X

Miss Universe corect politic: În premieră un model TRANSSEXUAL câștigă titlul în Spania

O premieră în istoria concursului de frumusețe Miss Universe s-a petrecut în Spania, unde pentru prima dată un transsexual a câștigat mult râvnitul titlu.

Angela Ponce, în vârstă de 25 de ani, din Sevilla, a câştigat concursul de frumusețe în Spania, urmând să-şi reprezinte ţara la competiţia Miss Universe ce va avea loc la finalul acestui an, relatează ABS CBN, citat de Libertatea. Astfel, Angela Ponce devine primul model transsexual care reuşeşte să câştige un titlu de Miss Universe. La finalul acestui an, Angela va concura cu tinere din alte țări pentru titlul cel mare.

Angela Ponce s-a născut bărbat, însă în urmă cu mai mulți ani a apelat la operația de schimbare de sex. În 2015 aceasta a participar la concursul de frumusețe Miss World Spania, însă nu s-a clasat printre favoritele la coroană. Cu această ocazie, câştigătoarea Miss Universe Spania 2018, a transmis un mesaj de impact:

 „Sunt foarte fericită şi recunoscătoare că ţara mea devine un model de toleranţă. Mă voi asigura că voi transmite acest mesaj mai departe, vreau ca oamenii să se respecte, să se iubească pe sine şi pe ceilalţi, să se accepte aşa cum sunt“, a declarat Angela Ponce.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
TransgenderExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Toate bune şi frumoase, dar
    1) se contrazice căci nu s-a acceptat pe sine aşa cu a fost lăsat de Domnul şi 2) Acum chiar aşteaptă să -i vină şi mensra ?! 3) genetic tot bărbat e chir dacă a schimbat coaja cu injecţii cu hormoni şi plastic surgery !!! HOAX

  2. Da? Păi în SUA numai transsexuali câștigă acest premiu de mulți ani încoace, varianta oficială fiind că sunt femei, cu capul mare, fălci puternice și ochi adânciți în orbite, cu șolduri înguste și umerii foarte lați, fără talie, cu picioare și mâini lungi, cu palme masive, și tălpi măsura 44, cu implanturi de sâni și cu rinoplastie ca să aibă un nas mic și delicat. Nu au vrut deocamdată să spună adevărul pe față. Încet-încet însă, în societatea transsexuală pe care vor să o impună cu forța în toată lumea, pentru că oamenii dorm pe ei și acceptă orice li se aruncă, educând masiv copiii de mici că e bine să ceară să-și schimbe sexul, vor să aibă control total asupra reproducerii firești a oamenilor, așa cum a lăsat Dumnezeu, și să depopuleze astfel pământul, și, prin schimbarea sexului, vor să-i determine pe oameni să se răzvrătească împotriva lui Dumnezeu, și să facă totul pe dos închinându-se satanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.