X

Interviu cu Paris Jackson: MICHAEL JACKSON a fost fără-ndoială ASASINAT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În primul său interviu în profunzime din viața sa, Paris Jackson a dezvăluit că a fost abuzată la vârsta de 14 ani, a încercat să se sinucidă de mai multe ori și că este absolut sigură că tatăl ei, Michael a fost ucis.

Interviul lui Paris Jackson din revista Rolling Stone a cauzat unele agitații din cauza naturii tulburătoare a unor revelații. În timp ce Paris este în vârstă de doar 18 ani, a văzut și a trecut prin lucruri îngrozitoare, care au fost asociate adesea cu partea întunecată a industriei de divertisment.

În 2013, Paris a fost trimisă la un “centru de tratament” în urma tentativei de suicid declarând că “și-a taiat venele cu un cuțit de bucătărie și a luat mai puțin de 20 de tablete de ibuprofen.” În articolul meu pe această temă, am împărtășit cu Paris subiecte despre social media, unde ea a făcut aluzie la ritualuri oculte și societățile secrete.

Una dintre postările lui Paris pe Tweeter, despre societățile secrete
Unul dintre desenele create de Paris când avea 15 ani. O hexagramă cu ochi a-tot-văzători și un cuțit plin de sânge. Și numărul 666 pe o pată de sânge.

Concluzia acelui articol a fost:

Paris, pare să fie o fată tânără sclipitoare, care este destul de conștientă pentru vârsta ei. Cu toate acestea ea pare să fie “pătată” și manipulată de aceleași forțe întunecate, de care a fost ucis tatăl ei. Să sperăm că lucrurile vor evolua mai bine pentru ea.

Înainte, lucrurile au stat mai bine, dar “forțele întunecate” ale industriei sunt încă foarte aproape de ea. Paris a inclus în prezentarea sa din Rolling Stone, imaginile unuia dintre fotografii favoriți ai elitelor: David LaChapelle. Așa cum era de așteptat, imaginile sunt încărcate de simbolism.

Coperta revistei o prezintă pe Paris cu o aură în jurl capului, un pandantiv în formă de fulger, o cravată și “mâna binecuvântării”.

Imaginea este o reminiscență a iconografiei creștine.

Referința este la icoana lui Hristos, cu aură și mâna binecuvântând.

Simbolul fulgerului este asociat ezoteric cu Lucifer, datorită faptului că el este descris ca fiind un “înger decăzut”, care a coborât din ceruri pe pământ … ca un fulger. Prin urmare,  o combinația între iconografia creștină și simbolul fulgerului, rezultând un studiu tipic de dualitate. Imagini tipice pentru David LaChapelle.

Într-o altă imagine simbolică, Paris se află într-o poziție mai degrabă rigidă, cu o aură deasupra capului său. Dintr-un motiv anume, un zid de cărămidă ascunde o descriere populară a tatălui ei.
Această imagine a lui Michael Jackson este ascunsă de un zid de cărămidă cu Paris stând în prim-plan. De ce anume, totuși?

Din răspunsurile la Paris “din  interviu înțelegem câteva lucruri: Ea este un produs al industriei, de care a fost traumatizată și deține aparent unele informații privilegiate.

La începutul articolului învățăm despre fascinația lui Paris pentru morbid și moartea celebrităților.

Paris-Michael Katherine Jackson se uită la un cadavru celebru. “Asta-i Marilyn Monroe”, șoptește ea, privind un perete acoperit cu fotografii de autopsie sinistre. “Și asta e JFK. Nici măcar nu poți găsi așa ceva on-line.” Într-o zi de joi după-amiază, pe la sfârșitul lunii noiembrie, Paris se plimba prin Muzeul Morții, un labirint înghesuit cu miros strident de formaldehidă situat pe Bulevardul Hollywood. Este ceva obișnuit ca vizitatorii acestui muzeu să leșine sau să vomite, sau ambele, în momentul în care se confruntă cu poze cu decapitări, mirosuri stridente sau memorii ale unor criminali în serie. Dar Paris pare să găsească aceste scene într-un fel liniștitoare, probabil deoarece nu a trecut mult timp de la adolescența ei cu motive emo și gotice. ”Este minunat. Au un scaun electric adevărat și un cap de om real” a zis Paris la cea de-a noua vizită la acest muzeu.  

Paris a spus că a încercat să se sinucidă de căteva ori.

Paris se descrie ca fiind ”desensibilizată” chiar și în prezența celor mai grafice imagini ce ilustrează morți umane. În iunie 2013, la vârsta de 15 ani, în timpul unei depresii severe și a unei dependențe de droguri, Paris a încercat să se sinucidă tăindu-și venele și luând 20 de pastile Motrin. ”A fost ură de sine, stimă de sine scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic corect și că nu există niciun motiv să mai trăiesc”. Paris s-a automutilat și tăiat, reușind să se ascundă de familia ei. O parte din tatuaje reușesc să ascundă cicatricile, precum și semnele lăsate de dependența de heroină. Înainte de acest eveniment din iunie 2013, Paris a declarat că a încercat să se sinucidă de mai multe ori cu toate că presa a descoperit o singură tentativă.  Spitalul la care a fost internată avea ”regula celor trei încercări”, iar la ultima încercare a fost sfătuită să urmeze o terapie la domiciliu.  

