X

29 august 1958 – s-a născut Michael Jackson. Ce spunea despre evrei

de null
Foto: https://www.discogs.com/Michael-Jackson-They-Dont-Care-About-Us/master/35125

Iata ce spunea despre evrei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.youtube.com/watch?v=p2xpctm9_YA

Iata si transcriptul:

They suck … they’re like leeches … I’m so tired of it … they start out the most popular person in the world, make a lot of money, big house, money and everything End up with penniless. It is conspiracy. The Jews do it in purpose.”

Adica evrei, lipitori, conspiratie.
Din articolul ADL: Michael Jackson has an anti-Semitic streak, publicat in Haaretz in 2005, aflam ca inregistrarea telefonica e din 2003.
Abraham H. Foxman, directorul Anti-Defamation League adauga faptul ca starul n-a invatat din greselile trecutului si ca de fiecare data cand apare o problema in viata sa, da vina pe evrei.
Este amintit de asemenea episodul din 1995 cand in cantecul “They Don’t Care About Us” aparea versul “Jew me, sue me, everybody do me, kick me, kike me.”, care i-a infuriat pe multi evrei, ceea ce l-a determinat sa-l schimbe.

Michael Jackson poate fi considerat un exemplu edificator al dramei aproape totale la care poate ajunge un om inhatat de SISTEM. Nascut cu talente deosebite de cantaret si dansator, este aruncat de mic de catre familie in lumea artistilor din industria muzicala, devenind la maturitate unul din cele mai cunoscute nume de pe mapamond.
Putem spune ca a fost crescut, format si indoctrinat de catre monstroasa fabrica de creat „idoli” pentru tinerele generatii. „Regi” pentru cateva saptamani sau uneori (cum a fost cazul sau) pentru cateva decenii, ce au sarcina de a indobitoci la randul lor mintile fragede cu „valorile” revolutionare ale noii ere. Iar cei care l-au folosit din plin fac parte din marea familie a celor ce stapanesc informatia, filmul si divertismentul
Si a ajuns sa fie prins intr-un asemenea hal in teribila sclavie incat nu mai putea alege corect intre bine si rau. Dramatic este insa ca majoritatea celor ca el nici macar nu realizeaza statutul lor de robi ai SISTEMULUI. Gloria, atent intretinuta de cei ce stiu s-o faca, ii orbeste si ii face sa creada ca ei ar fi ceva pe acest pamant. Insa la el totul ajunsese la proportii grotesti (amintiti-va de operatiile estetice ce in fapt l-au mutilat)
Ca in 2003 a spus ce-a spus, care a fost folosul? Din pacate pentru el, niciunul, caci nu s-a rupt de sistem. A ramas tot acolo, pana in utima clipa, murind putem spune, pe baricadele scenei …
Iar sistemul l-a folosit si dupa decesul sau, atat pentru a promova mesajul LUMII NOI, cat si pentru a face multi bani:

This is it arata cam ce se dorea a fi mega seria de concerte ce n-a mai apucat s-o tina.

Cititi va rugam si:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button