X

Zika, o pandemie FALSĂ, creată de guvernele globaliste pentru justificarea bombardării aeriene cu substanțe TOXICE a populației care începe să înțeleagă ce se întâmplă în realitate

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adevărul despre virusul ZIKA – ZIKA este aproape inofensiv pentru oameni

In caz ca nu stiati deja, in ziua de azi totul e aranjat, adica este falsificat, fabricat sau deformat pentru a se potrivi unei narațiuni oficiale care alimentează o agendă nefastă. Si isteria virusului ZIKA nu face exceptie: toata povestea a fost de la bun început creata pentru un scop anume iar acest articol explică exact ce se ascunde în spatele pandemiei Zika și de ce este atat de agresiv promovata de guvernele globaliste pe cale sa se prăbușeasca.

În primul rând, puțină informație de fond pe care nu o veți primi din nici o sursa de știri oficiala. Virusul Zika are o vechime de mai mult de 70 de ani si a fost initial recoltat, izolat și transformat într-un produs de cercetare de nimeni altcineva decât Fundația Rockefeller, aceeasi cabala globalistă de criminali medicali care au căutat să distrugă medicina alternativă și să ofere medicinei chimice occidentale un monopol asupra societății.

Iată pagina de pe internet de unde poate fi cumpărat de catre oricine:

https://www.lgcstandards-atcc.org/Products/All/VR-84.aspx?geo_country=ro#history

Virusul Zika este complet inofensiv pentru aproape toată lumea, iar corpul se auto-imunizează împotriva Zika fără sa fie necesar vreun vaccin.

În al doilea rând, factorul de frică Zika a fost exagerat în mod salbatic de catre media pentru un scop politic specific pe care il voi dezvălui mai târziu. În realitate, virusul Zika este aproape inofensiv pentru aproape toată lumea.

Acest lucru este recunoscut chiar de către CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor, din SUA), care pe pagina de prezentare generală a Zika spune ca:
– „Multe persoane infectate cu virusul Zika nu vor prezenta simptome sau vor avea doar simptome moderate.” (Cu alte cuvinte, simptomele sunt atât de ușoare, încât cei mai mulți oameni nu vor simti nici un efect negativ).
– „De obicei, oamenii nu se simt suficient de rău pentru a merge la spital si se moare foarte rar din cauza acestui virus.” (Nu e necesara nici o spitalizare, pentru ca infecția este atât de ușoară).
– „Odată ce persoanele au fost infectate cu Zika, e probabil sa fie protejate de infectari viitoare.” (Corpul se va auto-imuniza împotriva Zika dupa prima expunere, ceea ce înseamnă că vaccinurile nu sunt necesare.)

Marea minciună despre Zika și microcefalie

Și în sfârșit, Marea Minciună despre Zika este aceea că e responsabila de fiecare caz de microcefalie (craniul și creierul micsorate) care este observat astăzi. Marea Minciună e repetată de CDC, care pretinde, fără a avea nici un fel de dovadă științifică, ca „Infectarea cu Zika în timpul sarcinii poate cauza un defect congenital al creierului numit microcefalie și alte defecte fetale severe ale creierului.”

CDC a ajuns la această concluzie folosind statistici epidemiologice, nu studii științifice riguroase de tip „cauza-efect”. Cu alte cuvinte, CDC a observat că femei din regiuni ale Americii de Sud in care au fost identificati tantari purtatori de Zika au avut nou-nascuti cu microcefalie. Pe baza acestei observatii au concluzionat ca exista o relație de tip cauză-efect între virusul Zika și diformitatile de dezvoltare. Ce nu au reușit să recunoască e prezența cauzei dominante: toate aceste zone au fost de asemenea stropite cu substanțe chimice larvicide foarte toxice, care funcționează afectand sistemul nervos al insectelor.

Aceleasi substanțe chimice, atunci când sunt ingerate de către femei gravide, provoacă si diformitati de dezvoltare neurologica la copii. Acest lucru nu înseamnă că Zika nu poate provoca si microcefalie, în cazuri rare, dar Zika este probabil doar un factor minor care e de departe depășit de factorul cauzativ al expunerii larvicide.

