X

Noutati PESTA PORCINA – Cu ajutorul JANDARMILOR se vor masacra 1 000 000 de porci din curtile oamenilor / FILTRE POLITIE pe sosele pentru ca satenii sa nu-si piteasca animalele

Capital ne informeaza ca s-a decis incinerarea unui milion de porci:

Alertă de gradul 0! Un milion de porci vor fi INCINERAȚI din cauza unei epidemii false de pestă porcină! Avertismentul Asociației Pro Consumatori

Sorin Minea, presedintele Federatiei Patronale Romane din Industria Alimentara, spunea mai devreme la tv ca trebuie “intrat foarte puternic in gospodariile populatiei”.

Si nu se dau in laturi de la nimic. Tot de la tv aflam in aceasta dimineata ca acolo unde populatia se opune, se intervine cu jandarmii.

Iata si ce putem citi la Ședință de urgență la Guvern pentru combaterea pestei porcine de pe Antena 3:

 

Potrivit unor surse, printre mpsurile propuse ar fi și filtre ale Poliției la toate ieșirile din localitățile unde este pesta, omorârea tuturor efectivelor de porci mistreți din județele afectate, prezența masiva a Poliției, unde mai trebuie omorâți porci din curțile oamenilor pentru că sunt mulți oameni violenți si revoltați.

 

Toate acestea vor duce la: DISTRUGEREA TARANULUI ROMAN.

Si nu doar. Iata ce putem citi intr-un comunicat al Asociatiei Pro Consumatori:

 

„De exemplu, unui mic crescator de porci din judetul Tulcea care are o exploatatie de 2.000 de capete i se refuza de catre DSVSA Tulcea eliberarea autorizatiei de comercializare a porcilor ajunsi la greutate de sacrificare cu toate ca analizele medicale atesta faptul ca acei porci sunt sanatosi. De asemenea, respectivului fermier i s-a interzis aprovizionarea cu cereale a fermei pe motiv ca poate contamina efectivul de porci cu pesta porcina africana. Lipsa hranei in ferma respectiva a dus la aparitia canibalismului intre animale. Totodata, comerciantii datorita psihozei instalate la nivel national nu se mai aprovizioneaza cu carne de porc din judetele aflate in carantina. Reprezentantii directiilor sanitar veterinare din teritoriu au drept de viata si de moarte asupra crescatorilor de porci, ei hotarasc care ferme trebuie lichidate si care nu”

 

Cititi va rugam si:

Smecheria cu PESTA PORCINA din 2018 este o repetare a smecheriei cu AVIARA din 2005?

 

Categorii
Anti-românismEconomic
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Pai nu e clar ca trebuie sa cumparam doar de la supermarket? Omorati, distrugeti, demolati tot ce a mai ramas in picioare si e romanesc! Vai noua!

 2. Tampiti condusi doar de interese si de bani. Nenorocesc viata unor oameni care din asta traiesc si fura mancarea de la gura romanilor. Ne nenorocesc si pe noi ca ne obliga prin demersul asta sa cumparam din supermarket-uri carne de porc adusa din spania si alte tari. Nu se mai satura de bani si pozitii sus puse. O sa vina vremea sa plateasca pentru tot ceea ce fac, Dumnezeu nu doarme.

 3. La început o să fie carne de porc în supermarketuri din alte țări ,după care o să găsim numai carne sintetică(artificială)pe motiv că ecea mai sigură(de,grija pt siguranța noastră)

 4. Exact ce credeam. Vor sa testeze toleranta la abuzuri si sa vare spaima in populatie. Multi oameni au reactionat vehement asa ca a iesit chiar Raed Arafat sa spuna ca „oamenilor li se vor acorda în regim de urgență despăgubirile pentru orice porc sacrificat” si ca „Oamenii nu vor pierde nimic, ei vor fi despăgubiți.”, ca sa incurajeze oamenii sa accepte omorarea animalelor lor si sa anunte daca au un porc bolnav. Si tot vorbeste despre importanta cooperarii populatiei si colaborarea pentru oprirea pestei. Vrea chiar sa demareze o campanie națională, prin primari si prin biserici!

  https://www.stiripesurse.ro/raed-arafat-i-pre-edintele-ansvsa-anun-a-propor-iile-dezastrului-in-criza-pestei-porcine_1281031.html

  Aici nu e vorba de bani, e vorba de manipulare si control. Vor chiar sa cumpere docilitatea oamenilor daca nu pot sa o obtina fortat. Daca oamenii se lasa cumparati si intimidati, teroristii astia vor castiga o batalie importanta. Mai ales ca e foarte posibil ca pesta sa fie o minciuna ordinara.

 5. mai, mai, dar unde sunt cei cu protectia animalelor ..? Unde sunt, cand e atata suferinta si sacrifici de animale. Pe unee s-au bagat. Doar cainii comunitari sunt animale, sau aveau ei o obsesie cu rudele din strada ale companiilor lor din apartamente, in lipsa afectiunii fata de om? Inteleg ma au ceva mandat legal. Dar niciun protest acolo? Ceva o hartie, o fituica undeva? Nimic, zero. De ce nu cer discernamant sporit, echilibru si actionare pe analize stricte pe o anume perioada de timp? Nimic

 6. Aici se pare că este lupta pentru supremație economică, dar credem că mai e ceva: pregătirea terenului pentru lupta care se va da în cazul adoptării ca obligatorie a vaccinării umane. Acum este doar încălzirea, urmează meciul cel mare. Doamne ajută !

 7. Nu mai mancam carne de porc, eu nu mananc. Pui, vaca, peste. Mai bine peste ca nu e injectat. Legume. Ciuperci, au proteine. Nu e bine ce se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!