X

VIDEO: Proces la Haga, unde martori sirieni confirmă REGIZAREA „atacului chimic” din Siria

Așa ceva nu se va da la televizor!

Diplomații ruși au reușit să aducă la Haga mai mulți localnici ai orașului sirian Douma unde pe data de 7 aprilie a avut loc regizarea unui presupus atac chimic. Falsul atac chimic a fost regizat de Căștile Albe, un ONG finanțat de SUA și Marea Britanie. Bineînțeles, pentru a ne impresiona, în filmarea Căștilor Albe* apar copii care se îneacă de la clor. Însă, nimeni nu își pune întrebarea de ce în urma presupusului atac chimic nu au avut de suferit adulți și de ce activiștii Căștilor Albe lichidează chipurile „arma chimică” fără a purta echipamente de protecție folosind doar un furtun cu apă rece cu care sunt stropiți copiii.

La Haga au luat cuvântul mai mulți medici ai acelui spital din Douma, precum și tatăl unui băiat care apare în filmarea Căștilor Albe. Toți au declarat că pe 7 aprilie, în orașul sirian Douma nu a avut loc niciun atac chimic. Mulți dintre cei care s-au prezentat la spital în acea zi tușeau din cauza prafului și fumului rezultate în urma bombardamentului unor clădiri apropiate, însă nimeni nu avea simptome ale unei otrăviri cu un gaz toxic. Rusul publică conferința de presă a martorilor sirieni de la Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice din Haga. Conferința este tradusă în limba engleză.

*Căștile Albe – Organizație non-profit finanțată de SUA și Marea Britanie.

Image result for Haga martori care confirmă REGIZAREA "atacului chimic" din Siria

Categorii
Siria
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Doamne ajuta sa iasa adevarul la iveala in spatele intregii marsavii din Siria, sa se intrebe oare in ce alte privinte au mai fost mintiti de televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!