Substanțe chimice care afecteaza creierul au fost aruncate în reteaua de apă potabila a Braziliei… diformitati cerebrale au aparut repede dupa aceea.

Substanta chimica larvicida în cauză se numește „piriproxifen” și a fost aruncata în reteaua de alimentare cu apă de catre guvernul brazilian, care e un guvern aflat într-o stare de colaps accelerat. Asa cum orice persoană informată va observa din istoria omenirii, atunci când guvernarile sunt în pragul colapsului, acestea creează în mod deliberat crize pe scară largă care conving oamenii ca au nevoie nevoie sa fie salvati de catre guvern.

Brazilia, cam la fel ca Statele Unite și ca o mare parte din Europa Occidentală, este în pragul unei masive revolte populare împotriva eșecurilor globalismului și Marelui Guvern. Pentru a tine oile sub control, toate aceste guverne globaliste trebuie să recurgă la crearea unor probleme pe scară larga, care cer „soluții” guvernamentale. Iată cum Brazilia și-a otrăvit propria populație pentru a pune totul in mișcare:

Din Natural News, Feb. 11, 2016

De la medicii universității Red Universitaria de Ambiente y Salud (Universitatea Red a Mediului si Sanatatii):

O creștere dramatică a cazurilor de malformații congenitale, în special microcefalie, la nou-născuți, a fost detectată și asociata rapid cu virusul Zika de către Ministerul brazilian al Sănătății. Totusi, cei din minister nu reușesc să observe faptul că în zona în care locuiesc persoanele cele mai bolnave a fost aplicat timp de 18 luni un larvicid chimic care produce malformații la țântari, și că această otravă (piriproxifen) e aplicata de către stat în apa potabilă utilizată de către populația afectată.

Vezi raportul complet.

Legatura dintre larvicidul toxic si Monsanto

Larvicidul pulverizat în Brazilia se numește „piriproxifen” si este fabricat de Sumitomo Chemical, o corporație cunoscută a fi un „partener strategic” al Monsanto. Raportul medicilor argentinieni listeaza Sumitomo ca o „filială” a Monsanto.

Dupa cum raporteaza GM Watch: „Piriproxifenul este un inhibitor de creștere a larvelor de țânțari, care altereaza procesul de dezvoltare de la larvă la pupă la adult, generând astfel malformații la tantarii in crestere și uciderea sau handicaparea lor.”

Piriproxifenul este de asemenea extrem de toxic pentru toate formele de viață care au un sistem nervos. Din Pubchem:

„Declarații de pericol ale GHS : H400 – este foarte toxic pentru viața acvatică (avertizare catalogată de categoria 1). – H410 – este foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung (la fel, clasificat la grad de risc de categoria 1).
Declarații de precauție : P273 – A se evita dispersarea în mediu.”

Vedeti asta? Chiar dacă avertismentele spun: „A se evita împrăștierea în mediul înconjurător” și „foarte toxic pentru mediul acvatic”, guvernul Braziliei a decis că ar fi o idee genială să il arunce în reteaua de alimentare cu apă. Acesta este nivelul de incompetență și criminalitate demonstrat de toate guvernele lumii, acolo unde populațiile sunt intoxicate chimic în masa, ca parte a unei scheme care implică în mod deliberat o combinație de depopulare și de control al populației din agenda lor (aici putem include și chemtrails).

„Efectele expunerii pe termen lung

Substanța poate avea efecte asupra sângelui și ficatului. Acest lucru poate duce la anemie, afectarea funcțiilor și la leziuni tisulare. Substanța este foarte toxică pentru organismele acvatice. Bioacumularea acestei substanțe chimice poate avea loc în organismele acvatice. Substanța poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. A se evita dispersarea în mediu în condiții diferite de utilizarea normală.”

Ghiciti cine deține patentul pentru acest insecticid, acordat în 2014?

