X

Consumul de marijuana, LEGALIZAT în Georgia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Curtea Constituțională a Georgiei a legalizat consumul de marijuana, motivând că acest lucru este un act de protecție a dreptului la liberă dezvoltare a unei persoane, relatează Georgia Today. Cu toate acestea, consumul este în continuare interzis în școli, spații publice și în prezența copiilor.

În opinia Curții, rolul unui utilizator individual în susținerea traficului de marijuana este foarte mic și, în consecință, amenințările din partea consumului individual sunt, de asemenea, mici.Instanța ia în considerare anumite excepții pentru decizia de astăzi în cazurile în care utilizarea de marijuana creează amenințări terțelor părți.

“În plus, Curtea Constituțională subliniază impunerea responsabilității consumului de marijuana atunci când creează o amenințare pentru părțile terțe. De exemplu, Curtea va justifica responsabilitatea atunci când consumul de marijuana este consumat în instituțiile de învățământ, în spațiile publice, cum ar fi în transportul public și în prezența copiilor”, arată Curtea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. În anii 30 ai secolului trecut, în SUA, a fost interzisă folosirea cu scopuri medicinale a plantei numită cânepă. Până atunci cânepa se folosea ca și alte plante, în vindecarea cu succes a multor boli foarte grave. Și, pentru că succesul curativ al cânepei era prea mare, s-a hotărât politic să se scoată în afara legii consumul ei, iar mai apoi mass media s-a ocupat cu propaganda spălării creierelor tuturor.
    Principalele componente active ale cânepei sunt CBD și THC. Amândouă aceste componente asigură vindecarea multor boli. În ultimii ani a fost aprobată în multe state din SUA, dar și în alte țări europene și din lume folosirea uleiului de cânepă și a altor produse din cânepă în scop medicinal, dar numai pentru varianta care are în compoziție CBD. Din cauza faptului că THC-ul are efect haluciongen, consumul acestuia a fost aprobat în foarte puține țări. Vindecarea bolilor se poate face însă cu succes mai ales când CBD-ul și THC-ul sunt prezente împreună în medicament.
    Pe de altă parte cânepa, planta minune, are foarte multe alte întrebuințări, printre care confecționarea de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și în construcții.

    O scură istorie a cânepei:

    https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/o-scurta-istorie-a-cannabisului

      1. De ce? Foarte simplu. Pentru că unii care se consideră mult prea ortodocși, găsesc de cuviință să aibă un limbaj mizerabil în comentariile lor atunci când nu sunt de acord cu ceva, și după aceea dorm liniștiți. Și apoi nu vreau să mă cert cu nimeni. N-am timp de așa ceva. Cine vrea să afle despre cânepă mai multe, nu-l oprește nimeni. Cine crede ce se spune în mass media, e OK. Ce am vrut să transmit este că dincolo de varianta oficială, există și alte lucruri despre care nu se vorbește.

    1. aici nu e vorba de folosirea ei in scop medicinal; ceea ce implica sa fii bolnav. o legalizeaza in scop recreational, un eufemism. defapt vor sa slabeasca capacitatea de a gandii a celor sanatosi. daca esti sanatos nu ai nevoie de marijuana, cu atat mai putin de 2,3 grame pe zi pana ajungi intr-o stare de leguma. planta asta e foarte vicleana, aparanet te face mai reflexiv…in fapt doar gandesti ff greu. aparant esti mai introspectiv dar iti taie initiativa si motivatia. Diferenta dintre alte droguri cum sint alcoolul, heroina, cocaina si marijuana e lipsa unor efecte fizice vizibile. Dar cabina e total prajita. Dupa mine marijuana are mai mult efecte sufletesti. Si stim sufletul este mai important decat corpul, de aici si concluzia ca marijuana face mai mult rau decat multe alte droguri. Consumatorii de droguri tari sint constienti de prapastia lor, dar prajitii traiesc cu impresia ca sint destepti si la moda, viclenie curata. Si acum cu legalizarea or sa ii trimita intr-o zona de confort din care doar cu ajutorul lui Hristos vor mai scapa. Am prieteni cu care fac o treaba si a doua zi imi povestesc intamplarea ca si cand ar fi fost cine stie cand si cu altcineva, asta e schizofrenie. Daca ii intreb ‘iti aduci aminte de…’ imi raspund inainte sa termin fraza cu ‘nu, eram spart’, asta e amnezie. Ultimii anii in capul lor sint o adunatura de franturi din memorie care nu au nici o legatura intre ele. In fine tu faci confuzie. In scop medical ai nevoie sa suferi de ceva serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button