X

Video: Geoinginerie peste oceane

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ingineria climatică: Geoengineeringul peste oceanele noastre

NASA ne spune că “urmele” (sau potecile) profunde È™i foarte extinse, observate pe imaginile satelitare deasupra oceanelor, sunt TOATE consecinÈ›ele poluării produse de nave maritime, ceea ce la rândul lor creează “nori” de poluare drept consecință.  “Povestea oficială” a NASA este oare adevărata după o examinare a faptelor? ConsultaÈ›i videoclipul de 7 minute de mai sus È™i ajungeÈ›i la propriile concluzii.

NASA nu este altceva decât un braț al complexului industrial militar, acoperind urmele ingineriilor climiatice și operațiunile de dezinformare fac parte din misiunea lor.

 

Oamenii de știință sunt interesați de traseele navelor, deoarece doresc să înțeleagă modul în care emisiile umane influențează norii și, în cele din urmă, climatul Pământului. (NASA)

Traseele navelor maritime au arătat că norii care se formează în jurul aerosolilor artificiali sunt mai strălucitori decât alÈ›i nori. Aerosolii produÈ™i de om sunt mai mici decât particulele naturale, astfel încât norii care se formează în jurul aerosolilor artificiali sunt compuÈ™i din picături de nor mai mici. Un nor format din mai multe picături mai mici reflectă mai multă lumină decât un nor făcut din câteva picături mai mari, deoarece suprafaÈ›a fiecărei picături reflectă lumina. Nori mai luminoÈ™i care rezultă din aerosoli artificiali reflectă mai mult din lumina soarelui înapoi în spaÈ›iu, diminuând cantitatea de lumină care atinge suprafaÈ›a Pământului. Această interacÈ›iune dintre aerosolii È™i norii omului a răcit Pământul, compensând încălzirea globală, deÈ™i oamenii de È™tiință încă nu sunt siguri de cât de mult. Estimările mai precise ale încălzirii viitoare depind de înÈ›elegerea ratei de răcire a norii mai luminoase … (NASA)

 

NASA, desigur, nu recunoaște în nici un fel geoingineria/ iluminarea norilor deasupra apei / dispersii ale jetului lansat de aeronave. Programele ilegale de intervenție climatică la scară mondială afectează în mod imens și iremediabil climatul și sistemele globale de susținere a vieții planetei. Fiecare dintre noi este necesar în efortul nostru important de a ajunge la o masă critică de conștientizare. Distribuiți date credibile dintr-o sursă credibilă, ajutați-ne să sunăm alarma.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button