Cu cât veți înțelege mai mult despre modul în care sistemul globalist al fascismului guvernamental corporatist funcționează, cu atât mai ușor veți înțelege agenda reală din spatele isteriei Zika. Pentru că, dacă va uitați la cine deține patentul de formule al piriproxifenului, o să vedeți că posesorul acestui brevet acordat în 2014 este nimeni altul decât Bayer CropScience din Germania. Bayer, probabil știți deja, este una dintre cele trei companii chimice rezultate, dupa ce au comis crime de război, prin destrămarea IG Farben, conglomerat chimic nazist care a fabricat si Zyklon B, gazul folosit de naziști în lagăre în timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

„Din 1950 până în 1980, Bayer, BASF și Hoechstau au avut pe poziția lor cea mai înaltă, de Președinte al Consiliului, pe criminalul Fritz ter Meer, condamnat pentru crime de razboi in masa, pentru care a fost incarcerat pentru doar 5 ani, dupa care, in mod convenabil, a devenit președintele consiliului de supraveghere al Bayer”, dezvăluie http://www.truthwiki.org/ .

Cu alte cuvinte, aceleiași companii de produse chimice care a participat la genocidul chimic al evreilor i-a fost acordat un patent pentru un cocktail chimic care utilizează piriproxifen, substanță chimică care a fost aruncată în alimentarea cu apă a Braziliei, după care femeile dintr-o dată au început să dea naștere sugarilor cu malformații. Vedeți imaginea de ansamblu? Ceea ce propaganda Zika face nu este nimic altceva decât cel mai recent capitol al războiului chimic al globaliștilor împotriva umanității. Începând cu războaiele mondiale și până în prezent, când mass-media a pus în scenă isteria pandemiilor cu complicitatea CDC, condusă de oameni de știință șarlatani și imorali, totul a avut drept scop reducerea populației mondiale.

75% din populație, în unele țări, a fost infectată cu Zika, fara sa apara nici un caz de malformații la naștere

Ce se dezvăluie, de asemenea, despre toate acestea este faptul că virusul Zika există de șapte decenii și a infectat până la 75% din populația unor țări în timpul acestor decenii. Și ghiciti ce? Nici o creștere a incidentei microcefaliei nu a fost vreodată documentată ca având ca si cauza infectarea cu Zika. Cu alte cuvinte, singurul lucru care s-a schimbat recent în acest context a fost împrăștierea de produse chimice insecticide în mediul înconjurător. Aceste substanțe chimice „extrem de toxice” au declansat un val de malformații congenitale.

Ordinea de zi globalistă este acum pusă în mișcare. Malformațiile congenitale pot fi acum puse pe seama unui țânțar și folosite pentru a justifica eliberarea mai multor substanțe chimice în mediul înconjurător. In acest moment agenda reală devine evidentă: punând punctul pe isteria Zika, observăm vechea dialectică problemă-reacție-soluție, unde guvernul creează problema, apoi prezintă „soluția” dorită ca o reacție la această problemă și justifica astfel vaccinarea obligatorie, care la rândul său va mări numarul deceselor si incidenta bolilor, crescand astfel dependența de medicamente a oamenilor și un sistem medical ineficient și mare înghițitor de fonduri financiare din bugetele țărilor. În acest caz, „soluția” guvernului inseamna dezlantuirea unui „iad” chimic asupra orașelor mari din sud-estul SUA, prin solicitarea pulverizarii aeriene de substanțe chimice neurotoxice, în scopul „combaterii Zika.”

Agenda reală este otrăvirea chimică în masă a oamenilor

Acest lucru a fost deja dovedit în Congresul SUA, unde isteria Zika a fost invocată de către republicani pentru a încerca să inlature restricțiile vis-a-vis de pesticide și erbicide la nivel național. Invocând frica de virusul Zika, au încercat să treaca un nou proiect de lege prin Congres intitulat „Legea privind controlul Zika.”

http://www.naturalnews.com/ raportează: „În timp ce restul lumii se trezește vis-a-vis de efectele nocive ale poluării cu pesticide, funcționarii din SUA lucrează la legi care permit mai multe pesticide în sursele de apă. Camera Reprezentanților a votat marți slăbirea reglementărilor referitoare la pesticide, într-un efort de a combate răspândirea virusului Zika. Cea mai recentă versiune a proiectului de lege se numește Legea privind controlul Zika.”

