X

După vizita unui emisar nord coreean, Trump CONFIRMĂ întâlnirea cu Kim Jong-Un în 12 iunie în Singapore

de null

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat vineri seară că se va întâlni cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, pe 12 iunie, deşi acum o săptămână anulase întrevederea, informează NBC News.

Ne vom întâlni pe 12 iunie, în Singapore„, a declarat Donald Trump vineri seară, la Casa Albă, după întrevederea cu un oficial de rang înalt din Coreea de Nord.

Un oficial nord-coreean de rang înalt, Kim Yong-Chol, a sosit vineri după-amiază la Casa Albă pentru a-i înmâna preşedintelui SUA, Donald Trump, o scrisoare din partea liderului Coreei de Nord, Kim Jong-Un, informează cotidianul The Washington Times.

Kim Yong-Chol, vicepreşedintele Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, a sosit la sediul Preşedinţiei SUA cu un vehicul, fiind întâmpinat de John F. Kelly, şeful cancelariei de la Casa Albă.

Este prima vizită a unui oficial nord-coreean la Casa Albă în ultimii 18 ani.

Oficialul nord-coreean s-a aflat anterior în oraşul New York, unde a avut întâlniri cu secretarul de Stat american, Mike Pompeo, în contextul pregătirii summitului Donald Trump – Kim Jong-Un.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Dupa ce a fost invitat sa intre in Coreea de Nord, peste linia de demarcatie, Trump isi declara dragostea fata de Kim: „Ma bucur sa fiu cu tine!”. Melania nu era de fata.

  Donald Trump: „It’s an honor that you asked me to step over that line, and I was proud to step over the line, I thought you might do that, I wasn’t sure…I enjoy being with you.”

  Tot intalnindu-se cu Kim si accepand ca acesta sa isi pastreze arsenalul, Trump recunoaste de fapt Coreea de Nord ca pe o noua putere nucleara legitima.

  „The United States has accepted North Korea as a nuclear-armed state”
  This is the headline.
  Look at the picture – really look at it – and tell me I’m wrong.#NorthKorea #Nuclear #DMZ pic.twitter.com/D4OK4Dm9Yn
  – David Santoro (@DavidSantoro1) June 30, 2019
  http://www.ziare.com/donald-trump/stiri-donald-trump/donald-trump-se-intalneste-cu-kim-jong-un-pentru-a-treia-oara-liderii-isi-vor-strange-mainile-in-asia-1567457

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.