X

VICEPRESEDINTELE GREC al Agenției de Furnizare Apa si Canalizare a orașului Atena consideră că INCENDIILE RECENTE de pădure au fost declanșate de un ATAC CU ARMA ENERGETICA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vicepreședintele grec al Agenției de Furnizare Apa si Canalizare a orașului Atena consideră că incendiile recente de pădure au fost declanșate de un atac cu armă energetică

O armă energetică ar putea fi în spatele focului din Mati, conform vicepreședintelui EYDAP (Agenția de Apă și Canalizare din Atena) și membru official al partidului de coaliție ANEL, Giorgos Maistralis. 

De fapt, el îi invită pe prietenii săi să răspundă dacă acestea sunt teorii ale conspirației sau dacă știu ceva despre asta.

Giorgos Maistralis scrie că a urmărit filme ciudate și postări YouTube care leagă ultimele evenimente meteorologice extreme care au dus numeroase victime din Grecia (incendii, ploi torențiale, inundații) la teoria atacului cu “arme energetice direcționate” …

Extinzându-și întrebările, domnul Maistralis menționează videoclipurile vizionate și se întreabă cum este posibil ca un incendiu să fi ars autoturisme, să fi topit jențile roților din aluminiu, dar asfaltul a rămas neatins.

Postarea lui Giorgos Maistrali a provocat agitație pe Twitter, alții scriu despre nefilimi care au atacat Atena, alții despre extratereștrii și alții se întreabă cum este posibil ca un om într-o poziție atât de importantă în aparatul de stat să formuleze astfel de teorii scandaloase și absurde.

Domnul Maistralis, pe lângă poziția delicată ca vicepreședintelui al companiei – care gestionează EYDAP – este, de asemenea, membru al ANEL, după ce a candidat drept deputat în Chios.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button