Alți parlamentari ignoranți doresc pur și simplu să aducă înapoi DDT-ul, pretinzând că avem nevoie de acel produs chimic pentru a opri Zika. Uitați-vă la apelurile agresive pentru legalizarea substanțelor chimice extrem de toxice, care urmează să fie încărcate în avioane și împrăștiate asupra populației din orașele mari din SUA și Europa. E totul în regulă, ni se spune, pentru că trebuie să oprim inmultirea tânțarilor …

Cu țânțarii Zika, globaliștii au în cele din urmă puterea de a declanșa pulverizarea chimică asupra unor zone intinse si dens populate.

http://www.breitbart.com/ relatează : „SUA este în pragul unei pandemii Zika, care ar putea necesita în curând măsuri extreme, inclusiv pulverizarea aeriană de pesticide.” Veți auzi asta din nou și din nou în mass-media fraudată. Ne este varata cu ciocanul, fără milă, frica de Zika în cap, prin repetarea de minciuni sfruntate și prin dezinformarea oră de oră la știri, până când populația ignoranta va incepe sa ceara sa fie inundată cu produse chimice din cer. Dar partea intr-adevar „genială” este faptul că pulverizarea va produce mai multe cazuri de malformații congenitale, pe care mass-media le va folosi pentru a amplifica aparenta „criza pandemica” si va cere o pulverizare mai intensa.

„Soluția” globalistă la Zika, cu alte cuvinte, va provoca un întreg nou val de malformații congenitale și deformări ale creierului. Și toate imaginile sfâșietoare ale acestor copii ne vor fi arătate la știri 24/7 în timp ce parlamentarii genocidari de la Washington vor pune capăt prin vot restricțiilor privind pulverizarea în masă a zonelor urbane și rurale, cu aceleași substanțe chimice care provoacă malformații în masă la copii.

Suntem martorii unei situatii de tip „talidomida pe steroizi” si aproape tot ce vi se spune despre ceea ce se intampla este dezinformare medicala totala.

„Sursele oficiale” trebuie să sustina narativa oficiala de mai sus, pentru ca  minciunile uriase necesită repetate atacuri propagandistice asupra psihicului uman. Retineti. Aceeași mass-media mincinoasa si discreditata care vă spune că vaccinurile nu fac rau nimanui, ca organismele modificate genetic sunt minunate si ca lui Hillary (Kyllary) Clinton îi pasă de copii, vă spune acum că țânțarii Zika sunt singura cauza a  microcefaliei.

Pregatiti-va sa fiti imbaiati in chimicale de catre warmonger-ii genocidari din Washington. Si cand valul de defecte congenitale devine chiar mai proeminent in orasele care au fost spreiate, asteptati-va ca media sa sustina ca nu se spreiaza suficient. Oricat de intense ar fi pulverizarile, apar din ce in ce mai multe defecte la nastere… hm…

Exact aceeași strategie a fost folosită pentru promovarea vaccinurilor împotriva rujeolei și pojarului timp de zeci de ani

Dacă toate acestea vă sună un pic prea familiar este pentru că vaccinurile impotriva rujeolei și pojarului au răspândit de fapt rujeola și pojarul timp de zeci de ani. Atunci când apar focare, mass-media acuza obsesiv lipsa de vaccinuri (chiar dacă aproape toți cei implicați în aparitia acelui focar au fost deja vaccinați). Masele de oi umane se grăbesc apoi să se vaccineze, asigurând următoarea etapă a ciclului de vaccinare-focar de care depinde întreaga industrie a vaccinurilor.

Este strategia previzibilă a marketingului unei pandemii:

1) Creeaza isterie pe scară largă prin afirmatii false de origini pandemice.

2) Foloseste isteria pandemica pentru a promova vaccinuri sau substanțe chimice.

3) Asteapta ca vaccinurile sau substanțele chimice sa produca si mai multe focare.

4) Spală creierele, clăteste si repetă.

