în haos într-un viitor deja previzibil. Pesta porcină e doar „fondul sonor”, praful în ochi aruncat pentru a se lua măsurile trasate din alte părţi. În fapt ceea ce se urmăreşte, ceea ce e deja pronunţat din ce în ce mai articulat nu are legătură cu epidemia în sine, ci cu o victimă care trebuie sacrificată cât mai rapid: mica gospodărie ţărănească.

[…]

Ce se doreşte în fapt de la această epidemie? În primul şi-n primul rând interzicerea creşterii porcilor în gospodărie. Practic aici e adevărata luptă. Brusc a apărut vinovatul de serviciu, anume bietul ţăran – specie aflată pe cale de dispariţie – care, în ticăloşia lui, insistă să-şi crească porcul acasă.

Cititi va rugam mai multe pe Trenduri economice, la:

Pesta porcină şi independenţa

Cititi va rugam si:

Noutati PESTA PORCINA – Cu ajutorul JANDARMILOR se vor masacra 1 000 000 de porci din curtile oamenilor / FILTRE POLITIE pe sosele pentru ca satenii sa nu-si piteasca animalele

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-RomâniaEconomic
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.