Fără a da detalii, a dezvăluit că a fost abuzată fizic de un străin care era mult mai în vârstă.

A existat o altă traumă în viața lui Paris care nu a fost dezvăluită public. Când avea 14 ani a fost abuzată sexual de către un străin mult mai în vârstă. ”Nu vreau să dau prea multe detalii. Nu a fost deloc o experientă plăcută, a fost foarte greu pentru mine și în acel moment nu am spus nimănui.”

Oare a fost în contact cu un pedofil influent de la Hollywood? De aceea nu a putut să spună nimănui?

Paris a menționat că este convinsă că tatăl ei Michael a fost ucis.

Paris dă vina pe Dr. Conrad Murray – care a fost acuzat de omucidere din culpă – pentru dependența față de anestezicul propofol ce a dus la moartea lui Michael. Ea îl numește ”doctorul” cu ghilimele satirice.  Paris are suspiciuni mult mai întunecate cu privire la moartea tatălui ei. ”El (Michael) dădea mereu indicii cum că anumite persoane sunt pe urmele lui și vor să îl ucidă. La un moment dat spunea ceva de genul ”Într-o zi mă vor ucide”.” a zis Paris. (Lisa Marie Presley, într-un interviu cu Oprah Winfrey, a specificat o conversație similară cu Michael, în care el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la anumite persoane necunoscute ce ar viza jumătatea lui de la Sony/ATV ce valorează sute de milioane de dolari).  

Paris este convinsă că tatăl ei a fost, într-un fel sau altul, ucis. ”Absolut. Este evident. Toate indiciile duc în același punct. Sună a teorie a conspirației și sună ca o tâmpenie, dar fanii reali și toți din familie știu adevărul. A fost o înscenare. A fost o prostie” a declarat Paris.

Dar cine îl dorea mort pe Michael Jackson? Paris a făcut o pauză de câteva secunde, probabil pentru a cântării răspunsul, și a zis ”O mulțime de oameni.” Paris dorește răzbunare sau cel puțin dreptate. ”Normal că vreau dreptate, dar este ca într-un joc de șah, unde încerc să joc cât mai corect. Asta este tot ceea ce pot să spun acum” a spus Paris cu ochii strălucind.

Fapt straniu: După ce a aflat de tentativa de sinucidere a lui Paris din 2013, Conrad Murray, care execută o pedeapsă de patru ani în închisoare, i-a trimis acesteia un mesaj ”suport” în care declara:

”Te iubesc asa cum un tată își iubește propriul copil și te voi iubi mereu.”

Aceste cuvinte vin din partea unui individ CARE ESTE ÎN ÎNCHISOARE PENTRU UCIDEREA TATĂLUI EI.

Paris a adăugat că îi este teamă pentru Justin Bieber, care lucrează cu aceleași persoane cu care lucra și Michael Jackson la momentul morții.

”Îi scurg de puteri și îi muncesc până la epuizare.” (Un reprezentant al AEG Anschutz Entertainment Group a contestat declarația). Paris a declarat că l-a văzut pe Justin Bieber recent la un concert și i-a fost teamă pentru el. ”Era foarte obosit și se comporta mecanic, fără entuziasm. M-am uitat la bilet, am vazut scris AEG Live, și mi-am adus aminte de momentele când tata era extenuat, dar nu putea să doarmă.”

La mai puțin de 24 de ore de la lansarea interviului, Paris a fost împânzită de paparazzi la aeroportul Los Angeles, motiv pentru care a avut o cădere nervoasă și a fugit.

A postat apoi pe Twitter că dorește să fie lăsată în pace.

Să sperăm că va sta departe de vulturii din industria divertismentului.  

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Multumesc pentru acest articol curat! Singurul lucru pe care vreau sa il corectez este ca parteneriatul SONY/AVT valora miliarde de dolari, nu doar cateva sute de milioane… Michael a tinut cu dintii de acel catalog si de jumatatea lui din Sony, era calea lui spre libertate si a platit cu viata pentru asta. In schimb, la ceva tim dupa moartea lui, avocatii care reprezentau fondul Michael Jackson (si despre care Michael aflase in trecut ca lucrau in acelasi timp pentru SONY – deci conflict de interese – si i-a concediat) au cedat cei 50% inapoi la Sony pentru doar 750 milioane de dolari, adica doar o firimitura din cat valora in realitate (se spune ca Sony Music este estimat la 40 miliarde dolari). Desi Michael a descoperit duplicitatea acestor avocati si a incheiat colaborarea cu ei, iata ca, dupa moartea lui, ei au scos la lumina un testament scris cu multi ani in urma (despre care familia Jackson spune ca e fals sau, oricum, nu mai e valabil atata timp cat ei au fost concediati) si in care lor le-ar fi fost lasat dretul de a se ocupa de averea si drepturile de autor dupa moartea lui Michael… Cica AEG ar fi angajat fortat (adica impotriva vointei lui Michael) toate persoanele din anturajul pe care Michael il avusese in urma cu multi ani, inaintea de ultimul turneu. I-au spus ca nu trebuie sa tina decat 10 concerte, dar dupa un timp Michael a vazut contractul modificat e care scria 50 concerte (desi el nu si-ar fi dat niciodata consimtamantul pentru asa ceva fiindca era constient ca la 50 ani nu ar fi putut sustine acest efort). Michael a fost ucis, asa este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button