X

BIG BROTHER este pe FIR. SRI are protocoale secrete cu Telekom, Poșta Română și TOȚI operatorii de rețele de COMUNICAȚII

Companiile Telekom și Poșta Română recunosc într-un răspuns transmis în urma unei interpelări transmise de deputatul liberal Mircea Cazan că au protocoale de colaborare cu SRI, semnate ”cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare la acel moment”.

„Am făcut o interpelare către doamna prim-ministru prin care am cerut clarificarea tuturor protocoalelor sau acordurilor de colaborare între Guvern și agenții cu SRI. De asemenea, am făcut interpelări prin care doream să aflu dacă există astfel de protocoale cu Romtelecom, Radiocom și Poșta Română. Demersul a avut ca rezultat această recunoaștere a protocoalelor, dar mai departe, conținutul lor nu intră în atribuțiile mele”, a declarat deputatul liberal conform Turnul Sfatului din Sibiu.

Compania Telekom susține însă că protocolul ”strict secret” pe care îl are cu SRI este semnat cu respectarea dispozițiilor legale.

”Vă aducem la cunoștință că în perioada penționată de domnul Mircea Cazan, deputat PNL, a fost semnat un protocol cu Serviciul Român de Informații. Protocolul semnat în anul 2008 este un document clasificat cu nivelul de secretizare ”strict secret”. Acest protocol a fost semnat cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare la acel moment”, se arată în documentul transmis de Telekom. La fel și la Poșta Română. ”Conform evidențelor aflate la CN Poșta Română SA există un protocol de colaborare în CN Poșta Română SA și Serviciul Român de Informații, cu nivel de clasificare ”strict secret””, se arată în răspuns.

Iata ca pe langa protocoalele incheiate de catre SRI cu MP_PICCJ_ICCJ aflam oficial ca SRI a incheiat protocoale de cooperare si cu operatori de telecomunicatii in speta cu SC Telekom sa (fosta Romtelecom), in anul 2008, dar si operatorul postal national SC Posta Romana SA. Ca atare va inchipuiti ce minunat a fost in ultimii 10 ani in Romania cu astfel de protocoale si ce ingerinte au fost asupra cetatenilor acestei tari! Sper ca de data asta societatea civila, UNJR, AMR, autoritatile in drept sa aiba o reactie in consecinta! In 2008 SRI a incheiat astfel de protocoale clasificate, in aplicare si acum, cu toti furnizorii de retele de comunicatii electronice si operatori de comunicatii electronice destinate publicului, sens in care ar trebui dl Grindeanu sa raspunda oficial cu privire la acest aspect, precum si Vodafone, Orange, RCS-RDS, si multe alte companii cu activitati in domeniu…..!, a comentat pe facebook fostul ofițer SRI Ion Dedu.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Ministerul Educației Naționale a publicat zilele trecute o propunere privind Strategia Națională de Educație Parentală. Ea este supusă dezbaterii publice până în data de 10 iulie 2018. https://edu.ro/consultare-publică-strategia-națională-de-educație-parentală-2018-2025-proiect
  Ce conţin:
  Părinții trebuie să renunțe la mentalitătile conservatoare. La nivelul percepției largi, în accepțiunea conservatoare, respectarea legilor morale produce efecte pozitive, nerespectarea lor produce efecte negative. Această viziune trebuie eliminată. (Pagina 3)
  Copiilor li se va prezenta o nouă idee de familie, care poate insemna ORICE combinație de persoane, eliminând modelul natural, întrucat familia este “o constelație de idei, imagini si terminologii, creată si recreată permanent de practicile socio-culturale”. (Pagina 3)
  Copiii trebuie sa aibă “respect pentru diversitate”. Prin conceptul extins de diversitate se va putea înțelege și mult vehiculata idee de diversitate sexuală: comportamentul heterosexual si homosexual vor fi prezentate ca două alegeri valide de viață, fără nici o diferentă între ele. (Pagina 23).
  În viziunea Ministerului, lipsa de reacție a părinților va fi interpretată ca o acceptare a strategiei propuse. Daca vă pasă, exprimați-vă opiniile la adresa de email unde Ministerul așteaptă opiniile voastre: [email protected]

  1. Din postarea d-nei Cristina Popescu (facebook):

   Art. 2 din Protocolul adiţional la Convenţia pentru apărarea Drepturilor Omului: Nimănui nu i se poate refuza dreptul la instruire. Statul, în exercitarea funcţiilor pe care şi le va asuma în domeniul educaţiei şi învăţământului, va respecta dreptul părinţilor de a asigura această educaţie şi acest învăţământ CONFORM CONVINGERILOR LOR religioase şi filosofice.

