X

VIDEO (interzis la tv romanesti): Sute de victime ale vaccinului anti HPV Gardasil protesteaza la Dublin

Pentru cei ce inca dorm:

VIDEO (interzis la tv romanesti): DEZASTRUL de după VACCINUL GARDASIL

Presa britanică dezvăluie ADEVĂRUL despre VACCINUL HPV / CAZ: O adolescentă din Viena MOARE ÎN SOMN la câteva săptămâni după VACCINAREA HPV / Medici specialiști: MII de VIEȚI au fost DISTRUSE de acest VACCIN

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

O fetiță de 12 ani dezvoltă sindrom Guillain-Barré după VACCINUL GARDASIL și suferă de PARALIZIE

NU vă lăsați fetițele injectate cu OTRAVA din VACCINUL anti-HPV ! Nenumărate adolescente suferă de PARALIZIE, CHEAGURI DE SÂNGE, LEZIUNI ALE CREIERULUI și de DURERI CRONICE după vaccinarea forțată cu Gardasil împotriva virusului HPV

Lecții învățate de la JAPONEZI cu privire la REACȚIILE ADVERSE ale VACCINULUI GARDASIL / GUVERNUL  JAPONIEI a luat decizia de a ÎNCETA recomandarea VACCINULUI HPV / O perspectivă a ETICII MEDICALE

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA. Si cateva detalii despre MERCK, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGARD

Alte imagini interzise la tv:

VIDEO. La TV nu vedeți așa ceva: Marș uriaș împotriva vaccinării obligatorii, Varșovia, 2 iunie 2018

INTERZIS (din nou) la tv romanesti: PROTEST URIAS la ROMA impotriva VACCINARII OBLIGATORII / MULȚI PARINTI se pregatesc sa PARASEASCA ITALIA

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Va trimit un articol de importanta maxima, in speranta ca veti publica aceste informatii:
  http://halturnerradioshow.com/index.php/news/world-news/2845-breaking-news-fedgov-admits-it-does-not-track-vaccine-safety-never-reported-to-congress-as-required-by-law

  Pe scurt:
  Childhood vaccines are dangerous and the ONE government agency required to track vaccine safety, admitted in court this week they have completely failed to do so since 1987.

  Deci au cerut sa vada niste rapoarte cu privire la efectele vaccinurilor si aceste rapoarte nu exista. E DEJA OFICIAL ca s-a facut adresa. Si in US se pot face adrese la institutiile statului sa ceri diverse informatii.
  Organismul de stat care era abilitat si obligat cu urmarirea efectelor vaccinurilor, nu doar ca nu a monitorizat nimic timp de peste 30 de ani, dar chiar a militat pentru vaccinuri.

  There are no such records. HHS never did the required vaccine safety monitoring and never once — NOT ONCE — did they fulfill their legally required reporting to Congress.

  Aceasta informatie e ceva mare! Vorbim de politici criminale ad literam. Iar cum politicul a transformat vaccinarea in ceva fortat, vorbim de terorism. Sa nu se mire nimeni, este terorism de stat, pentru ca prin obligarea populatiei la o politica criminala, sub amenintarea cu inchisoarea sau luarea copiilor, este o teroare. Acesta este terorism de stat.

  Faptul ca autoritatile nu au controlat efectele adverse, arata clar intentia criminala.
  Si la noi ca in US, situatia e identica. Nu se raporteaza public efectele adverse. Practic la noi e chiar o comedie neagra, ca in Romania nu exista oficial efecte adverse ale vaccinurilor. Nici macar un efect advers, pentru ca nicio companie farmaceutica n-a platit daune. Si procese au fost si sunt. Iar victime sunt foarte multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!