Și da, toti participa la asta: CDC-ul, companiile de medicamente, conglomeratele chimice, parlamentarii și chiar si „oamenii de știință” finantati de catre guvern. Sunt cu toții împlicati in asta pentru că toți obțin mai multe granturi, mai multe vânzări, mai mulți bani și mai mult prestigiu atunci când pot fi văzuți ca „luptand pentru omenire” în „efortul curajos” de a „pune capăt unei pandemii” pe care au declansat-o de fapt ei.

Iata care e modul EXACT in care se vor desfasura lucrurile… priviti cu uimire

Acum stiti povestea reala a Zika si puteti scrie scenariul evenimentelor care vor urma. Am sa il scriu pentru voi:

1) Pulverizarea aeriană masivă va fi dezlantuita asupra unor orase americane ca, de exemplu,  Miami.

2) Un nou val imens de malformații congenitale va aparea din cauza produselor chimice. Se va defila la știrile de seară cu imagini sfâșietoare ale copiilor cu malformații.

3) Mass-media va pretinde că guvernul „nu face destul!”

4) Guvernul va răspunde prin pomparea a câteva miliarde de dolari în vaccinuri contra Zika, în timp ce intensifică pulverizarea aeriană a si mai multor orașe.

5) Odată ce vaccinul Zika este gata, acesta va fi impus în orașe si regiuni selectate si orice persoană care refuză vaccinul va fi acuzata și ridiculizata.

6) Eventualul vaccin Zika va fi atenuat pentru a include câteva virusuri vii Zika, asigurându-se astfel răspândirea continuă a Zika.

7) Totul va escalada: Extinderea pulverizării aeriene a mai multor orașe, extinderea ordinelor de vaccinare, precum și o creștere rapidă a incidentei malformațiilor congenitale.

Scopul final este producerea unei crize prin care „oile” sa poata fi convinse că au nevoie de guvern pentru a le proteja. Ceea ce oamenii rareori realizează este că guvernul este cel care a creat de fapt întreaga problemă.

Acesta este adevărul crud, greu de „digerat”, despre modul în care lumea noastră falsificata funcționează in realitate astăzi. Și oricine arata ca are abilitatea de a gândi critic despre Zika sau orice alta pandemie va fi etichetat ca „pericol pentru societate”, pentru că refuza să fie injectat cu vaccinurile lor experimentale sau să fie expus la substantele lor chimice.

Orice expresie a raționalității științifice, a argumentelor sau gândirii sceptice va fi pedepsită sau chiar incriminată penal pe masura ce creste isteria Zika. Trăim, la urma urmei, într-o dictatură „științifică” în care știința reală este cenzurată pentru a face loc unei științe false motivate politic, prin care sunt impuse aceste agende anti-umane.

Mai presus de toate, nu uitati: din punctul de vedere al fiecărui regim totalitar, știința este o armă care poate fi folosita împotriva oamenilor. Științei nu îi este permis să fie liberă sau factuala. Toată știința este controlată, falsificata și distorsionată pentru a servi interesele statului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

 1. Si astazi se joaca iarasi cartea apelurilor de la cetateni…

  Astazi, stire in Evz in care se joaca iarasi cartea apelurilor de la cetateni si se invoca actualele “condiţii meteorologice, ploi şi umezeala accentuată” care “favorizează înmulţirea acestor insecte”.

  Alo, Primăria? Mă pişcă ţânţarii

  http://evz.ro/alo-primaria-ma-pisca-tantarii.html

  Consecinta?

  “Primarul general, Gabriela Firea, a solicitat INTENSIFICAREA tratamentelor de combatere a ţânţarilor acolo unde există SESIZARI DIN PARTEA CETATENILOR. În acest sens, Municipalitatea a pus la dispoziţia bucureştenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868 la care aceştia pot face sesizări.”

  Cu alte cuvinte, exista acum posibilitatea ca prin invocarea unor apeluri reale sau mai putin reale, sincere sau cu alte intentii, anumite zone din Bucuresti sa primeasca atentie speciala si sa devina chiar mai toxice decat celelalte.

  Pe de alta parte, nici un numar de telefon pentru cei care nu mai pot tolera cantitatea de substante toxice aruncate deja in aer si vor sa ceara incetarea acestei agresiuni si de ce nu, chiar decontaminarea zonei, ca sa poata trai decent si ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button