   Art. 14 alin. 3 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene: (…) şi dreptul părinților de a asigura educarea și instruirea copiilor lor, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI religioase, filozofice și pedagogice, sunt respectate în conformitate cu legile interne care reglementează exercitarea acestora.

   Art. 29 alin. 6 din Constituţie: Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

   Art. 487 Cod civil: Părinţii au dreptul şi îndatorirea de a creşte copilul, îngrijind de (…) educaţia, învăţătura şi pregătirea profesională a acestuia, POTRIVIT PROPRIILOR LOR CONVINGERI, însuşirilor şi nevoilor copilului.

   Concluzia: statul e obligat să respecte dreptul părinţilor de a asigura educaţia copilului potrivit convingerilor lor religioase, filosofice şi pedagogice. Nu să-și impună sau să facă lobby pentru o anume opțiune ideologică.

 2. Când omul nu va mai ține seama de moralitate sau de legea morală, atunci nu va mai avea niciun punct de reper, va fi „în aer”, cum se spune, și atunci va intra pe făgașul autodistrugerii personale. Dacă mai intervine cumva și vreo depresie și nu are sprijin duhovnicesc(adică MORAL!), atunci va fi vai de el, un VAI scris cu litere până la Cer. Este mai mult decât clar ceea ce se urmărește (din afară, căci românului nu-i este proprie această învățătură) prin învățarea copiilor ca aceștia „să aibă respect pentru „diversitate”; se urmărește de fapt împingerea către extrema diversității sexuale, căci până la aceasta mai este doar un mic pas. Iar când individul a ajuns aici, este aproape ca și pierdut, căci puțini sunt cei care au mai reușit să facă pasul înapoi odată ce au ajuns să facă LUCRURI ÎMPOTRIVA FIRII, căci așa sunt numite acestea în Sfânta Scriptură. Și dacă fac lucruri împotriva firii, atunci s-au despărțit de „bună voie”, de fapt au fost „ajutați” de sistemul luciferic, de Dumnezeu și l-au îmbrățișat direct pe sarsailă, adică pe satana. Este însă dificil e explicat aceste lucruri celor care nici nu vor să audă despre Dumnezeu şi planul Lui de mântuire a oamenilor. Acum vă imaginaţi unde ne conduc aceste legi sau învăţături lipsite de Dumnezeu, adică antihristice. Dacă Biserica Ortodoxă Română nu ia atitudine la aceste demersuri, atunci degeaba mai avem această instituţie, mcăci rolul ei este să ghideye oamenii spre mântuire şi nu să+i înveţe pe oameni poezii. Cernerea se face acum, iar cine vrea să rămână grâu curat şi nu pleavă, atunci să ia atitudine. Doamne ajută !

 3. Aceste lucruri, adică faptul că suntem supravegheaţi în mod continuu, trebuia ştiut de fiecare dintre noi, căci firmele care prestează servicii de telecomunicaţii nu pot funcţiona fără să mai lase de la ele câte ceva. De fapt nu lasă de la ele, ci de la noi, căci pe noi ne urmăresc cei care, zic ei, ne vor binele. Interesul nu este să se facă spitale sau drumuri sau deyvoltare rurală ori urbană, interesul este să se menţină la putere cei care au pus mâna pe ea, şi pentru aceasta fac tot ce le stă în putinţă. Şi aţi văyut bine ce le stă în putinţă, dar acum este într+unstadiu incipient, însă mai încolo va fi cu bâta sau cu puşcăria, adică TOTALITARISM. N+o spun eu, o spun proorociile Sfinţilor Părinţi ai Bisericii Ortodoxe. Uite aşa ne ajută ei, cei care ne iubesc foarte mult şi, pentru aceasta, ne supraveghează continuu, să intrăm în Cer, vrând+nevrând. Cine este Iua în această ecuaţie şi cine Hristos, aceasta este întrebarea. Cine+i convine să fie Iuda, ştiind ce plată a luat Iuda după ce L+a vândut pe
  Hristos, n+are decât. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!