X

Video: Geoinginerie peste oceane

Ingineria climatică: Geoengineeringul peste oceanele noastre

NASA ne spune că „urmele” (sau potecile) profunde și foarte extinse, observate pe imaginile satelitare deasupra oceanelor, sunt TOATE consecințele poluării produse de nave maritime, ceea ce la rândul lor creează „nori” de poluare drept consecință. „Povestea oficială” a NASA este oare adevărata după o examinare a faptelor? Consultați videoclipul de 7 minute de mai sus și ajungeți la propriile concluzii.

NASA nu este altceva decât un braț al complexului industrial militar, acoperind urmele ingineriilor climiatice și operațiunile de dezinformare fac parte din misiunea lor.

 

Oamenii de știință sunt interesați de traseele navelor, deoarece doresc să înțeleagă modul în care emisiile umane influențează norii și, în cele din urmă, climatul Pământului. (NASA)

Traseele navelor maritime au arătat că norii care se formează în jurul aerosolilor artificiali sunt mai strălucitori decât alți nori. Aerosolii produși de om sunt mai mici decât particulele naturale, astfel încât norii care se formează în jurul aerosolilor artificiali sunt compuși din picături de nor mai mici. Un nor format din mai multe picături mai mici reflectă mai multă lumină decât un nor făcut din câteva picături mai mari, deoarece suprafața fiecărei picături reflectă lumina. Nori mai luminoși care rezultă din aerosoli artificiali reflectă mai mult din lumina soarelui înapoi în spațiu, diminuând cantitatea de lumină care atinge suprafața Pământului. Această interacțiune dintre aerosolii și norii omului a răcit Pământul, compensând încălzirea globală, deși oamenii de știință încă nu sunt siguri de cât de mult. Estimările mai precise ale încălzirii viitoare depind de înțelegerea ratei de răcire a norii mai luminoase … (NASA)

 

NASA, desigur, nu recunoaște în nici un fel geoingineriailuminarea norilor deasupra apei / dispersii ale jetului lansat de aeronave. Programele ilegale de intervenție climatică la scară mondială afectează în mod imens și iremediabil climatul și sistemele globale de susținere a vieții planetei. Fiecare dintre noi este necesar în efortul nostru important de a ajunge la o masă critică de conștientizare. Distribuiți date credibile dintr-o sursă credibilă, ajutați-ne să sunăm alarma.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Chemtrails
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.