X

VIDEO Impactul devastator a două autoturisme, transmis LIVE pe Facebook. Două persoane au DECEDAT. Șoferul vinovat era BAUT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cumplit accident de circulaţie produs vineri-seara în judeţul Olt, în care două autoturisme au fost implicate, a fost transmis live pe Facebook de către unul dintre pasageri. 

Şoferul care a provocat accidentul se afla sub influenţa alcoolului, au stabilit poliţiştii. Acesta, în timp ce conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism în care se afla un bărbat de 48 ani, din Craiova. Bărbatul de 48 ani a murit pe loc, la fel şi o femeie de 34 ani, pasageră în maşina condusă de şoferul vinovat. Tot în maşina pornită în cursa mortală se mai afla un bărbat de 33 ani, care a suferit un traumatism toracic, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Tinerii sunt din judeţul Olt, din localitatea Găneasa.

Poliţiştii au găsit în maşină un telefon prin care se transmitea live pe Facebook cursa nebună. Întregistrarea, de 4 minute şi 31 secunde, surprinde momentul impactului devastator.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button