X

DOAMNELOR, VOI CUM ATI REACTIONA? S-a intamplat in California: Un barbat intra in toaleta femeilor si zice ca-i femeie. O femeie reactioneaza si ii cere sa iasa. Scena e filmata dar inregistrarea si comentariile sunt permise doar pe conturile pro gay

de null

Asa ceva se va petrece si in Romania, nu peste multa vreme, indiferent de rezultatul referendumului (daca va mai fi vreun referendum …).

Doamnelor, voi cum ati reactiona?

Iata ce putem citi la Video: Woman Confronts Transgender Using Women’s Restroom de pe Infowars:

„Este incredibil! Numai în California se poate întâmpla așa ceva.”

O femeie din California s-a filmat certându-se cu un transsexual care folosea toaleta femeilor.

https://www.youtube.com/watch?v=s_Gn4mx4qKE

Jasmina Saavedra, care candidează din partea districtului 44 pentru unul dintre locurile în Congres, a postat joia trecuta pe Facebook un videoclip în care intră în toaleta femeilor într-un restaurant din rețeaua Denny’s și îi spune unui bărbat care folosea toaleta să iasă de acolo.

„Un bărbat în toaleta femeilor, pretinzând că este femeie. (Moștenirea Obama)”, scrie Saavedra în comentariile la videoclip. „Ca membră a Congresului, voi lupta să ne obținem dreptul de a avea toalete doar pentru femei.”

În videoclip, Saavedra spune ca nu se simte confortabil să folosească toaleta cu un bărbat înăuntru. „Încerc să folosesc toaleta dar e aici un bărbat care pretinde că e femeie,”, spune ea în timp ce intră în camera de toaletă.

„Îmi invadezi intimitatea”, spune bărbatul care folosea una dintre cabine.

„Ba tu îmi invadezi intimitatea, pentru că eu sunt femeie și am dreptul să folosesc toaleta femeilor”, i-a replicat Saavedra.

„Deci, tipul ăla îmi violează dreptul meu de a folosi toaleta femeilor, ba mai și susține că e femeie! Ce prost!”, continuă ea.

Apoi așteaptă la intrarea în toaletă ca bărbatul să iasă.

„Scuză-mă, foloseam toaleta”, îi spune bărbatul doamnei Saavedra. „De ce mă dai afară, cucoană? Te-am văzut și ieri că mă urmăreai.”

Saavedra susține că era pregătită să se apere, daca altercația devenea una violentă.

„Aveam spray-ul cu piper pregătit dar am chemat șeful de sală să mă ajute”, mai spune ea. „Cum aș putea să fiu în camera de toaletă a femeilor împreună cu un bărbat, doar pentru că el crede că este femeie? Este incredibil. Numai în California se poate întâmpla așa ceva.”

Contra-candidatul democrat (evident) al Jasminei Saavedra, Nanette Barragan, a condamnat videoclipul

„Am rămas consternată de tratamentul pe care acea femeie l-a primit doar pentru că voia să folosească toaleta. Oricine are dreptul la identitatea proprie și dreptul de a nu fi discriminat pentru ceea ce este,” a spus Barragan.

NOTĂ OrtodoxINFO

Site-ul InfoWars a trebuit să șteargă videoclipul dar el este postat pe YouTube, în diferite variante. Am ales una care prezintă corect situația, însă este printre puținele. Majoritatea celorlalte pun problema invers, adică o femeie (da, v-ați prins, transsexualul!!) a fost împiedicată să folosească toaleta, find HĂRȚUITĂ de o candidată republicană la Senat. Cam așa stau lucrurile prin patria democrației și a libertății, dacă mai era nevoie să o spunem…

Dar măcar în SUA mai ai posibilitatea să te opui. Nu se știe pentru cât timp. În Anglia, în schimb, judecătorii trebuie să se poarte cu mare grijă cu transsexualii:

INDRUMAR pentru JUDECATORI (Marea Britanie): EGALITATEA RASIALA = FAVORIZAREA MINORITATILOR (nu doar cele rasiale sau religioase, ci și cele sexuale)

Iar în Canada lucrurile deja au luat-o complet razna:

NEBUNIA TRANSGENDER: Canada emite CARD DE SĂNĂTATE cu mențiunea „SEX NECUNOSCUT” unui copil educat de un PĂRINTE TRANSSEXUAL

Lege pentru CONFISCAT copiii în Canada. STATUL îți răpește COPILUL dacă nu îi respecți „IDENTITATEA SEXUALĂ”

UPDATE – Nota traducatorului:

Constat că deja a fost șters videoclipul și de pe Youtube. Am verificat: videoclipul încă există postat dar numai de către cei care au opinii pro-transsexualul acela, m-am uitat și pe comentarii. Practic, au lăsat numai postările convenabile lor.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.