X

Ecumenism total: Pseudo-patriarhi ortodocși și papa Francisc în rugăciune comună la Bari, Italia

de null

Sîmbătă, 7 iulie 2018, în prezenţa iezuitului Francisc, iereziarhului Bartolomeu şi a altor “patriarhi” creştini din Orientul Mijlociu, în sudul Italiei în oraşul Bari, a avut loc ziua de rugăciune comună pentru Orientul Mijlociu. Patriarhia Moscovei a fost reprezentată de Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk.

Rugăciunile s-au făcut în greacă, arabă, italiană, armeană şi aramaică. Ideea acestei rugăciuni comune a fost că diferenţele de cultură / religie etc. ar trebui să fie rezolvate prin dialog şi nu prin violenţă, în special în Orientul Mijlociu, care e socotit mama tuturor religiilor monoteiste.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. pacaat ca au trait si imbatranit degeaba.DUMNEZEU SA-I IERTE,SI SA-I LUMINEZE,SI SA POGOARE DUHUL SAU CEL SFANT,ca ELsa incalzeasca inima lorcu iubirea SAsi sa-i povatuiasca la tot adevarul si iubirea fata de DUMNEZEU TATAL,FIUL SI SFANTUL DUH .

  2. Motto: „Eu nu prea sunt pentru ecumenism, socotesc că ecumenismul este produsul francmasoneriei.” – Părintele Dumitru Stăniloaie

    „Iluminaţii” (francmasoni) au pus la cale, cu mai bine de un secol în urmă, crearea unui stat unic planetar care va fi o veritabilă dictatură de tip fascist. Iată ce se ascunde de fapt în spatele sintagmei „Noua Ordine Mondială”. Acest stat unic va avea o monedă virtuală unică, un unic guvern mondial şi o religie unică. Ecumenismul este pasul decisiv către atingerea acestui ultim obiectiv. Prin ecumenism, maeştrii francmasoni speră să obţină „monopolul” asupra religiei, denaturând-o pentru a distruge spiritualitatea autentică. Ecumenismul va face să se realizeze un fel de amestecătură ciudată între religiile cunoscute la ora actuală pe pământ, iar prin denaturarea acestora se va ajunge de fapt la un satanism deghizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.