X

O fi de încredere partidul naționalist pe care-l va înființa fostul ofițer SRI Daniel Dragomir?

de null

https://www. youtube.com/watch?v=6PzIK6MhfLE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si ce putem citi pe Flux:

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat că îşi va înfiinţa un partid pe structura iniţiativei România 3.0, cu care se va afla în opoziţie cu toate partidele politice, inclusiv coaliţia PSD-ALDE. Dragomir spune că e nevoie de o mişcare politică nouă pentru că astăzi „lipseşte speranţa”.

Declarația a fost făcută în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei BĂDIN

„Pentru că astăzi, din tot ce am văzut, lipseşte speranţa şi avem de-a face cu o clasă politică uzurpată de statul paralel şi de o clasă politică – în cea mai mare parte a ei – care nu şi-a respectat datoria faţă de România. (…) Am anunţat că intru în politică pentru că eu simt că e datoria mea să fac lucrul acesta. (…) Vom iniţia o mişcare politică nouă pe structura România 3.0 şi ne vom afla în opoziţie cu toate celelalte partide politice. Ca să eliminăm discuţia „omul lui Dragnea, omul lui Tăriceanu”. Vom fi în opoziţie şi cu PSD şi cu ALDE. Acest partid, această mişcare politică trebuie să fie o mişcare politică naţională, patriotică, conservatoare, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018”, a declarat Dumitru Dragomir, la B1TV.

Acesta a mai spus că formaţiunea politică pe care o va înfiinţa „este o mişcare pro-americană şi pro-atlantistă”.

Pai daca este o mişcare pro-americană şi pro-atlantistă, atunci nu are cum fi o mişcare politică naţională, patriotică, conservatoare, bazată pe valorile tradiţionale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Doamne ajuta pe aplicatia ORTODOXINFO.RO nu mai este nici o informatie sunt sterse ori poate numai la mine sa intimplat asta Doamne ajuta.

    1. Doamne, ajuta!
      Trebuie refacuta legatura cu portalul, caci a fost schimbat serverul. O sa remediem cat de repede posibil.
      Multumim de intelegere.

  2. Ma asteptam sa fie o miscare proromaneasca. Daca e proamericana si proatlantica inseamna ca e patriotica, dar in America sau in Atlantida, nicidecum in Romania

  3. În emisiune întrebarea a fost în genul dacă mișcarea politică va fi pro rusă sau pro americană.

    Răspunsul a fost că formaţiunea politică pe care o va înfiinţa „este o mişcare pro-americană şi pro-atlantistă”, la care a mai adăugat că mişcarea politică va fi naţională, patriotică, conservatoare, bazată pe valorile tradiţionale care au făcut şi au adus România întreagă în anul 2018.

    Cert este că doar prin vot trebuie să schimbăm România, altfel va fi haos. Eu, unul, m-am săturat de PSD, PNL, ALDE, UDMR și cam tot cea fost până acum în politica românească. Acum vreau un partid nou, format din oameni care, chiar dacă au mai făcut politică, să îi simt că mă reprezintă.

    În fond și Germania este pro atlantică, dar suge gaz rusesc.

    1. Aceasta este capcana sistemului! Toți sunt o apă și un pământ! Dacă am putea schimba ceva prin vot, atunci nu ne-ar lăsa să votăm! Toți s-au săturat, dar un partid românesc antisistem și ortodox antiecumenist există? Nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button