X

Pesta porcină şi independenţa

Pesta porcină pare a fi subiectul „la modă” zilele acestea. Plăvanul zici că dă de ceasul morţii atunci când vorbeşte despre sutele de mii de porci sacrificaţi. Mai că-ţi vine să crezi că au descoperit specialiştii britanici posibilitatea ca pesta porcină să sufere o mutaţie capabilă să infecteze bovinele. Altfel nu-ţi poţi explica aceste temeri obsedante exprimate public de către zootehnicul nostru personaj.

În spatele întregului spectacol este însă o cu totul altă luptă, una radicală, menită a ne duce şi mai rău în haos într-un viitor deja previzibil. Pesta porcină e doar „fondul sonor”, praful în ochi aruncat pentru a se lua măsurile trasate din alte părţi. În fapt ceea ce se urmăreşte, ceea ce e deja pronunţat din ce în ce mai articulat nu are legătură cu epidemia în sine, ci cu o victimă care trebuie sacrificată cât mai rapid: mica gospodărie ţărănească.

[…]

Ce se doreşte în fapt de la această epidemie? În primul şi-n primul rând interzicerea creşterii porcilor în gospodărie. Practic aici e adevărata luptă. Brusc a apărut vinovatul de serviciu, anume bietul ţăran – specie aflată pe cale de dispariţie – care, în ticăloşia lui, insistă să-şi crească porcul acasă.

Cititi va rugam mai multe pe Trenduri economice, la:

Pesta porcină şi independenţa

Cititi va rugam si:

Noutati PESTA PORCINA – Cu ajutorul JANDARMILOR se vor masacra 1 000 000 de porci din curtile oamenilor / FILTRE POLITIE pe sosele pentru ca satenii sa nu-si piteasca animalele

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
EconomicAnti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.