X

Cu acordul familiei, medicii italieni au HACUIT pentru organe unul din românii victimă a prăbușirii podului „Morandi” din Genova

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marian Roșca, 36 de ani, și-a pierdut viața după câteva zile de suferință pe patul unui spital de la secția de terapie intensivă a spitalului San Martino din Genova.  Tânărul român face parte dintre cele 43 de victime care și-au pierdut viața în urma prăbușirii podului „Morandi” de pe autostrada A10 din Genova. Organele lui Marian Roșca au salvat după moartea acestuia trei vieți, relatează replicaonline.

Familia și-a dat acordul ca organele lui Marian să fie donate imediat ce a aflat că viața sa nu va mai putea fi salvată.

Rinichii au mers la doi copii, iar ficatul a salvat viața unei persoane din Padova, susține sursa citată. Trupul neînsuflețit al șoferului român a ajuns azi în Curțișoara, satul său natal, unde va fi înmormântat duminică.

Marian Roşca a fost iniţial anunţat ca decedat de către autorităţile române şi cele italiene. În timp ce sora sa îi căuta loc de veci în cimitir, fratele său l-a găsit într-un spital din Genova în stare gravă, după ce a constatat că la morgă nu era cadavrul lui Marian, ci al unei alte persoane. Marian era în comă farmacologică profundă de gradul IV, cu răni la cap, la spitalul San Martino. Din păcate, tânărul român nu a reuşit să supravieţuiască şi a decedat câteva zile mai târziu.

Marian era şofer de TIR în Franţa şi odată pe lună făcea curse în Italia. A avut neşansa să se afle pe podul Morandi, când s-a prăbuşit, marți, 14 august în jurul amiezii. Marian Roșca reuşise să-şi construiască o casă frumoasă în Curtișoara, satul său natal din județul Gorj şi avea intenția să se căsătorească în acest an.

Prăbușirea podului Morandi din orașul-port Genova, Italia, a provocat moartea a 43 de oameni.

O secţiune de aproximativ 150 de metri a podului Morandi din Genova s-a surpat în condiţii de trafic intens şi furtună, iar vehicule şi bucăţi de beton şi metal au căzut 50 de metri în gol, provocând numeroase victime.

Viaductul, care lega estul şi vestul oraşului, face parte din autostrada A10 şi era gestionat de operatorul privat de taxare rutieră Autostrade per l’Italia. Guvernul italian dă vina pe operatorul Autostrade pentru dezastru, în timp ce compania, al cărei principal acţionar este grupul de modă Benetton, neagă orice neglijenţă.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. s-o fi semi-sinucis McCain?

    Ok, era in faza terminala…, a intrerupt orice tratament ajuator … O fi fost ca pocaitii aia ..? Nu prea cred

    https://www.agerpres.ro/politica-externa/2018/08/26/sua-lumea-politica-ii-aduce-un-omagiu-senatorului-john-mccain–165632

    Dar cu ce “dor” de moarte o fi fost McCain? Bun sau rau? Avea dor dupa Iisus sau ce?

    oricum sa te cheme Cain de la celebrul care l-a ucis pe fratele sau din pizma pt ca jertfa lui era bineplacuta lui Dumnezeu, iar a lui nu, e trist si ciudat… Pe cand un Nero ca nume ..?

    mass media romaneasca e extaziata de personalitatea acestuia si cariera sa…, In fond doar un prilej perfid de a profita de moartea lui pt a ridica din nou statuie zeitei din justitia romana, kovesi, atata tot. Pe motivul ca i-a scris candva o scrisoare de sustinere zeitei catuselor romanilor (nu strainilor din Romania), in rest ce ii mai doare pe ei de moartea “ilustrului”…

    politician de fatada, rol de “iepure”, partener fals in “disputa” cu Obama cand acesta a luat prima oara presedintia.. . I se ridica osanale de catre o presa la noi avida de “strategii”, facaturi si falsuri in alegeri..

    https://i.pinimg.com/736x/65/d8/95/65d895dedc3e627c5ff5361fc2b79972–obama–barack-obama.jpg

    https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/01/20/17/3C5422B500000578-0-image-a-187_1484933048149.jpg

    https://i.pinimg.com/originals/cd/28/67/cd28674c7c001450dc1ff3f496df10a4.jpg

    https://www.texemarrs.com/052008/john_mccain_puppet_warmonger.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button