X

Patriarhul Rusiei, întâlnire cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu la sfârșitul lunii august

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preafericitul Părinte Kirill, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, se va întâlni vineri, 31 august 2018, cu Sanctitatea Sa Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic.

Potrivit comunicatului Patriarhiei Ecumenice transmis duminică Agenției de știri Basilica, Patriarhul Kirill va vizita sediul Patriarhiei Ecumenice „ca urmare a dorinței personale”:

„Cu bucurie anunțăm că în data de 31 august a.c. Preafericitul Părinte Kirill, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, ca urmare a dorinței personale, va vizita sediul Patriarhiei Ecumenice cu o delegație însoțitoare, unde va purta discuții cu Sanctitatea Sa și cu responsabili ai Bisericii Mame pe teme de interes bilateral”, se menționează în comunicat.

Cei doi Patriarhi s-au întâlnit ultima dată în 2016 la sinaxa premergătoare Sfântului și Marelui Sinod în Elveția.

Foto credit: mospat.ru

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Kiril poate vrea sa-i zica lui Bartolomeu ca se dezice de el, ca de aceea nu a participat la Creta, nu? Tot cu aceasta ocazie, Kiril vrea sa-i zica lui Bartolomeu si faptul ca bisericile locale participante la Creta sunt in apostazie. Kiril e cel mai tare ortodox, alaturi de Putin, doar ca sunt si ei atei ca orice conducator de astazi. Ne conduc ateii, satanistii si psihopatii, ca au pe cine sa conduca. Sunt actori desavarsiti care conduc filmarea filmului fals in care e tinuta omenirea. Dar prostimea crede, crede ca e in filmul real, si actioneaza ca atare. Exact ca in realitatea virtuala (falsa) a jocurilor video: traiesti falsul si irealitatea ca fiind adevar si realitate. Aaaaa, scuze, am uitat ca lumea zice ca diavolul nu e viclean, s-a pocait, e sincer si prietenos, sau si mai tare, unii chiar zic ca nu exista diavol. Ce fericit trebuie sa fie sarsaila.

  2. Dacă ar fi fost vară acolo, s-ar fi întâlnit în Antarctica, pentru ca să primească indicații prețioase privind sfârșitul lumii, așa cum mulți lideri politici au preferat să-și petreacă vacanțele la marginea pământului în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button