X

Kim Jong-un îl laudă pe Vladimir Putin că se opune „dominației” Statelor Unite

de null

Vladimir Putin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a afirmat joi, în cadrul întrevederii cu șeful diplomației ruse Serghei Lavrov, că îl apreciază pe Vladimir Putin că rezistă „dominației” americane. 

În contextul vizitei efectuate de ministrul rus de Externe la Phenian, Kim Jong-un i-a transmis lui Lavrov:

„Ne vizitezi țara într-un moment în care situația din Peninsula Coreea se schimbă cu repeziciune în direcția negocierilor și întrevederilor care urmăresc să asigure interesele cetățenilor din ambele țări. Respect solemn faptul că Administrația Putin rezistă dominației americanilor. Acționați ferm și, de aceea, suntem întotdeauna pregătiți să negociem cu Rusia în acest sens”, a spus Kim Jong-un, conform translatorului său.

Nu este prima dată când Kim Jong-un îl laudă pe președintele Rusiei pentru atenția acordată conflicului din Peninsulă și dorinței de a consolida legăturile cu Phenianul, informează Newsweek,

„Cum se simte camaradul Putin?”, l-a întrebat Kim pe Lavrov. În replică, acesta i-a răspuns: „Se simte minunat.”

În aceeași perioadă în care șeful diplomației ruse s-a întâlnit cu Kim Jong-un, mâna dreaptă a liderului de la Phenian, generalul Kim Yong-chol a ajuns la New York, unde s-a întâlnit cu secretarul de stat Mike Pompeo pentru a discuta despre summitul Trump-Kim din 12 iunie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button