X

VICEPRESEDINTELE GREC al Agenției de Furnizare Apa si Canalizare a orașului Atena consideră că INCENDIILE RECENTE de pădure au fost declanșate de un ATAC CU ARMA ENERGETICA

Vicepreședintele grec al Agenției de Furnizare Apa si Canalizare a orașului Atena consideră că incendiile recente de pădure au fost declanșate de un atac cu armă energetică

O armă energetică ar putea fi în spatele focului din Mati, conform vicepreședintelui EYDAP (Agenția de Apă și Canalizare din Atena) și membru official al partidului de coaliție ANEL, Giorgos Maistralis.

De fapt, el îi invită pe prietenii săi să răspundă dacă acestea sunt teorii ale conspirației sau dacă știu ceva despre asta.

Giorgos Maistralis scrie că a urmărit filme ciudate și postări YouTube care leagă ultimele evenimente meteorologice extreme care au dus numeroase victime din Grecia (incendii, ploi torențiale, inundații) la teoria atacului cu „arme energetice direcționate” …

Extinzându-și întrebările, domnul Maistralis menționează videoclipurile vizionate și se întreabă cum este posibil ca un incendiu să fi ars autoturisme, să fi topit jențile roților din aluminiu, dar asfaltul a rămas neatins.

Postarea lui Giorgos Maistrali a provocat agitație pe Twitter, alții scriu despre nefilimi care au atacat Atena, alții despre extratereștrii și alții se întreabă cum este posibil ca un om într-o poziție atât de importantă în aparatul de stat să formuleze astfel de teorii scandaloase și absurde.

Domnul Maistralis, pe lângă poziția delicată ca vicepreședintelui al companiei – care gestionează EYDAP – este, de asemenea, membru al ANEL, după ce a candidat drept deputat în Chios.

Categorii
ExterneȘtiință - bizar
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.